Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 108
  • 648
  •   1
Отговори
# 285
chockolina...
Ами тази торта ,която беше подарък за рд на сина ми беше с фондан и за това беше по скъпа -3.80 порцията  ooooh!...а твоята май е обикновенна както и да е няма да разнищвам повече тази тема  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 17:56 от velian

# 286
Ако децата ви имат специални желания относно формата на тортата, ви препоръчвам Ламор.
Направиха ми уникална торта 3Д с Гами беър за първия РД на сина ми. Изискванията ми бяха доста, справиха се отлично, бяха пропуснали само допълнителния надпис. Уникален вкус, поръчах я с лек ванилов крем, да няма яйца, сметани, а само крем, блат и фондан. Кореспондирахме си само по мейл, пратих им снимки на мечето. Направиха го същото с най-малките детайли Simple Smile Имаше сметана между фондана и крема, обясниха ми, че се налага да сложат малко за да "залепне" тортата. Не мога да ви обясня точно, но се справиха хората. Доставиха ми я до ресторанта за 5лв. (цеха им е в Галата). Тортата беше огромна и тежка, струваше ми 3лв. на парче, а се водеше бутикова. Доволна съм, тази година сме на вълна Маша и мечока и Мики Маус, ще е по-трудна задачата им, но вече ме спечелиха и ще ми търпят прищявките:)))

# 287
  • Варна

Вчера бяхме на РД и тортата беше на "Дилайт", но майката на рожденика беше поискала да е със специален крем, беше страхотна на вкус! Simple Smile

Какъв е този специален крем?
До РД на сина ми има време, но понеже не сме във Варна, а отново ще сме там за празника и отсега проучвам. Спряла съм се на Дъга, но ако тези са по-вкусни защо не.

Ще я попитам, защото не помня - ставаше въпрос за някакъв крем, който по принцип не предлагат с детските торти. Peace

Съжалявам за забавянето, дано не е късно, поръчала е йогурт крем. Peace

# 288
 Здравийте , майчета ! от много време чета тук вашите коментари , но все не се решавах да си направя профил ,но ето че сега и на мен ми предстои да правя рожден ден  - имам тризнаци и всеки един си има любим анимационен и като ги попитам каква торта искат ..никога не са на едно мнение И така моето питане е по- скоро, къде правят най-сполучливите 3д торти , трябват ми героите Франклин, Мечо Пух и Мики Маус ...., някой поръчвал ли си е някоя от тези торти и сполучливи ли са ... на картинка и думи ми се струва лесно , но в действителност с фондан и блат не мога да си ги представя
Към коя фирма да се обърна ? бихте ли ми препоръчали , не изключвам вариянта и да е " някоя бг мама форумка " важното е да е  сполучлива , а не нещо кат подобно 
благодаря ви предварително и весел и усмихнат ден !!!

# 289
Здравейте ,
Някоя от вас поръчвала ли е от тортите на Милена ?
Сладкарския цех се намира някъде зад пожарната.

Има те ли впечатления , и някоя може ли да даде телефон.

# 290
Здравейте ,

Торти не съм хапвала от там, но еклерите им са страхотни.
Много хора си купуват от там еклери и шоколадов фъч.
Само че не знам телефон.

# 291
Здравейте ,

Торти не съм хапвала от там, но еклерите им са страхотни.
Много хора си купуват от там еклери и шоколадов фъч.
Само че не знам телефон.

Имам рожденик скоро и мислех от там да поръчам торта.
Сега пък ми хрумна да приготвя домашна торта с кроасани  Wink
и още се чудя занимава ли ми се да правя или да купувам готова  Simple Smile

До колкото разбрах , май цеха работи до 17 часа , за това ми трябваше и телефон.
Благодаря ти че се включи !

# 292
Ако децата ви имат специални желания относно формата на тортата, ви препоръчвам Ламор.
.....Кореспондирахме си само по мейл, пратих им снимки
Два и-мейла....никакъв отговор. Обадихме се по тел, казаха, че ще ни звъннат те... есстественно не звъннаха

# 293
Странно...Да не би да са били празнични или почивни дни, не знам защо така са реагирали:(
От мин. година, август, са ми впечатленията.
Звъннете пак, може би не сте случили на когото трябва.

# 294
За Ламор на мен са ми от Декември впечатленията- само по телефона уредих всичко с поръчката, говорих с една много мила и любезна дама  Peace Обясни ми всичко за което я питах, поръчах и, даже ми каза, че няма нужда от капаро ами направо в деня на РД като дойда за тортата тогава ще си я платя  Crazy Всичко беше наред и имахме една страхотна торта  Peace

# 295
Първи и-мейл около 15 май, втори - на 21. Позвъняване първо на 22, след 4 часа чакане ( "ще ви звъннем след 5 мин), звъннахме отново. Казаха, че не могат да изпълнят поръчката, но ни предложиха торта със снимка....отказах, такава си поръчах от друго вече проверено място (сладкарницата е на Нептун).

# 296
Здравейте, някой чувал ли е за Зузи, сладкарския цех е в Левски

# 297
  • Варна
вчера си купих еклери от цехчето до Гранд мола, не бяха лоши. Надявах се да си опитам и други неща, но нямаше за съжаление.

# 298
  • Варна
сладкарския цех да Гранд Мола имате ли представа кога отваря  сутрин?

# 299
Аз съм за Ламор!!!:)

Общи условия

Активация на акаунт