Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 921
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Всяко поколение с неговите си игри.
Разликата с братовчедите ми е 11 и 13г. Поотраснаха малко децата и хукнаха да играят, а аз все повтарях "тези деца не знаят как да си играят". Така е и със следващите поколения.

# 661
  • София
      Здравейте момичета !!!

Моля Ви кажете ми сега във ІІ клас има ли срочни оценки или са направо годишни ???

Нали знаете в какви " отношения" сме с класната и не съм ходила в училище от както подадох жалбата до директорката - а от тогава ни вест, ни кост ????

Аз съм "учителката" - минаваме материала по плана ,който е дала за октомври по номера на урока и заглавие и това е ......  И мисля ,че се справяме - само дето английският ни куца ,но........

# 662
  • Варна

Моля Ви кажете ми сега във ІІ клас има ли срочни оценки или са направо годишни ???

Би трябвало да има срочни оценки.  Peace

# 663
   Моят син е вече в трети клас. Миналата година имаха само годишни оценки. Доколкото знам и тази година ще е така.  Peace

# 664
  • Варна
  Моят син е вече в трети клас. Миналата година имаха само годишни оценки. Доколкото знам и тази година ще е така.  Peace
Явно аз нещо съм се обркала.  Embarassed Никой не е казал, че няма да имат срочни и си мислех, че си е като преди.

# 665
  • София
        Значи да разбирам ,че са направо годишни така ли ???

# 666
  • област Софийска
hisa може да отговори на този въпрос, нали е учителка точно на второкласници, мисля. Можеш да я питаш на ЛС, ако не влезе в темата.

# 667
До 4 клас имат само годишни оценки.

# 668
dimana27    Heart Eyes Hug

# 669
  • София
dimana27, благодаря ти много за отговора!!!  newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 670
  • Варна
Тъй, тъй, само годишни са.  Grinning

# 671
Да в началан етап/т.е. от 2 до 4 клас/ са само годишни.В четвърти клас се издава и свидетелство за завършена начална степен на образование.

# 672
Днес ще мързелуваме!В понеделник има екскурзия,а децата ,които няма да ходят ще учат в сборни класове с нова програма.Мисля да си направиме почивка,защото нито ще е учене,нито.....
Нещо много се преуморява напоследък и три дни  и на мен ще се отразят добре.

# 673
  • София
Тодоран,и ние се възползвахме от сайта,благодаря   bouquet
М/у другото какво стана с Теди на АВО-то? Ходи ли и при кой?

# 674
  • София,
Нашият пък днес е на екскурзия в КОпривщица, тъпият задължителен модул Туризъм, хич не му се ходеше на детето, но какво да прави, те го крояха, отлагаха пет пъти и накрая решиха да е за днес, а ние имаме гости братовчед му и баба му. Искаха да ги водя на цирк или на кино, но днес няма да стане, а за утре ще го мислим newsm78.
А аз да ви питам вашите деца какво правят по физическо, нашите имат една ЛУДА учителка, която си е само по физическо, иска отделен екип - да се носи и да се облича ЗАДЪЛЖИТЕЛНО само за часа  Shocked. НА всичкото отгоре онзи ден да вземе да напише на почти целия клас двойки и то в бележниците, направо ги е стресирала ужасно децата Rolling Eyes. Малкият се прибира онзи ден и такъв рев му удари, че имал двойка в бележника Sick, много ме хвана яд, редно ли е така да се стресират децата и то не по какво ами по ФЗИЧЕСКО  #Crazy. Карала ги да покриват нормативи, скок от място, хвърляне на медицинска топка, бягане Thinking. Другата седмица щяла да ги изпитва на кълбо напред и назад, а нашия не ги може и сега го е страх, че щяла да му пише още една двойка. Confused. Онази вечер щяха да опустошат апартамента с баща му да се учи на скок от място, добре че не взеха и топки да мятат, че сигурно щяхме да си останем без някой и друг прозорец ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт