Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 034
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 880
Купуваме с ММ нова пералня по спешност. Казах му да пусне пералня, че аз ще се прибера късно,а дрехите ще мухлясат (предишната се счупи докато перях и стана наводнение) . Прибирам се аз в 11 вечерта и гледам ММ чете упътванята и вика аз нищо не разбирам , отивам да погледна пералнята, тя същата като старата(ама абсолютно същата), е легнах на пода от смях.

# 2 881
  • софия
ММ в изблик на роматика и обич ми беше казал ,че съм неговото 'заешко бульонче'. След това при запитване защо бульонче , напълно невинният отговор беше - 'еми понеже ако те сготвя, никакво месо няма да остане , затова от кокалчетата ще си направя вкусно бульонче' ...

# 2 882
Хахах , заешко бульонче, хахах супер сладко

# 2 883
  • Sofia
Канибалска романтика Astonished

# 2 884
Моят сега ми вика бухтичка и много се радва,че имало месце по мене.Мъжка му работа 😂

# 2 885
  • Sofia
Ох,покрай тез килца  съм била наричана с различни уж галени именца,включ.и Фидоска/имаше една пъъълничка депутатка/ Rage...

# 2 886
  • София
Ох,покрай тез килца  съм била наричана с различни уж галени именца,включ.и Фидоска/имаше една пъъълничка депутатка/ Rage...
Аз сама си се наричам морски слон/крава, но Фидоска е вече .... пълничка за нея е комплимент

# 2 887
Понеже темата е за муньовците, ще ви кажа една клюка от сезона на Фидосова - бил я е харесал и ухажвал някакъв 40 килограмов муньо от бсп-то. Много са се смели в парламента . И аз се смях, когато ми разказваха. Joy

ПП Не искам да внасям политически нюанс в темата , но когато ми кажат Фидосова и все това си представям.

# 2 888
  • София
Понеже темата е за муньовците, ще ви кажа една клюка от сезона на Фидосова - бил я е харесал и ухажвал някакъв 40 килограмов муньо от бсп-то. Много са се смели в парламента . И аз се смях, когато ми разказваха. Joy

ПП Не искам да внасям политически нюанс в темата , но когато ми кажат Фидосова и все това си представям.
Извинявам се, че ще го напиша - но доста тъпо включване. Къде е муньовщината тук? Няма ли право 40-килограмов да харесва по-едри от него, респ. обратното? Къде е муньовщината?

# 2 889
Освен това мъжът на Фидосова е доста по слаб, по млад и доста симпатичен.

# 2 890
Ааа.. как слаб ще хареса дебела?!? Не! Слабите могат да харесват само слаби, дебелите само дебели, хубавите само хубави и тн. Никакви такива умешвания на гени Grinning

# 2 891
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие пък - смешно си е.
и не защото дребен човек не може да хареса едър, а защото контраста предизвиква усмивка.
нещо като Лаурел и Харди - смешно си е без да е нужно да направят/кажат нещо .
Simple Smile
имахме колежка, размер почти Фидосова. трябваше да иде за заплатите на целия център и за охрана изпратиха с нея един колега с размер на изнежен пекинез.
тогава и всички, включително те двамата, се смяха, че трябва и него да слжи в плика с парите и да си го носи.

# 2 892
Ами аз зная подробности как се е опитвал да я прегърне през кръста и ми се вижда и смешно и нелепо , но покрай цензурата в темата , се отричам от поста си . Blush
Скрит текст:

Извинявам се, че ще го напиша - но доста тъпо включване. Къде е муньовщината тук? Няма ли право 40-килограмов да харесва по-едри от него, респ. обратното? Къде е муньовщината?
Извинението Ви не кореспондира със следващото твърдение за тъпото включване и въпроса, но смятам да го подмина.

# 2 893
  • София
Като изключим клюкарщината, и аз не виждам какво лошо има слаб да хареса дебел и обратното, както и нисък - висок.

# 2 894
  • София
Ами аз зная подробности как се е опитвал да я прегърне през кръста и ми се вижда и смешно и нелепо , но покрай цензурата в темата , се отричам от поста си . Blush
Скрит текст:

Извинението Ви не кореспондира със следващото твърдение за тъпото включване и въпроса, но смятам да го подмина.

Напротив, кореспондира, тъй като именно заради "следващото твърдение" Предварително съм се извинил.
Наистина е клюкарско, наистина е тъпо и наистина не кореспондира с останалите истории в тази хубава и доста дълга тема. Хайде, нека го наречем по-меко - неадекватно включване.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 12:45 от Ronald

Общи условия

Активация на акаунт