90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
♥♥рина и аз си мислех, че като е сладкото от плодове не е проблем и затова го шопнах, ама знам ли Звездичка ме шокира и сега не знам правилно ли е или не, дано да е, че да не съм прегрешила Praynig

# 676
♥♥рина и аз си мислех, че като е сладкото от плодове не е проблем и затова го шопнах, ама знам ли Звездичка ме шокира и сега не знам правилно ли е или не, дано да е, че да не съм прегрешила Praynig

Поли, преди бяхме обсъждали, че тиквата със захар се яде през въглехидратния ден.Сладкото какво е ?Плод със захар, т.е същото.Не се паникьосвай за глупости.Съвсем режимно си е.

# 677
harizanova1985 благодаря ти успокои ме.
На всички сладуранки спорни и безпрегрешни почивни дни, ако имам време от нас ще се включа, но се съмнявам. До понеделник.  bouquet ще ми липсва вашата компания.

# 678
  • TX
Ринка стига с твоето сладко си длраматизирала, нима в миражките на председателя ( Ели визирам) на журито няма сладко,  не е режимна ама като е била си сложи сама прякор Миражка Simple Smile
нали затова деня е въглехидратен аааааааааааа Naughty  Hug
Харизанче , чешит си ти  Flutter
Много сте писали, нали знаете, че трябва да се спортува аз докато ви изчета и то времето се търкулнало, на компа не горя калории  Wink
Звездичката, добре си дошла, за теб само сме чели  Hug
Кулинарче радвай се за детето, то до тогава има доста мреме а може да се разсъхне поне при нас отначало стартират проектите с тъпани и там- тами , а после то за наука няма, то криза и т. н. дано  вашият да се осъществи и малката да и се изгради мирогледа, ще ви бъде от полза на всички
Аз днес съм плодова , а за утре си готвя зеле с ребърца, ама без мазнина.
Имаше пост в който се пита дали запържваме , дали готвим режимно - аз да за мен отделям преди да запържа , а за домашните доовкусявам със още сол и доприготвям понякога опитвам се да си променя освен хранителните и кулинарни навици към здравословно
много се раздращих май[/i] 
  bouquet

# 679
  • Бургас
Окапах се...mama Deni много вкусно изглежда мъфината, може ли рецептата че не я намирам Praynig.
звездичка толкова време без сладко omm  Whistling аз не мож издържа.
TANI80 хич не е малко, добре вървиш. А за вечеря си хапни спокойно пил. пържола на скара и салатка Peace
Иринка  Hug малко са килата ще ги сбориш.
За сега не мога да се включа в конкурса, ама и не съжалявам за това де  Mr. Green
Със сладко или без в неделя май ще спретна мъфините или шок.квадрати, обичаме се много с тях  Crazy Отивам да изпия половинка вода, че днес я забравих, Murka мерси че ми напомни.
п.п. Deni видях рецептата  Двуцветни мъфини с кокос  Grinning сега чакам неделя-въглехидратна. Само ако може някой да ме ориентира колко е ч.ч. че мойте са все различна големина.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:47 от vesyy

# 680
vesyy  bowuu  ,рецептата я има в темата с рецептите . Сега си тръгвам от работа, но като се прибера по-късно ако не си успяла да я намериш, ще ти я изпратя.

# 681
Здравейте,момичета!Приемате ли нови в прекрасния отбор?Днес ми е трети ден,но сега посмях да пиша.От два-три месеца се боря с проклетите килограми.Стартирах от 70,в момента съм 60 като ги постигнах с много ограничения,но започнах да изпадам в булимични пристъпи.Целта ми е поне 55кг.и промяна на начина на хранене.За спорт нямам време,3-4 дневно правя коремни преси.Това е за мен.Успех на всички. verabel ,Ели,възхищавам ви се,надявам се да постигна вашия успех.

# 682
  • област Софийска
Ринка стига с твоето сладко си драматизирала, нима в миражките на председателя ( Ели визирам) на журито няма сладко,  не е режимна ама като е била си сложи сама прякор Миражка Simple Smile
нали затова деня е въглехидратен аааааааааааа Naughty  Hug
Аз не драматизирам, Murka, не съм много по сладкото  Hug Иначе миражки обичам, де  Wink Ами Поля нещо се беше ошашкала, ама май се оказа, че не е имало за какво  Laughing
преспа , добре дошла при нас  Hug Точно за нас си, това е по-скоро режим на хранене, а не диета. Тук хапваш, не се лишаваш и въпреки това сваляш  Peace

# 683
 welcomeна новичките и смело напред- невъзможни неща няма - стига да имаш воля.
Е аз мойта днес малко я позагубих  newsm62- ами най накрая и аз реших да спретна Шоколадовите квадрати- newsm81.За човек ,който не си пада много по сладкото мога да кажа,че направо ми  #Crazy( с право harizanova ги благославя,а и всички останали де).Невероятни са !Аз не си направих цялата доза и си оставих и за следващия въглехидратен ден,който е чак в сряда....толкова далечна ми се вижда.И сега стоя и си  се  newsm78 newsm78 как ще устискам утрешния плодов и неделния воден ден,при такава вкусотия в хладилника.Ели отсега приготви бухалките,че ......
Ами от мен засега толкова.Изчезвам от къщи-ще отида да пия една студена вода навън,че иначе квадрати за сряда няма да има.Спокойна и отслабваща нощ ви желая на всички. Hug Hug Hug

# 684
  • област Софийска
Леле, като слушам всички как възхвалявате шоколадовите квадрати, май ще ги правя и аз вдругиден   chef

# 685
Здравейте на всички.
Ще взема и аз да направя квадратите...Аз почти се бях отказала да влизам тук, защото имам желание да я прекратявам тази диета. Много взе да ми писва по кръчмите да съм на вода...(че то преди 8 къде да ходя....поне салатка за хапвам). Но пък нали свикнах да ви чета....успокоих се...не съм само аз да прегрешавам.
Днес например съм на плодове. От мързел в този студ (да излезна до магазина да си купя плодове), който беше тук при мен докато се прибера вкъщи го изкарах кажи речи воден. И съм толкова гладна, че имам чувството че мога света да изям...Спретнала съм една чиния домати, зеле и краставици с оцет...дано да устискам. В плодовите дни си лягам много рано незнам вие как сте...само и само да заспя по-бързо и да спре да ми къркори корема от глад.
И за да не ви отегчавам - вчера спретнах един страхотен режимен сладкиш с ябълки:
1ч.ч брашно, 1 ч.ч грис, 1 ч.ч захар, 1 бакпулвел, 2ч.ч настъргани ябълки и орехи....Тавата се подмазва с олио....много хубав стана. В службата си занесох да си хапвам през деня, но колежките ми толкова го харесаха, че аз май се докопах само до едно парче.
Поздрави от мен и засега чао.
Между другото бях питала как да си отбележа откъде съм и да си сложа снимка на профила и снимки преди и след, но никой не ми отговори Cry

# 686
Мимозка-та  - влез си в профила и в настройки и си допълваш снимката и още даднни , ако искаш да вкараш. В плодовия издържам и пак си лягам по същото време - за вечеря хапвам салатка. Peace

преспа - добре дошла!  bouquet
Аз си запазвам една бухалка за тая вечер.Дойде ми МЦ-то и тоя път незнам защо но съм много гладна и следобяд хапнах  4 обикновенни бисквити - не съм сигурна дали са режимни(днес съм въглехидратна) , но и да са  стават  три хранения (не закусвам).  

# 687
  • област Софийска
Мимозка-та , прочети тук и всичко ще ти стане ясно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
gabriel2 , напълно режимни са си обикновените бисквитки. Ако пък си ги хапнала 3 часа след обяда, още по-добре.

# 688
Благодаря **рина. Още утре ще пробвам. Сега отивам на поредната "водна" вечер в любимото кръчме. Приятна вечер и весели почивни дни!

# 689
по мое време Mr. Green (как звучи, чувствам се динозавър Mr. Green)  във въглехидратният ден не мешкахме  сладко с плодове... или въобще тесто с плодове... затова се учудих Blush

аз по принцип си я правих разделно преди.
 това лято пак разделно, ама и с други екстри Blush ( но то защото така ми е свикнал организма)...

Общи условия

Активация на акаунт