Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 121
  • 648
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Уф, ние точно покрай Великден ще поръчваме май. Дано да стане, защото всичко, което съм опитвала оттам досега е било хубаво.
А що се отнася до фототортите, качеството на картинката невинаги зависи от сладкарницата, повечето нямат такъв принтер и поръчват на друга фирма, която ги прави и им ги носи. Друг е въпросът вече с какво ги покриват, на мен кристалината ми е вкусна, ако се покрие обаче с нещо друго(май само с желатин може newsm78, не съм чаак толкова навътре) никак не ми харесва.   Blush

# 271
  • Варна
Къде по-точно е този цех до Гранд Мола? Име има ли? Табели?

# 272
  • София
На първата малка уличка в дясно до Гранда се намира. Има табела с надпис "Производство и доставки на торти...". Малко след цехчето е единият от изходите от паркинга на мола.
Гуугъл мапс каза, че адресът е Варна, ул. "Атанас Христов " 4.

# 273
Не мога да кажа нищо за армалета, но мога да кажа за себе си - преди време изразих мнение за една сладкарница, и модераторите ми го изтриха най-безпардонно. Това ме вбеси, но няма какво да направя - гледам до къде ще стигне наглостта тук Simple Smile)) Аз между другото не съм била клиент на Дъга, и нищо не мога да кажа за тортите им. Но и до ден днешен не мога да разбера, защо моят пост бе изтрит.
eeeeeee ne si sama i moite 2 mneniq sa iztriti ot nedelia ..za6to mogat vsi4ki da izraziavat mnenie za vsi4ki ostanali firmi  no za "daga" ne moje  ..az prosto iskazvam mnenie ..ne pluq nikoi a te da vzemat da si opraviat ka4estvoto ne davam 100 lv za torta za da qm suh blat s debel bezvkusen fondan ili tam kakto se kazva ...imam pravo da za6titia parite si !!!

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:48 от velian

# 274
  • Варна
На първата малка уличка в дясно до Гранда се намира. Има табела с надпис "Производство и доставки на торти...". Малко след цехчето е единият от изходите от паркинга на мола.
Гуугъл мапс каза, че адресът е Варна, ул. "Атанас Христов " 4.

Благодаря  bouquet

# 275
Не мога да кажа нищо за армалета, но мога да кажа за себе си - преди време изразих мнение за една сладкарница, и модераторите ми го изтриха най-безпардонно. Това ме вбеси, но няма какво да направя - гледам до къде ще стигне наглостта тук Simple Smile)) Аз между другото не съм била клиент на Дъга, и нищо не мога да кажа за тортите им. Но и до ден днешен не мога да разбера, защо моят пост бе изтрит.
eeeeeee ne si sama i moite 2 mneniq sa iztriti ot nedelia ..za6to mogat vsi4ki da izraziavat mnenie za vsi4ki ostanali firmi  no za "daga" ne moje  ..az prosto iskazvam mnenie ..ne pluq nikoi a te da vzemat da si opraviat ka4estvoto ne davam 100 lv za torta za da qm suh blat s debel bezvkusen fondan ili tam kakto se kazva ...imam pravo da za6titia parite si !!!

Всички разбраха, че писането на такива като теб, тук не е случайно.Ясно стана и това, че ти изтриха поста заради латиницата.Жалко е че изтриха и моето мнение покрай твоето.Исках да ти кажа, че по неграмотно писане и очевидно субективно настроено не съм чела.Хайде пусни снимка на тези торти Thinking/мисля, че няма как да стане/.Аз мога да публикувам от сватбената ми торта, до сега поне три снимки на торти. И си направи труда да прочетеш и други мнения тук.Обиждаш всички, които са писали и имат намерение да го правят с цел да изразят актуално и истинско мнение.

# 276
  • Варна
eeeeeee ne si sama i moite 2 mneniq sa iztriti ot nedelia ..

И пак ще те изтрият - поне си направи труда да прочетеш какво ти написах по-рано - заради маймуницата те трият. На никого не му се четат такива постове! Naughty

Имаш "право да защитиш парите си", но ми е чудно как ще го направиш с драскане по форумите - ако имаш претенции към някого, подай оплакване, жалба или каквото и да е там, по надлежния ред.  Tired

И какви са тия цени от 100 лв.?! Shocked Eто снимка на моята торта, струваше около 40 лв. и, както писах, беше много вкусна (мацнатото в единия ъгъл си го направих сама  ooooh!):
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/DSC02452_zps46ec73af.jpg

# 277
Спрях да пиша в темата,от както няколко мои поста за супер некоректна сладкарница бяха изтрити.Бяха си на кирилица,но явно триенето тук продължава...

# 278
Честно казано и аз не останах доволна от тортите на Дъга. Но за сметка на това съм очарована от тези от сладкарницата(особено еклеровата Wink ), за която пише chockolina . Да, не са домашно приготвени, но са винаги пресни и много вкусни. Определено тази година съм се ориентирала към тях. Или пък ще направя някоя има време да реша Wink

# 279
  • Варна
От миналата година детето ме врънка аз да му правя тортата за РД. Тогава се въздържах, тъй като не празнува вкъщи, но тази година  съм решила да му направя домашна торта.  Sunglasses

# 280

Вчера бяхме на РД и тортата беше на "Дилайт", но майката на рожденика беше поискала да е със специален крем, беше страхотна на вкус! Simple Smile

Какъв е този специален крем?
До РД на сина ми има време, но понеже не сме във Варна, а отново ще сме там за празника и отсега проучвам. Спряла съм се на Дъга, но ако тези са по-вкусни защо не.

# 281
  • Varna
http://www.tortidaga.com/ .... много вкусни .. а да не говорим за сватбените торти , колко са вкусни ... да си изядете пръститеее Simple Smile   chef

# 282
  • Варна

Вчера бяхме на РД и тортата беше на "Дилайт", но майката на рожденика беше поискала да е със специален крем, беше страхотна на вкус! Simple Smile

Какъв е този специален крем?
До РД на сина ми има време, но понеже не сме във Варна, а отново ще сме там за празника и отсега проучвам. Спряла съм се на Дъга, но ако тези са по-вкусни защо не.

Ще я попитам, защото не помня - ставаше въпрос за някакъв крем, който по принцип не предлагат с детските торти. Peace

# 283
# 284

Като начало искам да се извиня ,ако съм била досадна с коментарите и ако съм обидила някого с тях ,направих го в изблик на гняв . и ако моите коментари и постове тук са целенасочени твоите мила ми Армалета срещу  тези момичета -форумките и др фирми какви са ? ти бълваш мн повече помия по техен адрес отколкото аз !!! мн се палиш  за обикновен  клиент ,нещо бе ,...Thinking Simple Smile и хич  не ме интересува твоята сватба пак нещо се натискаш за реклама тук ..а снимка от кръщенето няма да качвам още по малко тук защото беше снимка на сина ми ..не искам детето да участва в тази словесна борба с теб ..а снимка на НЕВКУСНА  торта .незнам как да кача този урок сам го пропуснала  Joy

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 17:54 от velian

Общи условия

Активация на акаунт