Чуденки

• 15 123
  • 267
  •   1
Отговори
# 225
То добре, че го има този форум, че лятото по 12 часа "работа" на едно място...ако си мислите, че се издържа  Laughing

пп - аз не съм от работещите, от учещите съм и този форум много ми пречи!  Crossing Arms

# 226
BENI MAMA, ССФ е мултифункционална  Laughing
Даже и за гадже става.
Аз се чудя хората защо задават риторични въпроси.
-Ти индианец ли си?
-Индианец съм.
-Хихихи, ама то няма брадати.
-Добре де, като няма брадати, защо питаш?

# 227
Имам две чуденки:
2. В кой подфорум да се изкажа, та да понатрупам малко точки, че не мърдат /въпрос, породен от една съседна тема/?

Зависи от броя на точки, които ти трябват!
Ако спретнеш едно скандалче  в подфорума на майките, събираш най-бързо! Wink

# 228
Имам две чуденки:
1. Ако една муха е в колата и стои на едно място във въздуха, тя всъщност лети ли със скоростта на колата?

А ти като седиш в същата кола, летиш ли със скоростта на колата?

Аз пък най-много се чудя защо все кисна пред компютъра при всяка свободна минута? Даже без да се усетя го правя.

# 229
  • somewhere over the rainbow
Имам две чуденки:
1. Ако една муха е в колата и стои на едно място във въздуха, тя всъщност лети ли със скоростта на колата?

А ти като седиш в същата кола, летиш ли със скоростта на колата?

Според физиката да, летя Laughing Само дето аз съм "прикрепена" за колата, а не съм във въздуха. Въпросът ми е какво се случва с тези, които са във въздуха newsm78

Вероятно и въздухът в колата се движи със същата скорост спрямо този отвън и мухата се движи с него /въздуха вътре/, но не спрямо него Crazy
Божкеее, какви въпроси ме вълнуват по късни доби Crazy

# 230
Когато се говори за движение, винаги се споменива и координатната система, спрямо която се смята. За разстояние, скорост, ускорение, път - за сичко. То и в свръхзвуков самолет една муха, кацнала на носа на пилота не се движи - спрямо носа. А спрямо земята - със скорост по-голяма от тая на звука. Препоръчвам ти томовете "Курс общей физики" на Савелев. http://geo.web.ru/db/msg.html?mid=1176437

# 231
Чудя се защо котката ми е толкова пухкава и примамлива  за галене,въпреки че като се има предвид как котките се мият, те трябва да са целите в изсъхнали лиги Mr. Green
И защо червеят в ябълката е толкова гнусен, при положение, че обективно е най- чистичкото същество, родено и израсло вътре в плод, който ядем. newsm78

Бояна, за сухите дрехи на простора, ще ти кажа кога аз го правя. Като се върнем от заведение и всичките ни дрехи ужасно миришат на цигари. Не мога да ги пера посред нощ, затова ако не вали ги изнасям навън, да не ми осмърдяват цялата къща Hug

# 232
  • София
Бояна, за сухите дрехи на простора, ще ти кажа кога аз го правя. Като се върнем от заведение и всичките ни дрехи ужасно миришат на цигари. Не мога да ги пера посред нощ, затова ако не вали ги изнасям навън, да не ми осмърдяват цялата къща Hug
Това е друго. И аз си оставям късно вечер връхните дрехи, ако са вмирисани на цигари на балкона, а понякога и целия кош за пране, за да не сме пасивни пушачи докато спим:hug: Говоря за хора на средна възраст, които простират посред бял ден разни сухи дрехи. И това през ден. Възможно е и това да има някакво разумно обяснение.

# 233
Е, за такова нещо и аз се чудя Laughing

# 234
  • София
Като бях малка живеех на булевард Георги Бенковски и се чудех /понеже знаех, че не в жив все пак/ дали е погребан по протежението не целия булевард / очевидно съм била пропита от черни  мисли  Embarassed/.

Друга чуденка:  Как така актьорите умират по филмите, защо се жертват за единия филм? / като малка/

Сега се чудя защо всички знаем кои са престъпниците в държавата, а те нагло ни се смеят от екрана на телевизора и са недосегаеми за правосъдието?

Защо и как грозни и тъпоумни кифли имат властта на решават професионалното ти бъдеще / във фирмата/ и колят и бесят, а не оправдават по никакъв начин огромните заплати, които получават. Защо  техните шефове не виждат колко неадекватни и неинформирани са решенията, които взимат? Намекнах на грозотата, защото въпросните очевидно не помирисват мъж!

# 235

Защо и как грозни и тъпоумни кифли имат властта на решават професионалното ти бъдеще / във фирмата/ и колят и бесят, а не оправдават по никакъв начин огромните заплати, които получават. Защо  техните шефове не виждат колко неадекватни и неинформирани са решенията, които взимат? Намекнах на грозотата, защото въпросните очевидно не помирисват мъж!

и аз се чудя за неведението на по-горните шефове, без да са задължително грозни служителите, но пък доста некомпетентни Tired

... отдавна се чудя, какво е ССФ? (признах си  ooooh!)

# 236
Средно Статистическа Форумка, т. е. най-прекрасната жена на света

# 237
 Joy Буб, много благодаря!

чудно ми е как се обличат колегите и шефовете ми извън работа (на работа са с костюми)

също, защо всички коли не са направени да не тръгват първо назад като си спрял на баир...

newsm78

# 238
Чудя се колко Little е Little Evil, след като има Вивиен Ли за аватар (която обожавам!)  Grinning

# 239
Много ама много се чудя, защо всички телоохранители са облечени в черно?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт