90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Добър вечер фиданки. Аз днеска устисках първия ден. За утре мислех боб да си варя ама ще съм на картофена салатка с пресен лук. За неделя и аз ще направя квадратите (да не се цепя от колектива).
Бебка днеска е по-добре - не кашля толкова много и нослето и е по-добре.
Аз отивам да лягам че станах в 4 часа с малката.Лека нощ момичета.

# 691
  • TX
Ринка стига с твоето сладко си драматизирала, нима в миражките на председателя ( Ели визирам) на журито няма сладко,  не е режимна ама като е била си сложи сама прякор Миражка Simple Smile
нали затова деня е въглехидратен аааааааааааа Naughty  Hug
Аз не драматизирам, Murka, не съм много по сладкото .........
Сори ринка   като го чета сега звучи грубичко, но в никакъв случай не съм искала да засегна когото и да било  oops ,  още повече , че съм объркала и адресатите  Crazy
явно плодовете с които днес прекалих са ме предозирали с витамини  Joy и съм чела праз ред
днес е smile3558 , пожелавам на всички режимен и приятен уикенд, а на себе си успех утре във Варната  Wink 

# 692
  • TX
по мое време Mr. Green (как звучи, чувствам се динозавър Mr. Green)  във въглехидратният ден не мешкахме  сладко с плодове... или въобще тесто с плодове... затова се учудих Blush

аз по принцип си я правих разделно преди.
 това лято пак разделно, ама и с други екстри Blush ( но то защото така ми е свикнал организма)...

Звездичка, ние тук всички по няколко пъти сме чели първата страница и си я тълкуваме както май ни се иска  Rolling Eyes Вие динозаврите помагайте  Wink, давайте съвети и бухалки , че ако не ни вкарвате в правия и пържено , китайско в сладко кисел сос току виж сме приготвили  Joy и сме си сипали по една бира , да си оправим вкуса от мазното пиле

# 693
здравейте моми4ета от форума.от 1 месец ви чета с интерес и ми се иска и аз да се включа врежимчето на фиданки.аз искарах 2 седмици на зелева супа от която свалих 3 кг.сега съм се нахъсала за 90 дневната след като видях вашите резултати,имайки предви че аз трудно свалям след множество диети зад гърба си и върнати кг.сега съм 81 кг. а ми се иска да бъда поне 70

# 694
  • област Софийска
Murka , и през ум не ми е минало, че искаш да ме засегнеш  Hug Няма нужда да се извиняваш  Peace
sevilai , добре дошла при нас, компанията е супер, всички момичета са страхотни. Режимчето също е номер 1 Hug

# 695
.... че ако не ни вкарвате в правия и пържено , китайско в сладко кисел сос току виж сме приготвили  Joy и сме си сипали по една бира , да си оправим вкуса от мазното пиле

пилето ви го подарявам ... веги съм
 виж азиатската храна , особено нудълс... малееееееееееееее
а биричка след вечеряяяя
 точа лиги да знаеш...

чакай някой да ни прати на раздумка в готварския newsm43

аз хапнах днес броколи с кашвал и салата... ама нещо почнах да огладнявам -  ужасТ... шЪ викам водата на помощ! Mr. Green

sevilai

добре дошла  bouquet

ПП момичета, да знаете, че ще спя да обяд... да не се притесните, ако темата стигне 50 стр. Като се събудя веднага щя пусна нова Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 03:59 от звездичка

# 696
Добро утро фиданки.

Малката калпазанка пак ни събуди рано рано. Добре че баща им днеска е първа смяна.
След вчерашния режимен ден имам минусче, но от порядъка на около -0.200-0.300кг кантарът ми е механичен и няма как точно да кажа. Днес на картофена салатка.
И да питам тиквичките във всеки 1 от триде дни ли мога да ги хапвам?
sevilai добре дошла  Hug
звездичкадовечера идвам да ти правя компания за биричката и да обсъдим темите в готварския   chef. После ще ни подгоди Ели с бухалката ама ще го преживеем.

# 697
Добро да е утрото ти bebok_86 благодаря ти за кафенцето Hug

пожелавам на вас и на себе си едни режимни събота и неделя   bouquet

# 698
Добро утро фиданки kaffeetrmker_2Да се оплача детето ми счупи кантарчето,ще се наложи да излезем в този дъжд за ново Sad
Колко често трябва да се теглим,аз още не съм,но се чувствам по леко,дали може да съм посвалила някое грамче за 5 дни режимни Thinking

# 699
Добро дъждовно утро, момичета!Мисля да си сваря едно чайче, че май закъсвам с гърлото.После и макарони ще варя за въглехидратния ден.Не мога да си отворя още очите, ама съм на лаптопа.Тежък случай! Joy

# 700
Добро утро фиданки Бебок,Валентинче благодаря за кафето и закуската аз сега си пиивам кафенцето и изчезвамДнес съм на варива и съм си приготвила ориз със гъбки но с този апетит напоследък / пред МЦ съм / незнам докъде ще ми стигне ами ще си хрупам повечко ябълки добре, че мъжа ми ме е запасил а за довечера ако не ми стигне ориза ще си направя задушени картофки.Лек и отслабващ ден. Hug Hug Hug Hug

# 701
Добро утро,
Браво на всички с добри резултати, останалите не се отчайвайте.
Аз вчера много прегреших, хич няма да казвам, че ще ме изгоните. Много ми беше тъпо, без да звучи като извинение...
Кантарът не показва минус и....
Аз правих бисквитеното руло, стана фантастично
Ами лек ден

# 702
Здравейте, фиданки!!!

Успешно фиданеене през уйкенда и по-малко изкушения.

Я, да попитам вие вземате ли някакви добавки, за да засилите ефекта?

# 703
Добър да е деня и от мен  Peacebebok_86 ,Valentinche, благодаря за кафенцето и закуската,letenbriz , тегленето на кантара е лично решение, има момичета се теглят след завършен цикъл(на мене ми се вижда много време), други се теглвт след завършена четворка,други(такива като мен) се мерят всяка сутрин след посещение на WC, с една дума ,ти си избираш кога,има момичета се шашкат от + -та ако се теглят всеки ден(аз не се шашкам, макар че съм имала дни с +0.500 кг)Днес съм белтъчен, но отивам на работа(в ресторанта) и там ще си метна тел.филе на тиган(не пържено,печено) и салатка, довечера същото., днес ще карам 2 смени и ще се прибера към 2,3 часа сутринта, така че ще ви изчета утре преди да отида на работа WinkЛек и отслабващ уйкенд на всички и ...по-малко прегрешения Naughty Гушки на всички Hug Hug Hug

# 704
Здравейте фиданки. Утре съм на въглехидрати, та въпросът ми е може ли да ям пържени тиквички? Мисля да направя и квадратите.

Общи условия

Активация на акаунт