МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

  • 126 520
  • 376
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 1 994
Просто Хари, как па успя да ги опазиш. То аз от мене си трябва да ги вардя най-вече ама ..... съшиии, дет вика щерката. Нищо догодина ще правя много повече.

Майката му е далечно мазе и мързеливи хора.Тактиката е безотказна.Иначе никой не се хваща да помага при правенето, пък в яденето са първи. Simple Smile

# 211
  • Мнения: 1 994
В случай че някой е забравил, скоро трябва да правим от любимите камби.Само чакам да ги пуснат на пазара и започвам.Simple Smile

# 212
  • Мнения: 5 001
В случай че някой е забравил, скоро трябва да правим от любимите камби.Само чакам да ги пуснат на пазара и започвам.Simple Smile

И аз ги чакам! Хари ,мерси,че изрови темата!  bouquet

# 213
  • Пловдив
  • Мнения: 1 219
Тъкмо вчера си говорех със свеки за тези камби. Понеже нейните не са и чули да връзват плод, ще си купя, но ще ги правя там.

# 214
  • Талант на 2012,2013 г.
  • Мнения: 3 001
Чакам ги... Flutter

# 215
  • Мнения: 496
Днес се сдобих с 3-4 кг зелени и оранжеви камби, които се чудих къде да оползотворя. И след като видях темичката се сетих, че би могло да е по тази рецепта. Но дали тези камби ще са подходящи, след като не са червени ? newsm78

# 216
  • Мнения: 1 884
Днес коментирах с една приятелка рецептата и си казвах ,че задължително ще се правят. Peace

# 217
  • Мнения: 54
Да разбирам, че не стават хрупкави? Това не пречи да ги пробвам, де. Звучат и изглеждат вкусни!

# 218
  • Мнения: 7 433
 Много хрупкави не,не стават.Но пък и меки не са,стига да не прекалиш със задушаването.  Peace

  Момичета,приятно ми е,че възродихте темата (Просто Хари  Hug )!
  Пожелавам на всички успешно справяне с рецептата и тази година! newsm10

 

# 219
  • Мнения: 1 994
Днес се сдобих с 3-4 кг зелени и оранжеви камби, които се чудих къде да оползотворя. И след като видях темичката се сетих, че би могло да е по тази рецепта. Но дали тези камби ще са подходящи, след като не са червени ? newsm78

Дани, принципно със всякакви става и с обикновен пипер.Но червените камби са по-сладки някак си.Лично на мен само с червени ми харесва.

Селма, имам заръка вече от домашните.Отърване няма. Hug

# 220
  • Мнения: 10 547
Селма, така се заплених м.г. от твоите гурмански камби, че пазех бурканите с тях, които консервирах ревностно само за себе си. Днес не се въздържах и поради липса на камби, купих месести червени чушки, нарязах ги на широки ленти и ги мариновах. Биват. Поне ми утолиха глада.  Simple Smile

# 221
  • Мнения: 7 433
.......... Днес не се въздържах и поради липса на камби, купих месести червени чушки, нарязах ги на широки ленти и ги мариновах.......  Simple Smile
   Става,става и така....
   И моята майка го прави.  Simple Smile Peace

# 222
  • Мнения: 262
 И аз да споделя, че миналата зима ги правих само пробно - два буркана и се оказа, че са страхотни през зимата.. Изядохме ги с колежките на работа със сиренце към обяда ни.. Тази година и те ще си правят  Simple Smile Питаха ме дали само толкова съм направила ...  Mr. Green

# 223
  • Мнения: 54
А сега, като се замисля, дали няма да стане и с люти чушлета?

# 224
  • София
  • Мнения: 102
Страхотна рецепта! Миналата година направих 3 буркана и понеже нямам далечно мазе - изчезнаха за 2 седмици. Тази година - повече. Селма   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт