Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 170
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Вчера донесе поредната шестица, по музика.  Wink
А в една от тетрадките е написал, "за домашно свичко".  Mr. Green
Това беше наистина смешно  Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 09:27 от ReaNora

# 376
РеаНора, това домашно по рисуване ли е? По рисуване, ДБТ и музика засега са нямали домашни.
Имали са да рисуват някакви работи по околен свят или БЕЛ, но рядко.

# 377
  • София,
И ние имаме вече две шестици или три в бележника и една петица, има шест на входното ниво по БЕЛ и пет по математика, което много ме учуди, защото той с българския е доста по зле, но по математика е доста по добре, а накрая се оказа точно обратното  Mr. Green.  НИе пък предимно правим странични домашни в къщи, рисуване ДБТ, Околен свят. ГОспожата по рисуване била много взискателна  Naughty, да видите как рисуваме в неделя по три часа картини! Embarassed

# 378
  • София
И ние имаме вече две шестици или три в бележника и една петица, има шест на входното ниво по БЕЛ и пет по математика, което много ме учуди, защото той с българския е доста по зле, но по математика е доста по добре, а накрая се оказа точно обратното  Mr. Green.
И при Дияна се оказа обратното. А уж по математика е по-добре.
Дияна май доп. по рисуване не е правила домашни. Техните часове по принцип май трябва да са повече.
Вчера се прибира и каза "мамо рисуването май беше повече часове, 3-4". Явно два часа са ѝ се видели като вечност Simple Smile

# 379
  • Варна
По английски почти всеки път имат нещо да рисуват.
По изобразително изкуство правихме(по точно аз правих, той ме гледа Mr. Green) ваза/чаша от ролката на тоалетна хартия.
Рисуването като цяло ни е болна тема. Не му се отдава и не обича да го прави. Баща му казва, че от малък е така.

.... и за мен черен шоколад се сетил милия,защото предния ден забравил да ми вземе като го пратих да пазарува.
Много мило.  Heart Eyes

# 380
ЛУЛУ забележката за която писах , че има е била по Читанката, когато учиха за Пинокио, г-жата им дала и да го нарисуват Crossing Arms

# 381
Ние сме с 6 шестици и една 5 ца.Пазарлъци не прави за пари а и не би посмял.Таквиз при нас ги няма по късно ще кажа нашия речник кой е струва 34 лева и който иска да си го вземе не е задължително но е много добър.днес приеха нашия тати в болница с пневмония
та съм го закъсала с децата  Confused Cry

# 382
Вчера донесе поредната шестица, по музика.  Wink
А в една от тетрадките е написал, "за домашно свичко".  Mr. Green
Това беше наистина смешно  Joy

милите  Heart Eyes
Ама пък бива ли така като се замислиш - какво имат за домашно - Всичко!

# 383
  • out of space
Гери вече има 4 шестици! На мама умното!  Laughing

Лени, знаеш ли подробности за еднодневната екскурзия?  Rolling Eyes

# 384
Ние имаме 5 шестици!
 Момичета, помогнете моля! Помагало по математика, стр. 20, зад.7: В кой случай от 10 изваждаме 10 и пак остава 10?    Как се записва отговора?

# 385
  • Варна
Това е забавна задача за ръцете и ръкавичките. Отговорът е, когато човек махне ръкавицата от ръката си.
С ръкавиците е имал 10 пръста, маха ръкавиците, т.е. пак 10 и му остават 10. Crazy

# 386
 mar4ela5,   bouquet
 Erica, аз нищо не съм чула за еднодневна. На родителската среща ни казаха, че има предложение за 3-дневна на 16, 17 и 18ти октомври, но нямаше много желаещи, та май се отложи.  Питам моя ученик, но ако е казано нещо, то тогава е мечтаел.

# 387
  • Linz
Ако спра да влизам във форума, да знаете, че съм получила инфаркт заради писането на диването #Cussing out

# 388
Ако спра да влизам във форума, да знаете, че съм получила инфаркт заради писането на диването #Cussing out

Joy Joy Joy Споко, не хаби толкоз нерви!

Ей, да ви кажа и аз се усещам как на моменти крещя като истерична. Но пък после си казвам, че мозъчетата им още не са свикнали да учат с натрупване.... ще се научат децата.

# 389
Това за 10 -10 никога нямаше да се сетя, че става дума за ръкавиците!
Вчера имаше родителска среща, при нас е отменена еднодневната екскурзия, предвидена за идния петък заради свинския грип.
Досега не са имали домашно по рисуване или музика и това ме радва, защото с нищо не мога да съм от полза. След няколко седмици щели да почват писмени преразкази на познат текст, учителката иска при подготовката на урока да се преразказва устно вкъщи.
Виждам, че и да настоявам и да късам страници, не става по-хубаво и вече ще го давам по-лабаво, коригираме най-грозните участъци с коректор и поправяме отгоре и толкоз. След като оня ден скъсах 3 последователни листа, всеки следващ опит беше все по-грозен и  с повече правописни грешки и се отказах. Няма да си смачкам детето заради единия грознопис, я! По български и литература засега не съм видяла оценка в бележника, той избягва да си дава тетрадките за проверка. По математикща са правили някакви самостоятелни работи, има една петица и една шестица.

Общи условия

Активация на акаунт