Отговори
# 630
  • София
Пипи, честит имен ден, мила! Много здраве, любов, късмет и скорошно сбъдване на най-голямата мечта ти пожелавам!

Цветята са пролетни, но умишлено. Надявам се да ти донесат пролетно настроение.  Heart Eyes

Квази, да не забравиш да дадеш отчет къде си ходил, кой си посетил.... колко бири си изпил  hahaha

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 20:03 от Zazolinka

# 631
Аз само да кажа, че нещо се чувствам уморена и май малко настинала от вчерашното ходене пеш от клиниката до лабораторията в най-големия вятър сутринта... Та затова се обадих на Квази и тази вечер го оставих на произвола на съдбата в София  Sad

Честит имен ден на Прасковката, Пипи и на la tutta familia на Квази! Искам да съобщя, че на днешният хубав празник на нашите приятели Ани и Петко сутринта в 09,30 ч им се е родила дъщеря София! Миле, на всяка цена да съобщиш тази новина на Жорката - Анито ни беше колежка в Д§З.

# 632
  • На планетата Земя
PIPI M,

Честит Имен Ден и на теб!  

Маргаритич, ще му предам ей сегичка. След малко се връща от магазина. Да е жива и здрава хубавата им дъщеричка!
А ти се лекувай, взимай бързи мерки - чайчета, приятно душче, всичко възможно!  Hug

# 633
 Confused Confused Confused Confused Confused
Квази  Hug много ми се щеше да се видим, но чак сега подвивам крак. Досега търчах да ги събирам от тренировки, да сложа вечеря и т.н. прозаичности. Сега видях, че утре ще бързаш за Пилето.
Нищо другия път като идваш ще направим някоя срещичка дори и за малко.
Казвала ли съм ви скоро, че ви обичам  newsm78
Ако не съм - казвам ви го сега
ОБИЧАМ ВИ!!!

# 634
Ехооо! Ето ме и мен пак. Много се бях скапала днес, направо и колегите дори тези с които само говорех по телефона, ме питат какво ми е, но сега се връщам от Йога та съм почти като нова  Mr. Green и бързам да се запиша, че ме чака ужасен разговор с момъка ми, и изобщо незнам дали ще ми се пише следващите дни.

Леле имоло имен ден днес, аз в тази ледена страна съвсем забравих що е това имен ден и кой, кога ...  newsm78. Но тогава да поздравя първо именничките Прасковка и Пипи. Да сте живи и здрави и скоро бременни Hug Hug Hug!

А, Квази и аз съм с твойта фамилия тогава да празнувам ли или що  Party!? Милли лек полет и как се радвам ей, цяла нощ се въртях из леглото и сънувах бременни, но аз не бях бременна  SadБъни ето те пак и звучиш прекрасно, няма лесно да се отървеш от съворумците, не си го и помисляй  Naughty.

Аз няма с какво да се похваля освен, че днес заваля първият сняг. Не натрупа но така сладко и студено се сипеше от небето, ей то не е толкова страшна зимата, само да не беше 6 месеца .

Лек вечер и приятни сънища, а на Ванхорн лек ден! Обичкам ви и аз!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
Хах, Квази, видя ли сега какво стана - прелъстен и изоставен! hahaha
Лени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Камъче, за каквото и да е този разговор, успех ти желая! Hug

# 636
Благодаря ви милички, и аз ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дуденце, Марги, влизаме и ние в джаза значи....  при нас прогнозата е далекогледство +1 и +3. За сега не е решила тази дк дали да предпише очила, утре иска пак да го види. Пък вдругиден ще идем за второ менние. А за ортодонт тепърва ще търся- явно в Пазарджик няма свестен и може би ще се насочим към Пловдив. Ако някой от нашите пловдивчанчета има инфо- да го дава  Hug

Ей, Квазиии, ама какво стана бе .... малееее, да бях дошла да си те взема у нази, ай шъ ти и шопетата....  Mr. Green

Камъче, успех мила. Вярвам в любовта и знам, че с нейната сила ще успееш   bouquet И разбира се, че ще ти се пише следващите дни! ( Поне мъничко) Чакам те! Hug Heart Eyes

Пипиии, честит празник и на теб!
  bouquet  bouquet  bouquet

Хубава и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 637
ПИПИНКА, СКЪПО МОЕ ПРИЯТЕЛЧЕ  Hug
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ СКОРО ДА ГУШКАШ СВОЕТО НАЙ–МЕЧТАНО ЧУДО
Hug

Милички, никак не ми се иска да ви занимавам с тревогите си след толкова хубави новини, но не мога да не ви споделя какво преживях тази вечер. Малко ми е трудно да контролирам емоциите си, но се опитвам. Знам, че ще ме разберете. Днес 4 момчета са се нахвърлили върху шушулчица и са я блъскали, ритали и удряли с юмруци по главата и тялото. Станало е в междучасието, докато тя говори на коридора с приятелка. Едно от момчетата (петокласник) се приближило до тях и казало, че иска да я види дали може да се бие след като тренира айкидо. Шушулка му казала да не се закача и той я ударил, за да я предизвика. След което още 3 момчета се нахвърлят върху нея, а тя се свива в един ъгъл  и поема ударите им. Други две деца се намесват и помагат на детенце да избяга от насилниците. Викат дежурен учител, после  полицай и инспектор от детска педагогическа стая. Следват разговори, обяснения. Всички деца, които са видяли, потвърждават, че агресията е била внезапна и необоснована. Шушулка е изплашена ужасно много.  Сцепената устничка, издраните раменца и синините ще изчезнат утре, но страха и ужаса от преживяното и от унижението, което е изпитала едва ли. Класната и я доведе до вкъщи много притеснена от случилото се. Не мога да ви опиша какво преживях. Още не мога да се съвзема, а трябва да се контролирам, за да успокоя шушулчица. Не ми стигат думите, за да ви кажа как се чувствам и какви мисли минават през главата ми... Ами ако се беше случило нещо още по-лошо...?

# 638
Олеее, накъде тръгна това поколение .... ужас  Sad
Миличка, опитай се да запазиш самообладание. Остани до късно при детето, говори му, слава богу- малкия дявол е било. Опитай се да я разсееш, да си говорите и за нещо друго ( знам че е почти невъзможно, но трябва да опиташ). Утре ще е по-спокойна за да обсъдите, сега страха е голям и тя трябва да усети сигурноста във вас с татко й. Прегръщам ви. Имай сили  Praynig

# 639
Дуденце spoko
Нямам думи!  Shocked Добре е детенце не е пострадало тежко физически... Но психиката... там  е мъчнотията... О, мила, гушни шушулка и се опитай да я успокоиш, ти най-добре знаеш как - нали си мама...
Ох, пиша несвързано, защото много се уплаших и аз - в какъв свят живеем, та децата стигат до там - да са толкова агресивни??? Развълнувах се много - освен като жена, и като човек, който също се занимава с деца и знам колко крехък и лесно запалим е този "материал", как белите понякога стават за секунди... настръхнах, като си представих сцената!!!

Ще намериш сили, мила - детето има нужда от опора и ще я открие у вас с татко й. А вие се вгледайте в очичките й - тя е вашият свят, вие сте нейният - заедно ще се справите. Дано по-бързо да преодолее шока и страха. И вие също.
Много, много прегръдки от мен! Hug Hug Hug

# 640
  • На планетата Земя
Дуди, не може да е истина. Влизам специално за теб. Каритасче ми каза.

Напрегръщай детенцето, погажи му колко много го обичате и че никога няма да го оставите да страда, винаги ще сте до него. Милото момиченце!

Тези мърлоьовци не як бой, ами не знам какво заслужават! В такива случаи се чувствам толкова вбесена, до болка направо, и в същото време толкова безсилна.

Бог да пази всички дечица от такива преживявания!  Praynig

# 641
Дуденце  Hug Hug Hug
Думи нямам - дано бързо се съвземе детето, най-много винаги съм се страхувала от тази агресия, която ни заобикаля, а когато жертвите са деца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Целуни я, прегърни я, поглези я .... ех да знаех как мога да ти помогна ...

# 642
Щурче Hug Да прегърнеш Шушулчицата Heart Eyes и да си я гушнеш с антенките и да и поговориш успокояващо неща за да се почувства обичана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И за малко отпуснете контрола над домашните Party Ей така, да се почувства глезена, но в никакъв случай да не усеща, че е заради това, което е преживяла Naughty Горкото малко пиленце Heart Eyes

Пипилоткееее.... Hug Heart Eyes Hug Честит Имен Ден  bouquet И на теб желая да си усмихната, щастлива и много, много здрава Praynig

Честно да ви кажа, толкова съм уморен, че дори нямам сили да усетя, че съм зарязан насред "Попа" с букет цветя, да чакам някой да се появи Crazy Тази вечер почивката ми дойде много добре, а и успях да се видя с едни пилета, на които бяхме кумове на сватбата Heart Eyes
Дори (може да погледнете с неверие на това, но... ) сега си лягам Heart Eyes Оххх Heart Eyes ще спя цели 8 часа Mr. Green

Ей, rumix-че Heart Eyes що така се беше загубила, бе пиле Rolling Eyes

Лека нощ  ви желая Hug

# 643
Добро утро, Пилета  Hug
Хайде, ставайте да пием кафе, да се подкрепим и да я захващаме

Дуденце, как е детенце тая сутрин? А ти мила?  Hug

Камъче, как мина и при теб. Вярвам че всичко е 6  Heart Eyes

Квази, ти поне се надявам, че си се наспал и днес ще бързаш да си гушнеш пилетата  Hug . Аз .... за мен.... такова.... ми бях се сринала малко след поредния неуспех ( при всичкото това старание)  Confused  Ама ей ме - на!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 08:46 от rumix

# 644
Добро утро, всички сте се изпокрили в студа, та първа. Хайде на кафето:
Р.Р. - изтривам кафето, че Руми го сипала, докато се изкажа.  Laughing
Дуденце, много неприятно, дано бързо го преодолее дъщеричката ти. Направо нямам думи за агресията и малките деца. Миналата седмица две четиригодишни, които бяха седнали на пързалката, на която искаше да се катери моята маймунка, първо я навикаха да се маха, после едното я наплю, а другото почти я изрита, ако не я бях подхванала не ми се мисли как щеше да падне. А майките им си седят на кафето и никаква забележка. newsm78
Честит имен ден на Пипи и Прасковка на патерици, както и на фамилията на Квази! Много здраве и късмет!
Аз като по-работна следобяд все не успявам по-късно да надзърна тук и пропускам новината, че Квази е в Сф и разните уговорки. Днес обещавам да погледна в края на работния ден и ако спретнете среща и искате нови попълнения, съм на линия след 17,30 -18ч.
Маргаритке, бързо оздравяване и си пази бебчо, не се разхождайте в този студ.
При нас за капак, освен студа, явно и авария има, че нямахме вода още призори, та сме всички днес полуомити. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт