Ох пак за свекърите

• 4 128
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • София /Абсурдистан
А какво следва ако длъжникът не притежава никакво имущество, т.е. няма оставено наследство?

# 31
Аз това не мога да разбера, като са му взели всичко, как после е имал къща с дворно място (които дори е успял да продаде) + един апартамент (който все още е негов до колкото разбрах) и още не са му ги взели  newsm78 .

Това с наследството не е ли в случай че има оставено завещание само?

# 32
ей сега ве обясня
пива от работа
свекарите имаха апартамент и каща (много стара от техните) на името на свекара.
Той се Забарка с пирамидите и една фирма За мебели и ги иЗгуби.
Те нямаха други недвижими имущества и бяха на улицата, ние ги прибрахме и живяха при нас.
След това пояинаха родителите на свекарвата и те наследиха джа апартамента и една  каща с дворно място. Свкара няма пражо да да има нещо на негово уме.
Единия апартамент го преисаха на брата на мажа ми, а ж другия живееха те.
След което си продават апартамента и кащата (брата неговия апартамент не го пипа)
и с парите строят огромна  каща с брата, но на името на брата и снахата, а   Земята е на снахата от нейните родители.

ИЗвинявам се За правописа

# 33
  • out of space
Помолих една приятелка, която е адвокат да ти даде съвет. Слезд малко като прочете подробно- ще ти пише.

# 34
  • София
Чета и не мога да повярвам, че съществуват подобни хора.
Развай се, че от цялата им идиотска фамилия, мъжът ти е едниственият свестен  Peace
Свекърите, както стана ясно, са доста щедри към девер ти. Но когато искат нещо се сещат за мъжа ти.
Въобще не се товарете с проблемите им - да се оправят както знаят. Подобни хора не заслужават съжаление!!!

# 35
Ужас, чета и не мога да повярвам. Знам, че не е лесно да откажеш на близки хора, особено, ако си нормален човек, но по някога трябва да действаш радикално, колкото и да е трудно. Аз дълго време бях в подобна ситуация спрямо моите родители, "ти понеже си силна и се оправяш, ние затова все на брат ти помагаме......................". Слава Богу нещата се оравновесиха, а то и за него е по-полезно да се научи да се оправя малко сам:)

# 36
Би трябвало братът на съпруга ти и жена му да се чувстват виновни, че не помагат, не вие. Моите предположения са, че са преписали и разпродали имотите, за да нямат нищо на свое име, поради сумите, които дължат. Щом не сте много близки, не може да сте сигурни, че са дали всички пари от продадените имоти за сторежа на къщата. Щом снахата ги е изгонила, значи и тя си има доводи. Не се замисляйте много, не подписвайте никакви документи и се пазете.

# 37
  • out of space
Каза, че в никакъв случай няма да поемете дълговете им. В случай, че откажете наследство- нищо на никого не дължите. В случай, че го приемете- дължите единствено в рамките на него.

Общи условия

Активация на акаунт