Кой тръгва от есента на ясла?

• 9 905
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
Аз като съм патка заспала подадох само на 1 място молба, а сега не искам да си пускам детето там.  Cry
Твоето не ходеше ли вече на ясла? Останала съм с такова впечатление и се учудих, че си подавала молба..., защото мисля че на всяко дете му се пази мястото. Защо не искаш да го пускаш в тази ясла?

# 61
Уф, и моето Бобе е на ясла тази есен - на 19.09. ще ни чакат за записване и приемане в групата. 36-та ясла в Изток.
Честно да ви кажа, не се радвам особено, но "няма как да са ни все под перката"...  Wink
Айде ще пишем тук как върви...  Hug

# 62
Веси,
и моят Борис тръгва в тази ясла - на 19.09.  Laughing Може да са в една група.  Laughing
Доволна ли си от отношението, как се държи персоналът? Стискам палци бързо да се адаптира детенцето, пиши как върви.  Laughing Може и среща да си направим някъде из квартала - да се запознаят двете Борисчета.  Laughing

# 63
Като чета в други теми, как вече са се обадили на майките, да стягат децата за ясла или да потвърдят, че дават детето, почвам да се притеснявам - защо на мен никой още не ми се е обадил? Дали защото още тече ремонт в яслата ни или...?

# 64
Твоето не ходеше ли вече на ясла? Останала съм с такова впечатление и се учудих, че си подавала молба..., защото мисля че на всяко дете му се пази мястото. Защо не искаш да го пускаш в тази ясла?

Ходи в частни на 1/2 ден и искахме да го прехвърлим в държавни...

А иначе за яслите, в които съм подала молба приятелка ми каза, че на детето на нейна позната са му посинили дупето защото не е искало да сяда на гърне  Cry и аз се отчаях...

# 65
  • sofia
Тази сутрин се размрънка на входа, като се качихме горе и се сети и наду гайдата...той не реве, той се ДЕРЕ - винаги. Вчера вечерта беше прегракнал.

Адел, за отношение ми е все още невъзможно да говоря......сега са по 5-6 деца в група и се надявам адаптационния период да е минал, когато станат повече. Ние сме в 4-та група.
За срещичка може, ама по-натам, че сега с това взимане на обяд пада едно търчане (щото ходя на работа), а не живеем в района.

Лавандулке, аз подадох молба юли за септември. По-рано да подадеш, за да си сигурна и не пречи и в няколко да подадеш.

ПП: Съвестта ми бавно, но сигурно се успокоява.....добре,че тати помага за това

# 66
  • sofia
.....- защо на мен никой още не ми се е обадил? Дали защото още тече ремонт в яслата ни или...?
На мен ми казаха че еди кога си ще изнесат списък и да проверим. Така си беше.
Нищо че е ремонт, отиди и питай.

# 67
  • sofia
Тази сутрин се размрънка на входа, като се качихме горе и се сети и наду гайдата...той не реве, той се ДЕРЕ - винаги. Вчера вечерта беше прегракнал.

Адел, за отношение ми е все още невъзможно да говоря......сега са по 5-6 деца в група и се надявам адаптационния период да е минал, когато станат повече. Ние сме в 4-та група.
За срещичка може, ама по-натам, че сега с това взимане на обяд пада едно търчане (щото ходя на работа), а не живеем в района.

Лавандулке, аз подадох молба юли за септември. По-рано да подадеш, за да си сигурна и не пречи и в няколко да подадеш.

ПП: Съвестта ми бавно, но сигурно се успокоява.....добре,че тати помага за това

ok,shte go mislia kade da bade i shte reagiram .
mersi Simple Smile

# 68
Здравейте мамчета!Най-после след месец отсъствие да се докопам до форума. Ето ни и нас на ясла от 07.09  Sick Sick Sick. Дано да не е толкова страшно колкото очаквам. Пожелавам на всички да е леко привикването с яслата, да няма болести и лоши моменти, да са спокойни и щастливи дечковците. Целувки за всички! Hug

# 69
  • sofia
Боби тръгва на ясла от 12.09.2005. Още не ме е хванала предстартовата треска и притеснението - оставила съм си ги за 11.09. Wink
Това със записването за яслите от днес за утре трудно става май - в нашата ясла има над 90 деца, чакащи за свободно място  Shocked
В кое ОДЗ ще ходите на ясла? Защото имам спомени, че май сте от Люлин.
Ако не е тайна  Wink.

# 70
И нашата дъщеричка тръгва на ясла от 12-ти. И на мен ми се е свило сърцето както на всички майчета, които за пръв път пускат дечицата си далеч от себе си през деня. Само се моля да не боледуват миличките ни и да са весели в яслата, да си играят много, да ходят с желание.
Надявам се, че след заветния септември, ще можем да си пишем и в друга тема как добре се чувстват мъничките ни с другите дечица и колко много са научили....Стискам палци на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 71
Малкият дзвер тръгна от 1-ви, тоест, днес му беше втори ден. Водя го към 9.30 и го взимам към 12 часа. Така ще е една седмица, после почва по цял ден. Та първия ден отивам да го взема наобяд - той в истерия. Лелите казват : "Какво му стана на това дете, толкова кротък беше, но преди 20 мин. трябваше да му сменим памперса и той въобще не позволи да го докоснем. Оттогава е в истерия. " Брех, викам си, да видим как ще мине втория ден. Отивам днес да го взема, лелята ме шашна:
1. Въобще не е ревал
2. Играл си е с децата безпроблемно
3. СЕДЯЛ Е НА ГЪРНЕ /вкъщи не мога да постигна такъв успех/
4. Закусвал е /бях го нахранила преди да го заведа в яслата/
5. И това, което ме довърши беше, че като отидох да го взема, той се разрева и хвана лелята за ръката и взе да я дърпа обратно към занималнята.

Днес е бил перфектен, да видим по-нататък.

# 72
  • Анкх-Морпорк
Някой знае ли нещо за 28 ясла - на Неофит Рилски и Христо Белчев?

Днес ходих там на разузнаване, видяха ми се мили директорката и една лелка.
Притеснявам се доста, защото Насе е на 2,5 г, а не говори още и е назад от врыстниците си заради много трудната си пырва година и претърпяна операция и други неволи.
Директорката каза, че са имали подобен случай и това не ги плаши...
И все пак... той с нас комуникира с изражението си... а там дали ще го разбират...
Логопедката и психолозите смятат, че яслата ще му е от полза.
А на мен ми е едно тревожно.

# 73
Притеснявам се доста, защото Насе е на 2,5 г, а не говори още и е назад от врыстниците си заради много трудната си пырва година и претърпяна операция и други неволи.
Директорката каза, че са имали подобен случай и това не ги плаши...
И все пак... той с нас комуникира с изражението си... а там дали ще го разбират...
Логопедката и психолозите смятат, че яслата ще му е от полза.
А на мен ми е едно тревожно.
Тъкмо там ще подражава на другите деца и ще се научи на много работи... А щом има и логопед и психолог - супер. То на тази възраст децата като ги гледам, си играят, без да говорят много, много:)). Пробвай и може да има добър резултат.

# 74
Малкият дзвер тръгна от 1-ви.....
Честита започнала учебна година, cacadu! Дано всички така успешно се справят като твоето детенце... и така да продължава занапред.

Общи условия

Активация на акаунт