Та го приютихме...
Тошко и Тедка се разделят средно по 40 пъти на месец, по 50 се събират. 
" Душата ми се смее, но външно съм непоклатима, пооправих го и го изпратих. След точно 25мин., от които 20мин. път до ресторанта, наш Тошко звъни, за да ни съобщи, че с Тедка са се разделили и той е много разстроен, защото тя си е тръгнала от ресторанта, но той щял да остане да се навечеря, след което ще се прибере, "ама ако може да сте много деликатни, защото съм много тъжен".
Речено - сторено, ама всички ни гложди какво се е случило, та решавам да го питам все пак, на което Тошко отговаря: "идва Тедка в ресторанта с едни нови дрехи и гримирана, а тя никога не се гримира, и аз веднага загрях - пак ми е изневерила, та в прав текст я питах този път с кого ми изневерява
и тя ме гледа тъпо, после ядосано, после драматично и се опита да се разреве, ама не ѝ се получи, затова заби поглед в стената, гледа така 1мин., след което стана и си тръгна"
" Пак се изпращаме, този път и успех си пожелаваме - "да не стане като предния път"
Заветният час наближава, прожекцията свършва и Тошко звъни по телефона да каже, че пътуват към нас.
" Работата е, че като излезли от киното, видели някакви бездомни кучета и наш Тошко, нали е чаровно страхлив, казал да минат през подлеза, но Тедка се възпротивила и от там един лют скандал кат' се развихриииииилллллл... Та, още не е пристигнал, и Тедка от вратата му звъни да му се извинява, ама той е категоричен: "писна ми да си толкова глупава!!!
" ние с Мишо цвилим, гостите са в недоумение кво се случва, а Тошко вече 10мин. спори с Тедка по телефона. Накрая постигнаха консенсус и той ѝ каза, че може да дойде в нас, а тя, от своя страна, обеща, че "ще се ОПИТАМ да мисля повече"

Аз, като прославил се Дон Жуан, разбира се, твърдя и защитавам тезата, че в това няма нищо лошо, но Ивайло е вече на черешата, разгневен като бик, крещи и ръкомаха както само той си може. В това време се появява Тошко в просъница докато ние водим следния диалог:

Препоръчани теми