Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 010
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Бургас
Аз също ям салата (шопска) от предния ден. Не виждам нищо странно в това. Даже понякога нарочно си правя по-голямо количество, за да мога това, което остане да си го взема в кутия за обяд на работа, че сутрин ме мързи да режа.

# 2 821
  • София
Ако не е овкусена салатата нищо няма да ѝ стане, само леко ще позавехне евентуално. Ако са ѝ сложени, обаче сосове "ще замине" за няколко часа престой.

# 2 822
Моят мъж също няма проблем да си я изяде, и си търси разни изостанали неща. Начин на мислене е явно, защото никой около него не го прави, не е и от недоимък или липса на храна. Ужасно, ужасно дразнещо е. Не толкова като го яде- да си го яде. А като се почне с "къде ми е салатата" или " ти си ми я изхвърлила" с тон на сърдито мече, на което са му седяли на столчето и  са му яли с лъжичката. Абсолютно отвратително е и ужасно дразнещо.

# 2 823
Аз имах една колежка, която обичаше точно такава престояла салата. На ММ майка му винаги такива ни ги сервира, така и не се научи да не я овкусява преди да седнем....

# 2 824
Абе, в крайна сметка, на кой, както му е вкусно.... Ядене и пиене да има.... Mr. Green Peace

# 2 825
Да изтипосам и малък Мунчо (племенник) - като дойде и купуваме разни сладки неща (шоколад, сладолед и т.н.), защото обича. Обаче той е запомнил колко са останали и какъв вид и след няколко седмици като дойде пак, си ги търси точно тези, които е "оставил". А пък ние сме ги изяли през това време, че и сме забравили точно колко са били и от какъв вид, че да възстановим правилно липсите.

# 2 826
Душица сладка! Ще излезе данъчен инспектор от него.  Laughing

# 2 827
  • софия
Днес се прибирам по-рано и почвам да приготвям мезета за мача. ММ закъснява нещо. Звънка ми той по едно време паникьосан, едвам му разбирам, задъхан. Казва ми бързо да се прибирам,че не може сам да я хване...Казвам му "успокой се и кажи какво е станало. Аз съм си вкъщи, ти къде си." Следва пауза......"КОТКАТА КЪДЕ Е!"
Котката се излегнала на терасата. Пак последва тишина и затвори. Прибира се след малко.
Видял бил той нашата котка пред блока и тръгнал милия да я гони. Помислил , че е скочила от терасата /5 етаж!/ и се разхожда покрай блока. Втурнал се той, ама онова горкото бяга и се не дава да подивелия мъж, който  тича и вика по нея.
Нашата котка е чисто бяла дългокосместа. Той видял бяла котка и го хванала паниката.  Та така, направил си е кардио след работа Simple Smile
Сега няма сили дори да се мръщи на мача. /не е фен на футбола/

# 2 828
Преди години имах гадже, което си събу обувките в Билла, тъй като така се правило в магазините Thinking Как не умрях от срам тогава не знам. Същият този каза, че носи 5/6 панталони лятото Trollface Абе чувала съм за 3/4 и 7/8, ама с това 5/6 ме хвърли в оркестъра Joy

# 2 829
да не е бил арабин

# 2 830

Чистокръвен българин си е Joy В денят, в който бях решила да прекратавям всичко между нас, той ме изпревари и ми каза "ама само недей да плачеш" Joy

# 2 831
играч с 5/6 панталони и боси крачета

# 2 832
играч с 5/6 панталони и боси крачета

Аааа...не! Сандали с чорапи!

# 2 833
И по чорапи ли влезе или бос?

# 2 834
И по чорапи ли влезе или бос?

По чорапки и обувките в ръчичка Joy

Общи условия

Активация на акаунт