Да живееш с левичар! Комично - обучителна.

• 8 195
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Обаче мога да пиша с двете едновременно и огледално.
О, да , това и аз го мога  Laughing Хората много се впечатляват  Joy
А пробвала ли си да рисуваш едновременно два еднакви огледални профила ?

# 76
Аз съм пълен левичар (с водещо око, крак и ръка, разбира се), съпругът ми не чак толкова, като дете е научен да пише с дясната ръка и борави успешно и с двете.
Върша добре всичко онова, което вършат и десничарите - беля, режа, отварям консерви и пр.
Просто с течение на времето се научаваш да действаш в свят, предназначен и създаден за боравене с дясна ръка.

# 77
И аз съм левичарка, но в предуч/на възраст са ме научили да пиша с дясната ръка, че съм пречела на детето до мен. И бой съм яла като малка, защото хвърлях ножицата от яд, че не може да реже, а тя се отваряше като се опитвах да отрежа нещо. Mr. Green Но най- ме е яд като ми кажат :"Ах, ма ти си левачка!!!"  #2gunfire

# 78
  • някъде ... тук ...
cayenne, получава се Simple Smile и то по-добре от писането. все пак с лявата пиша доста по-малко и по-рядко.

# 79
Изчетох темата.аз съм левичарка,нонезная дали се вписвам Rolling Eyes
Моят мъж се е научил никога да не сяда на масата 'от към кривата ми ръка'
Правя всичко с лявата.При мен важи "с две десни ръце е"Преди години брат ми се опита да ме научи да пиша с дясната,но не се получи Whistling
Имаше теория,че левичарите сме гении и много специални PeaceЕми нека така ни приемат.Особено мъжете-по-рядко се среща мъж левичар Peace

# 80
А как сте с шофирането??? Предполагам, че не бихте имали проблеми с "левия" волан??2

# 81
Особено мъжете-по-рядко се среща мъж левичар Peace

Това на някаква сериозна статистика ли се базира  Thinking
В нашия офис всичките левичари са мъже.
Аз като единственият комунистически продукт, пиша с дясната.
Не мисля, че полът има някакво значение Peace

А как сте с шофирането??? Предполагам, че не бихте имали проблеми с "левия" волан??2

Аз имам проблем генерално с шофирането.
Пък за левия волан-'ми нямам, щото живея в Англия  Mr. Green

# 82
cayenne, получава се Simple Smile и то по-добре от писането. все пак с лявата пиша доста по-малко и по-рядко.

newsm10 Той и Леонардо Да Винчи като нас е бил левичар newsm62

# 83
Мдааа..не само Леонардо Да Винчи, ами и много други гении са левичари, както и много от американските президенти. Имаше изследване правено.
И аз съм левичар, не са ме отучвали, но аз сама експериментирах да пиша и с дясната и сега мога и с двете, та като се изморя и сменям.
Това с рязането на каквото и да е - хляб, домати и т.н. - същата история - майка ми до ден днешен да иска да гледа като режа, все я е страх. И като сядаме на заведение  винаги гледам от лявама ми страна да няма десничар или направо никой да няма   Joy
Ама като цяло се забавлявам с това аз, никога не бих казала че имам някакви трудности заради лявата ръка....това е пресилено според мен

# 84
Аз проблеми нямам с шофирането, макар, че карам кола с ляв волан. Просто е въпрос на адаптация (както и мишката на лаптопа стои отдясно), така и със скоростния лост и завоите. Макар, че кола автоматик ми е далеч по-удобно и мързеливо.
Не знам дали кола с десен волан няма да ми бъде ужасно търсене...

# 85
  • Sofia
Ох, аз имам проблем с дъщеря си - левичарка. Не мога да я науча да си вързва обувките! Трябва да и покажа огледално, но.. не се справям изобщо. Някакъв съвет?

# 86
Застани до нея, бъдете и двете с развързани обувки. Нагледно й покажи как го правиш, нека после опита стъпка по стъпка да го направи и тя, следвайки твоите действия. Ще се научи, не бой се.

# 87
Ох, аз имам проблем с дъщеря си - левичарка. Не мога да я науча да си вързва обувките! Трябва да и покажа огледално, но.. не се справям изобщо. Някакъв съвет?

Ами огледално е когато застанеш срещу нея - тя вижда твоята лява ръка от дясно.... newsm78 уф не знам май така беше..

# 88
  • Sofia
Да, бе - аз знам какво е огледално, но просто не става, както си го мислех.
Ще трябва да я пращам на курс при някой "възрастен" левичар. Laughing

# 89
  • Italia

Единия синковец е левичар, но за сега още сме с обувки с лепки, на маратонките връзките не се развързват.  Crazy
Сигурно ще се научи някой ден, в момента ченгелчетата и чертичките в училище са му достатъчен стрес

Общи условия

Активация на акаунт