Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 953
  • 648
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
На Тони са страхотни както и всичко останало. Само като се сетя за браунито й....  Blush

# 541
  • Варна
Искам да похваля отново Ламоре- страхотна торта ни направиха за пореден път. Не беше от каталога им, а по модел на рожденика. Децата бяха впечатлени и доволни.  bouquet

# 542
  • Варна
Сладкарничката Милена до мола работи ли тези дни. Днес майка ми е минала - не работело и се чудех дали мога да разчитам на нещо от там за Коледа или да мислим други варианти.

# 543
  • Варна
Сладкарницата в сряда и в неделя не работи, затова е било затворено днес Peace

# 544
Здравейте,

необходимо ми е да поръчам торта за р.ден на възрастен с известна личност- имампредвид,ч е или ще дам снимката или колаж за фототорта- за 10 души. Нещо на разумна цена за след 3 дни...
Къде да се обърна Simple Smile Сладън снежен ден на всички!

# 545
  • Варна
Преди 2 седмици поръчах от Ламор точно за рожден ден на свекито. (Възрастен човек така да се каже  Laughing ) и съм много доволна. Нашата беше по техен модел с декорация като цена на парче беше 4лв, т.ч. на фототортете ще е по-ниска. Там цената е спрямо модела, а платки и кремове си комбинираш както искаш от предлаганите. Доставиха я в ресторанта, тортата изглеждаше прекрасно и беше мноого вкусна. Всимки питаха откъде е. Вече само от там ще поръчвам.

# 546
  • Варна
Здравейте,

необходимо ми е да поръчам торта за р.ден на възрастен с известна личност- имампредвид,ч е или ще дам снимката или колаж за фототорта- за 10 души. Нещо на разумна цена за след 3 дни...
Къде да се обърна Simple Smile Сладън снежен ден на всички!

Дъга Peace, можеш направо онлайн да си направиш поръчката:
http://www.tortidaga.com/

Всяка година за своя РД поръчвам фото торта оттам.

# 547
  • Варна
И аз бях доволна от Дъга, но след поръчка от Ламор осъзнах, че не са на нивото, на което мислех. Вкусовете и изпълнението са на светлинни години разлика.

# 548
  • Варна
Също и цените, Ели  Wink Последната ми торта от Дъга (20 парчета) струваше 43 лв. и беше страхотна (с крем йогурт и смокини), по цената, която си посочила, от Ламор би излязла поне 80 лв. Rolling Eyes Преди години поръчвах от Ламор, харесваха ми като вкус и визия Peace

# 549
  • Варна
Фототортите не знам как са като цени, но за другите даже съм на мнение, че на Ламор са по-ниски.
От Дъга поръчах детска торта с няколко фигурки отгори, неизпипана перфектно,  кремове без добавки (домашен крем)- 5лв парчето.  http://www.tortidaga.com/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1 … 7%D0%BA%D0%B0-958  На снимката тук е по-красива!

Ламор-доста богато украсена торта, изпипана и трудоемка, добавки в кремовете (два вида крем-брюле и чийз с боровинки) - 4лв парчето.
http://lamore-bg.com/inside/gallery/festive%20cake/105.jpg На живо беше по-красива.

# 550
  • Варна
Някой скоро поръчвал ли е торта от Пекарна Алекс? От заведението, в което ще празнуваме РД, казаха, че работят с тях и с Дилайт. Доколкото прочетох тук, не са много добри отзивите за Дилайт, а тази пекарна не я бях чувала. Чудя се дали да им се доверя ( на снимка изглеждат много хубави тортите), или да си поръчам от другаде и да платя "сервиз" на заведението.
За последния РД на домашните поръчах торта от Крейзи Кейк Варна ( има ФБ страница). Тортата беше красива, вкусна, изпълнена точно по нашите изисквания, на цена като за торта с подобаващо количество фондан, каквато си беше наистина.  Единственото огромно разочарование за детето бе, че фигурките от украсата, каквато я бяхме замислили, представляваха парче стиропор с фондан отгоре, а не вътре от тесто с фондан. Децата си мислеха, че се ядат ( на торта са все пак), а се оказаха захар със стиропор. Нямаше да е лошо да ми бяха казали на мен поне, да им кажа да не ги пробват.

# 551
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Е, щом искате да ядете фигурки поръчайте от Катето. Всичко е красиво и изпипано при нея.

# 552
  • Варна
Нашата фигурка кола от Дъга също се ядеше. Беше доста голяма и мислех, че ще е пълна точно с неядлив пълнеж, но преди да я изхвърля реших все пак да я среща и се изненадах много. Пълнежът беше като на салам торта (явно, за да е твърда). Малките фигурки също бяха ядливи, но те бяха целите захарни.

# 553
  • Варна
Винаги досега, откъдето и да сме поръчвали торта, фигурките от фондан са били ядливи (изключвам 1-2 торти с пластмасови фигурки, които пък бяха поръчани точно затова - да останат играчките). За първи път чувам за стиропор във фигурките, ама че глупост са направили тези от Крейзи Кейк! Rolling Eyes

# 554
Аз съм най-доволна от Ламор, от няолко други места съм поръчвала, но като техните торти няма. Досега поръчвам малки торти и мога да си позволя цената.

Общи условия

Активация на акаунт