Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 732 918
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 655
Принципно е така, но един мъж не трябва да показва страха си, особено на среща с момиче. Да ме извинява, ама ще ме обвинява, че съм го оставила сам с кучетата......хахахахха Mr. Green

.....пък и ще я представя за "братовчедка", ай сикрир!!!! #2gunfire

# 2 656
Явно ставаше въпрос за моя пост. Първо, ние и двамата много се забавляваме в описаната ситуация. Той напуска стаята и започва да пищи като момиче (лигави се). И второ - не е точно страх, а нещо смесено между погнуса и страх. После като "изведа" пеперудката навън, пак се смеем. А аз не му се подигравам, просто ми е смешно-сладък, имайки предвид че е двуметров мъж Sweat Smile

# 2 657
Ооооо като споменахте паяци, първият ми ужас настъпи в гимназията като един паяк ми падна на крака. Тогава половин час ревах по стационарния телефон на първото си гадже. В университета бях викала през нощта в 2-3 часа един колега от съседния блок, че в банята имаше паяк и той щял да се промъкне през нощта в стаята и да ме налази Joy На по-късен етап реших, че е време да започна да преодолявам страховете си, та може и да съм убила десетина осмокраки, но е с много психологическа предварително настройка и следене на животното. А бе добре, че се омъжих Joy

# 2 658
  • София
Още една номинация. Ама двойна. Smile
Решавам преди малко да си направя късна закуска или ранен обяд. Ядат ми се яйчица. Масълце, мръвка, подготвил съм си яйцата и идва време да ги счупя. Цък едно, ОК, второто, греда. Чукам пак, тц. Напука се, ама не ще. 2-3 пъти здраво млатнах в тигана - разполови се и се оказа варено. Третото и то. За секунда, като видях нещо твърдо, докато се осъзная, се дръпнах - очквах всеки момент да излети пиле. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама с кой акъл "някой" ги е сложил в съда на хладилника при останалите. Simple Smile

# 2 659
Още една номинация. Ама двойна. Smile
Решавам преди малко да си направя късна закуска или ранен обяд. Ядат ми се яйчица. Масълце, мръвка, подготвил съм си яйцата и идва време да ги счупя. Цък едно, ОК, второто, греда. Чукам пак, тц. Напука се, ама не ще. 2-3 пъти здраво млатнах в тигана - разполови се и се оказа варено. Третото и то. За секунда, като видях нещо твърдо, докато се осъзная, се дръпнах - очквах всеки момент да излети пиле. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама с кой акъл "някой" ги е сложил в съда на хладилника при останалите. Simple Smile
Не се оплаквай.  Laughing И аз се опитах да си обеля яйце, за което бях твърдо убедена, че е варено. Не беше. Но го разбрах, едва когато суровото яйце потече между пръстите ми. А как смело го тряснах в ръба на чинията!  ooooh!

# 2 660
Ооооо като споменахте паяци, първият ми ужас настъпи в гимназията като един паяк ми падна на крака. Тогава половин час ревах по стационарния телефон на първото си гадже. В университета бях викала през нощта в 2-3 часа един колега от съседния блок, че в банята имаше паяк и той щял да се промъкне през нощта в стаята и да ме налази Joy

И, викаш, по-добре колегата да се промъкне и да ме налази.  Mr. Green  Laughing

# 2 661
Ооооо като споменахте паяци, първият ми ужас настъпи в гимназията като един паяк ми падна на крака. Тогава половин час ревах по стационарния телефон на първото си гадже. В университета бях викала през нощта в 2-3 часа един колега от съседния блок, че в банята имаше паяк и той щял да се промъкне през нощта в стаята и да ме налази Joy

И, викаш, по-добре колегата да се промъкне и да ме налази.  Mr. Green  Laughing
Ааа не, за тази работа викаш някой, който не харесваш и не те харесва, но знаеш, че е добър и ще дойде. Идва, убива и си тръгва, без усложнения Joy

# 2 662
  • ❌❌❌
Здравейте отновоооооо!!! Този път не ми се спи и ще мога да пиша на спокойствие. А имам толкова за учене... angel008

st. Dobri, аз съм много емоционална и като цяло лесно паля, ама нашият Ивайло е природен феномен. Не е имало път, в който да се видим и да не ме изнерви. И не само мен - който и да е от компанията! Laughing Много го обичам, но не мога да си представя какво ще е да работим заедно и да прекарвам с него цял ден. #Shocked Преди два-три месеца ме обраха, заради малоумната ми вече бивша съквартирантка, и сме седнали на бар - черпя ги задето ме обраха - и тоз ми ти човек като почна да ми се обяснява, че аз съм виновна... За пръв път в мен се прокрадна мисълта, че имам проблеми с гнева, защото по едно време бях на косъм да хвана шишето от масата и да му го разбия в главата. Blush Няма път, в който да отидем на бар (традиция е всяка седмица) и да не ни направят забележка за децибелите. А какви теми само разнищвамеее... ooooh! Спорили сме за какво ли не, ама най ми е любим спорът за ягодите, бананите и експлоатираните еквадорци, които ги отглеждат. Mr. Green Тогава дойде лично през смях собственикът на бара да ни помоли ПОНЕ да сменим темата, понеже вече ни бяха молили неколкократно да сме по-тихи. Към днешна дата в бара ни обожават и предимно там ходим - хем ние сме в свои води, хем те са ни свикнали и не ни гледат като полезни изкопаеми. Flutter

Мишелин, обожавам гости и вратата ми винаги е отворена за всички... буквално. Mr. Green Точно с това е свързвана и историята, която ще пиша. Laughing
Освещаване на новия дом! Пак сме обичайните заподозрени - аз, Мишо, Тошко и Тедка. Отиваме на ресторант да полеем новата квартира, след което към 12-1 се прибираме вкъщи за афтърпарти. В хода на вечерта стиловете варират през рок, джаз, блус, френски шансони и, разбира се, любимите българска и руска естрада. Mr. Green По някое време, някъде между "Земля у дома" и "Чуй ме, Дилмано", забелязвам, че винцето е на привършване и решавам да сляза до денонощката под нас да купя, но не казвам нищо на никого, че музиката и без това е достатъчно силна - да не викам. Сега малко пояснение: сградата, в която живеем, е много голяма и много грозна - досущ като панелките в Припят, но за сметка на тва целият блок е барикадиран все едно Панагюрското съкровище и Маската на Терес тук се съхраняват. То са преддверия - едно, второ, трето, заключени стълбища, асансьори с решетки, и за капак на всичко това, just for emphasis, вратите ни са с чипове! Crazy Та, решавам да сляза до магазина, който е буквално под блока, и тъй като реквизита на целия този театро ми отнема повече време в отключване, заключване и чекиране, решавам да оставя навсякъде отворено, защото и без това след 1мин. ще се върна. Нооо... 1мин. се оказва твърде много време. Съседът до нас е денонощно на пост за вратата на преддверието, та явно през шпионката ме е издебнал, че не заключвам, и дошъл в нас да се кара. Звънял, звънял на звънеца и, разбира се, никой не му отворил (понеже не са го чули от музиката), та накрая решил да си влезе сам (разбира се и входната врата бях оставила отключена Laughing) и заварва следното: Тошко и Тедка "правят стриптийз" на "Je t'aime… moi non plus", докато Мишо стои кралски на масата с цигара зад ухото и чашка в ръка. Та, влязъл съседът и тез всички в ступор -  Shocked, чак станали прави и се гледат очи в очи кат телета, 'ма никой не се сеща да намали музиката. Е, по някое време Мишо се сетил, съседът се разкрещял да си заключваме поне входната врата и си тръгнал. Mr. Green А след няколко секунди се появявам аз с бутилка в ръка - те всички си мислили, че съм си в стаята. Joy

Вечерта продължава. Тук идва по-интересната част. Мишо и Тошко излизат на терасата да изпушат по цигара, аз и Тедка оставаме в хола. Пътьом към терасата се обажда гаджето на Мишо от Търново да му каже "нещо много важно". Тук с Тедка губим представа какво се случва, но 2мин. по-късно Мишо нахълтва в хола и бесен заявява: "Ива ми е изневерила с някъв неин приятел!" Ние всички ей така -  #Crazy, Мишо сяда на масата и заявява: "В сряда взимам бонусите (аванса) и отивам в Търново, ще го пребия тоя! Не ми пука, дори да ме набие!!!" Да вметна тук, че Мишо е много слаб и изискан младеж-интелектуалец, далеч е от представата ми как ТОЙ бие някого, вижте сега - обратното е много лесно да си го представя. Laughing Та, нали сме най-добри приятели, през смях просто промълвих: "ама Мише, той ЩЕ ТЕ набие", при което Тошко и Тедка избухват също в смях, а Мишо заявява с възможно най-строгия си тон: "и кво от тва?! аз имам нож!!!" Всички, както се хилихме, се вледенихме, но Мишо веднага ни успокои: "споко бе, няма да го накълцам, с тъпото на ножа ще го удрям!!!" Joy Е, тук вече не издържахме и просто зацвилихме, а Мишо, вече и той през смях: "душа, моля ти са, повече съпричастност очаквах от теб!!! Naughty" Малко по-късно Тедка се оттегля в покоите си и на масата оставаме аз и Тошко, да сме упора на Мишо. И тъй като ви казах за телосложението на Мишо - според него всички, които не са кльощави, са дебели, та в този ред на мисли, те двамата с Тошко имат един непрекъснат дебат: "Дебел ли е Тошко или не?!?" Та на масата провеждат следния диалог:
Тошко: - А той наистина ли е дебел? (става въпрос за този, с когото Ива е изневерила)
Мишо: - Еммм... кат' тебе. (казано с възможно най-неебателния тон)
Тошко: - 'Начи да... Rolling Eyes
 Joy След което на Тошко му стана тъпо, че е дебел (без дори да е дебел Laughing) и си легна и той, а с Мишо останах само аз, но към 3-4 се оттеглих и аз и той остана сам в кухнята, по негови думи - да пие, да слуша тъжни песни и да реве. Crazy Е, да, ама явно по някое време му е писнало, та решил да звънне на дядо си, да се оплаче кво го е сполетяло. Звъннал, дядо му вдигнал, Мишо му обяснил цялата ситуация надълго и нашироко, след което дядо му му затворил, без дори дума да промълви. Joy Нооооо на сутринта Супер Дядо звъни по телефона и се почва вдъхновяващата реч Laughing:
- Мише, дядо, ти ли си!!! Снощи много се разстроих и цяла вечер не съм спал, обаче сега ти звъня да ти кажа нещо много важно!!! Значи... момент да затворя вратата... - явно баба му е била наоколо - Мише, от мен едно нещо да запомниш - жените са генетичен парцал!!! Naughty Пълен боклук!!! Naughty На мен са ми изневерявали многократно!!! Naughty Те всички изневеряват!!! Naughty Дано поне намериш някоя, която да ти роди деца и да са от теб!!! Naughty

след което пак затворил телефона Joy Joy Joy

# 2 663
Какво стана със съпруга? За него няма място в квартирата ли?

# 2 664
  • ❌❌❌
За по-лесно вече няма съпруг. Sunglasses Но пък какви магарии съм намислилаааааааа... Whistling

# 2 665
Фаина, уникално! Но и дядото си го бива, мислите му са се подредили и как успокоява...?!

# 2 666
Хм, и аз се зачудих къде изчезна съпругът, накрая реших, че може да бъркам ника.
Фаина, добре ли го закопа?

# 2 667
  • Mediterraneo
Многословно и празно откъм съдържание пише, не знам как си заравя съпрузите.

# 2 668
  • София
Многословно и празно откъм съдържание пише, не знам как си заравя съпрузите.
100% съгласен!  Няма как да се обясни по-хубаво.

# 2 669
  • Бургас
Аз да изтипосам ММ и себе си,също достойна муня.
Към обяд мъжа ми се приготви да тръгва за София.Аз пък бързах да занеса извинителна бележка в Немската за сина ми и после да взема дъщерята от предучилищна.Помолих го да ме хвърли с колата в гимназията,че му е на пътя и нямах време.Тръгнахме заедно и по пътя започнахме да спорим и да се караме.Върви спорът с пълна сила,оглеждам се аз-вече сме извън  Бургас и още малко и ще се качим на магистралата.Абе...пътувам за София и аз с мъжа. Laughing
Че като настана една паника...Обръщай колата,децата,предучилищната... Joy
Закъснях,ама добре че навреме се усетих.

Общи условия

Активация на акаунт