Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 071
  • 648
  •   2
Отговори
# 345
  • варненка от София
Аз съм за Ани Боланд  Peace

# 346
Аз съм за Ани Боланд  Peace
От нея поръчах. Звучи много обещаващо, ще кажа после дали е вкусно.
Бяха много мили, разбрахме се по телефона, не са ми искали капаро.
Ще се включа пак с отзиви

# 347
  • Варна
Влизам в темата за да изразя задоволството и благодарността си към Ламоре. Направиха торта с любимия за детето герой- Dusty (Planes), която беше страшно красива и вкусна. Рожденикът бе изключително горд и щастлив, а гостите- очаровани. И друг път сме поръчвали от тях торта, само миналата година от друго място (и съжалявам). Винаги сме били доволни.   bouquet

P.S.:Миналата година се бях ентусиазирала да поръчам от препоръчана жена с профил във ФБ. Тортата беше красива, вкусна, но тъй като мъжът ми отиде от дома на жената да я вземе беше потресен от обстановката и хигиенните условия. Бих Ви посъветвала да внимавате и проучвате много добре, когато поръчвате по подобен начин.  Peace

# 348
Влизам в темата за да изразя задоволството и благодарността си към Ламоре. Направиха торта с любимия за детето герой- Dusty (Planes), която беше страшно красива и вкусна. Рожденикът бе изключително горд и щастлив, а гостите- очаровани. И друг път сме поръчвали от тях торта, само миналата година от друго място (и съжалявам). Винаги сме били доволни.   bouquet

P.S.:Миналата година се бях ентусиазирала да поръчам от препоръчана жена с профил във ФБ. Тортата беше красива, вкусна, но тъй като мъжът ми отиде от дома на жената да я вземе беше потресен от обстановката и хигиенните условия. Бих Ви посъветвала да внимавате и проучвате много добре, когато поръчвате по подобен начин.  Peace

Ламор прави прекрасни торти!
 За съжаление много хора се подлъгаха по тези "сладкарки" с тяхното ХОБИ и ниските им цени. Аз до сега съм поръчвала само от Ламор и Дъга. Никога не съм била разочарована или подведена. Много ми е било неприятно да присъствам на рожден ден, където е поръчана торта правена в домашни условия и моето дете трябва да яде от нея. Все пак цеховете подлежат на някакъв контрол в сравнение с дамите упражняващи хобито си в домашни условия.

# 349
Принципно си права, ама да не забравяме, че и сладкарите, които приготвят тортите в цехове, също ходят до тоалетната, а не знаеш човекът на който поръчваш тортата каква лична хигиена спазва.  Wink Този контрол за който говорите е: я мине някой в годината на проверка, я не. Не си мислете, че блести от чистота навсякъде и всичко се пипа с ръкавици, и всички продукти са в срок на годност.

Да, вярно е, по-сигурно е при всички случаи да се купи тортата от цех. Исках да поясня, че не е стерилно и не блести всичко от чистота, и в процес на работа си е бъркотия, и много зависи от личната хигиена на човек.

# 350
  • Варна
Armaleta, точно в тази връзка написах мнението си. Аз също залитнах в тази посока, слава Богу здравословни проблеми не сме имали, но мога да припомня множеството случаи на Хепатит А миналата година след сватба в Рапонги. Тортата е била именно такава, правена в домашни условия и дори минимални санкции няма кой да изтърпи. Силно се надявам цеховете да подлежат на проверка. В Ламоре съм влизала, когато сме поръчвали на място, няма общо с домашна обстановка с кучета и котки в кухнята! Не искам да прозвучи, че съм против хобито да се правят подобни произведения на изкуството, напротив, възхищавам се на тези дами! Просто изказвам мнение от опит да бъдем малко по-внимателни и да проучваме мястото, където ще бъде приготвена тортата ни. Продуктите за от значение, но хигиената също.  Peace  

# 351
Момичета може ли да ми препоръчате някакъв сайт с модели на торти ? ..гледам, гледам и нищо не харесвам, а нямам и време вече..  Tired

# 352
Момичета може ли да ми препоръчате някакъв сайт с модели на торти ? ..гледам, гледам и нищо не харесвам, а нямам и време вече..  Tired
Трябват ти модели, за да ти направят торта или направо сайт където предлагат торти?
С фондан, без фондан?

# 353
Да споделя за тортата от Ани Боланд. Поръчах малинов чийзкейк и беше мноооого вкусен. Като цена - 54 лв за 12 парчета. Единственото неудобство беше, че нямат посттерминал и се разхождах да тегля пари в брой.

# 354
Трябва да дам модел на торта, но нищо не ми харесва Simple Smile /с фондан.. може би на 2 или 3 етажа/

# 355
Дими има много идейни торти с фондан. Разгледай секциите торти.
Скрит текст:

# 356
  • Варна
Аз също залитнах в тази посока, слава Богу здравословни проблеми не сме имали, но мога да припомня множеството случаи на Хепатит А миналата година след сватба в Рапонги. Тортата е била именно такава, правена в домашни условия и дори минимални санкции няма кой да изтърпи.

Това не е вярно, моя колежка се разболя именно на тази сватба, правени са изследвания на тортата, не е от нея.  Rolling Eyes Поне половината от заболелите изобщо не са яли торта, освен това. Заразата е тръгнала от салатата най-вероятно, след като някой от персонала е ходил в тоалетната и после явно не си е измил ръцете. Така, че контролът на хигиената, доколкото го има, изобщо не е гаранция.

# 357
Дайте ми идея къде мога да поръчам торта по мой проект във Варна...искам да е много семпла...просто фондан в тъмно лилаво на бели точки.

# 358
  • Варна
Аз също залитнах в тази посока, слава Богу здравословни проблеми не сме имали, но мога да припомня множеството случаи на Хепатит А миналата година след сватба в Рапонги. Тортата е била именно такава, правена в домашни условия и дори минимални санкции няма кой да изтърпи.
Това не е вярно, моя колежка се разболя именно на тази сватба, правени са изследвания на тортата, не е от нея.  Rolling Eyes
За първи път чувам за този случай, ужасно неприятно наистина. Но не ми е ясно как са правени изследвания на тортата, това не е салмонела все пак, доколкото знам инкубационният период на Хепатит А е няколко седмици, докато се проявят признаците на заболяването едва ли е останала торта за изследване Rolling Eyes
По темата - и аз съм много доволна от Ламор, поръчахме оттам тортата за първия РД на малкия - изключително красива и вкусна.

# 359
Не знам кои сладкарници предлагат торти по проект на клиента, но може да избереш една и да попиташ на място.
Помня, че преди години сладкарски цех Финиди в Аксаково правеха по поръчка на клиента, ама сега не знам дали е още така. Доставят до дома. Поръчвала съм по телефона / след препоръка на приятелка/ и на следващия ден ми я донесоха.

А за сватбата, тортата и хепатит А, Месечинка ме е изпреварила, но да напиша и аз.
Скрит текст:
Когато аз се разболях от хепатит А в инфекциозното отделение ми казаха, че от момента на повишаване на температурата се връща времето около 1 месец назад и в предполагаемите + - 1-2 дена, именно тогава съм се заразила. Питаха ме за периода дали съм ходила на зъболекар, дали съм дарявала кръв и къде работя. / бях дарявала кръв/ На работата не откриха проблем тогава и в кръвния център всичко беше ок.
Казаха, че хепатит А се предава освен чрез храната, то и по въздушно капков път. Предвид, че съм дарила кръв ми е отслабнала имунната система и съм се разболяла, а и времето октомври, ноември, както и пролетта са пиковите моменти на заболяването.
Мисълта ми беше, че ако е била заразена тортата, то заболяването би се проявило доста по-късно след сватбата и няма как да се изследва и тортата.

Общи условия

Активация на акаунт