Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 739 523
  • 3 011
  •   4
Отговори
# 285
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Заради теб ръцете ми премръзнаха и утре не знам как ще рисувам!Сигурно изобщо няма да мога да държа четката!"..

не го ли посъветва къде да ги пъхне, че да си ги затопли  Whistling (в джобовете де)

# 286
Goody, не с лошо Mr. Green
Много ми се искаше да не пиша в тази тема, да я прескачам някак си, обаче - греда. Имам един познат (не гадже, де), който ме има за много свой човек, споделя ми, кани ме да хапваме и идеално ме устройва, че не се опитва да ме вкара в леглото си. Не е никак, ама никак мой тип. Та Муньо днес ми се обажда супер щастлив, че се е прибрал от Бургас, много иска да ме види и ме пита как съм с времето. Аз бях на тренировка, обясних му, че след 20 ч. съм свободна. Муньо ме моли на връщане да мина през магазина и да купя 2 лимона, защото готви нещо специално. След тренировката обиколих няколко магазина за заветните лимони. Криво-ляво се довлачвам, все още ми е мокра главата от гимнастиката и само копнея да вляза на топло. Муньо отваря широко вратата, хилва ми се, взима си лимоните и тръгва да ми плаща. Аз нали съм ларж, му казвам, че няма какво да ми дава, а той - "Ааааа, ще вземеш после да ме използваш сексуално в замяна и да ми светиш масълцето" ooooh! Страхува се, видите ли, да не му се метна. Питам какво готви, че съм и гладна, а той със светнал поглед "Поканил съм една мадама, от сума ти време я дебна, та се нави да ми дойде на гости и правя рибена чорба." Ами не че нещо, ама и аз си бях гладна.... но само като си представих мацката как сърба супа в компанията на наш Муньо, ми стана весело Mr. Green Муньо ме отпрати по живо по здраво и обеща да ми се обади да разкаже как е минало. Тъкмо се бях прибрала в нас, когато ми се обади, че забравил... да ми даде да дегустирам супата - да видя аз как готви майстор Whistling
П.П. Същият този Муньо е регистриран във всички възможни сайтове за запознанство и лови мацки с мисли на древни философи. Ако жената отсреща случайно знае кой е мислителят, бива моментално низвергната, за да не бъде Муньо комплексиран откъм интелект.

# 287
Shirley-Ann само не разбрах твоята роля каква е  във свалката на въпросния Мунчо - да не би да си на поръчки, да му носиш на крака лимони? Че и не ти ги плаща? Доставки по домовете ли правиш?
И не те черпи? Laughing Ти си за женският еквивалент на Муньовците Grinning
Не е луд, който яде баницата, ще знаеш Simple Smile

# 288
  Май извода е, че ние жените никак не уважаваме стиснатите мъже.
Наскоро почнах работа в магазин за парфюмерия и козметика, та днес един прясно (явно) влюбен, решава да плени и спечели изгората си с много скъп армаган. Иска най-скъпия парфюм,който имаме, казвам му цената и само дето не се наложи да му правя изкуствено дишане-хлъцна и взе да посинява. "Ама неее  Stop Нещо до 6,7 лв.." "Така кажете, има хубави дезодоранти на тази цена". "Бе я ми дайте един сапун, тя и без това ми е навита, какво да харча толкова"
 Ами..без коментар  Thinking

# 289
Имах едно време един обожател, руснак от някаква република (може и да не е бил руснак Laughing newsm78), който си търсеше жена - българка.
Понеже аз бях мила с него, реши човекът, че е намерил заветната булка и започна да ме охажва. Венецът на ухажването беше, когато се появи един ден на работното ми място с филии хляб, намазани с масло и салам.
Шефът ми каза, че съм голяма работа и поне от глад няма да умра.
Тази история продължи около седмица. Горкият човек май търсеше разбиране и човешко отношение.

# 290
Като бях на 5-6 филиите с масло и салам бяха единственото оръжие на баба ми срещу умиргането ми от глад ... злоядо бях понякога Wink

# 291
  Иска най-скъпия парфюм,който имаме, казвам му цената и само дето не се наложи да му правя изкуствено дишане-хлъцна и взе да посинява. "Ама неее  Stop Нещо до 6,7 лв.." "Така кажете, има хубави дезодоранти на тази цена". "Бе я ми дайте един сапун, тя и без това ми е навита, какво да харча толкова"
Тая порода мъже най - ме каца, като мухи върху.....сещайте се Grinning
На рождения ми ден моя Мунчо нищо не ми подари. "Нали и без това съм му била навита!"

# 292
  • España
Да се запиша в темата с двама муньовци.
Прибираме ме с от заведение с моята приятелка,придружат ни нейното и моето- кандидат гадже.Минаваме за по- пряко през една доста голяма поляна,обичайно място за разходка на кучетата на хората от блоковете наоколо.
Тъмнината е непрогледна почти,но ние нали с двама кавалери,вървим си спокойно...
Изведнъж се чуват някакви викове,лай и ръмжене и върху нас се хвърлят 2 кучета- немска овчарка и доберман....Нашите Муньовци реагираха мигновено,свиха зад мен и приятелката ми и взеха да бутат като щитове пред себе си.Добре,че и двете обичаме кучета и не ни е страх.Но кандидатът за гадже изгуби тотално всяка възможност пред мен.
Така де,бъзльовци не ми трябват.

# 293
...На рождения ми ден моя Мунчо нищо не ми подари. "Нали и без това съм му била навита!"...
                              Е аз значи наистина съм била твърде нахална, когато помолих едно прясно гадже да ми купи цигари. Дори нямах рожден ден същия ден  Joy. Върна се, и каза, че нямало. И това с уговорката, че ще му ги платя (а и тогава цигарите да са били около левче). Отидох и си купих от същия магазин, в който преди 10 минутки 'нямаше'.

# 294
  Иска най-скъпия парфюм,който имаме, казвам му цената и само дето не се наложи да му правя изкуствено дишане-хлъцна и взе да посинява. "Ама неее  Stop Нещо до 6,7 лв.." "Така кажете, има хубави дезодоранти на тази цена". "Бе я ми дайте един сапун, тя и без това ми е навита, какво да харча толкова"
Тая порода мъже най - ме каца, като мухи върху.....сещайте се Grinning
На рождения ми ден моя Мунчо нищо не ми подари. "Нали и без това съм му била навита!"

По този повод да турна тук и моят половин. Преди години - празник 8 март. Аз работя в едина магазин и по повод празника продавахме и цветя. Аз бременна/начално/ и като бъдеща майка си мисля - ще ме зарадват с подарък. Да да ама не.... Идва нашия и купува от мен две рози/за сестра му и майка му/. Прибираме се вечерта в къщи - чакам аз цвете, подарък нещо - амииии нема такива работи. На мен ми стана много криво и го питам добре де няма ли поне една цвете да ми подариш, на майка ти и сестра ти подари на мен не. А нашия казва-Ми аз теб те гледам по всеки ден кво да ти подарявам цветя. Да отбележа само, мама и сестрата живееха на етажа под нас и ги виждаше не по рядко от мен. Та така с моя празничен подарък, да не говорим за останалите празници и рожденни дни които пропусна. Ама то аз съм мунята че го трая.

# 295
# 296
...Ми аз теб те гледам по всеки ден кво да ти подарявам цветя...
                                   Joy Най-малкото за да продължава да те вижда. Жените често сме прекалено толерантни.

# 297
largefairy , не му ли спретна един хубав скандал? За майка му и сестра му цвете, а за бременната му жена няма? Ако беше моя мъж - директно го пращам да спи при майка си и сестра си!

# 298
...Ми аз теб те гледам по всеки ден кво да ти подарявам цветя...
                                   Joy Най-малкото за да продължава да те вижда. Жените често сме прекалено толерантни.

Даже много често мен ако питаш. Wink

# 299
  Май извода е, че ние жените никак не уважаваме стиснатите мъже.
Наскоро почнах работа в магазин за парфюмерия и козметика, та днес един прясно (явно) влюбен, решава да плени и спечели изгората си с много скъп армаган. Иска най-скъпия парфюм,който имаме, казвам му цената и само дето не се наложи да му правя изкуствено дишане-хлъцна и взе да посинява. "Ама неее  Stop Нещо до 6,7 лв.." "Така кажете, има хубави дезодоранти на тази цена". "Бе я ми дайте един сапун, тя и без това ми е навита, какво да харча толкова"
#Cussing outАаа,не е истина просто,какъв дебил!

Общи условия

Активация на акаунт