.....пък и ще я представя за "братовчедка", ай сикрир!!!!
На по-късен етап реших, че е време да започна да преодолявам страховете си, та може и да съм убила десетина осмокраки, но е с много психологическа предварително настройка и следене на животното. А бе добре, че се омъжих

Преди два-три месеца ме обраха, заради малоумната ми вече бивша съквартирантка, и сме седнали на бар - черпя ги задето ме обраха - и тоз ми ти човек като почна да ми се обяснява, че аз съм виновна... За пръв път в мен се прокрадна мисълта, че имам проблеми с гнева, защото по едно време бях на косъм да хвана шишето от масата и да му го разбия в главата.
Няма път, в който да отидем на бар (традиция е всяка седмица) и да не ни направят забележка за децибелите. А какви теми само разнищвамеее...
Спорили сме за какво ли не, ама най ми е любим спорът за ягодите, бананите и експлоатираните еквадорци, които ги отглеждат. 
Та, решавам да сляза до магазина, който е буквално под блока, и тъй като реквизита на целия този театро ми отнема повече време в отключване, заключване и чекиране, решавам да оставя навсякъде отворено, защото и без това след 1мин. ще се върна. Нооо... 1мин. се оказва твърде много време. Съседът до нас е денонощно на пост за вратата на преддверието, та явно през шпионката ме е издебнал, че не заключвам, и дошъл в нас да се кара. Звънял, звънял на звънеца и, разбира се, никой не му отворил (понеже не са го чули от музиката), та накрая решил да си влезе сам (разбира се и входната врата бях оставила отключена 
, Мишо сяда на масата и заявява: "В сряда взимам бонусите (аванса) и отивам в Търново, ще го пребия тоя! Не ми пука, дори да ме набие!!!" Да вметна тук, че Мишо е много слаб и изискан младеж-интелектуалец, далеч е от представата ми как ТОЙ бие някого, вижте сега - обратното е много лесно да си го представя.
Е, тук вече не издържахме и просто зацвилихме, а Мишо, вече и той през смях: "душа, моля ти са, повече съпричастност очаквах от теб!!!
" Малко по-късно Тедка се оттегля в покоите си и на масата оставаме аз и Тошко, да сме упора на Мишо. И тъй като ви казах за телосложението на Мишо - според него всички, които не са кльощави, са дебели, та в този ред на мисли, те двамата с Тошко имат един непрекъснат дебат: "Дебел ли е Тошко или не?!?" Та на масата провеждат следния диалог:
След което на Тошко му стана тъпо, че е дебел (без дори да е дебел
Е, да, ама явно по някое време му е писнало, та решил да звънне на дядо си, да се оплаче кво го е сполетяло. Звъннал, дядо му вдигнал, Мишо му обяснил цялата ситуация надълго и нашироко, след което дядо му му затворил, без дори дума да промълви.
Нооооо на сутринта Супер Дядо звъни по телефона и се почва вдъхновяващата реч
Пълен боклук!!!
На мен са ми изневерявали многократно!!!
Те всички изневеряват!!!
Дано поне намериш някоя, която да ти роди деца и да са от теб!!! 

Препоръчани теми