Дойде автобуса, вратата се падна почти пред мен. Въпреки това те се втурнаха и ме предредиха да се качат първи, и то на полупразен автобус, нямаше да останат без да успеят да се качат. Много странно ми стана защо беше това бързане
Сигурно, дотогава не ги бях срещала такива и много се учудих.

, та беше важно да се доказват, че могат да
Сигурно, дотогава не ги бях срещала такива и много се учудих.

Наистина не си спомням защо съм решила да пресека улицата с маската, вероятно защото бях в центъра и беше много натоварен час, хора, зима и т.н.
. Пращам го да вземе по един коняк, и той идва леко притеснен: Амии... взех малки, защото е само.....(марката не помня) и е 3,50. И през ум не ми мина, че е муньо, и двамата бяхме редовни студенти, той работеше, защото техните не могли да му дават джобни (да не зачеквам темата, че
), даже се извиних, че не знаех и аз платих следващите.
Следващия път ако аз или някой друг е защипан вече ще зная, че е желателно да стоим мирни и да чакаме, за да не повредим системата за затваряне.
Но просто не им идва наум на хората, когато ги заболи крак или ръка заклещени или им се поврежда багажа, да пазят първо системата .
Чак смешно ми стана. Ами няма проблем, пич, след като ти държах учтиво вратата и те пуснах преди мен, сега мога да те поканя на вечеря, за да ти наместя стола и да ти платя сметката Препоръчани теми