90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
Добро утро на всички! Simple Smile
Да ви се отчета-вчера на обяд исках да си направя чушки по панагюрски,но киселото мляко беше развалено и направих чушките с 2 яйца.За вечеря 2 кебапчета и 2 кисели краставички.Незнам дали мога да консумирам по време на режима такива туршиики,какво ще кажат по-опитните фиданки Embarassed newsm78?
Днес ще бъда на варени картофи с магданозче  newsm74.
Момичета,да ви попитам,мога ли между обяда и вечерята като огладнея да хапна някакъв плод или не е препоръчително?Защото вчера обядвах в 12h ,после отпрахме една дълга разходка със синчето до към 18 h  и като седнах, навечерах се към 19 и ми стана много тежко...
Иначе като за начало се чувствам добре dance
Приятен и ползотворен ден на всички ви! lovekiss

# 76
pinito   можеш да хапнеш плод между обяда и вечерята ,но трябва да спазиш часовете! Peace
gabriel2  newsm59  newsm67   party023
 бъди здрава, щастлива и много обичана

Благодаря ти , но аз нямам рожден ден! Laughing Laughing

# 77
  • Добрич
Мерси за бързия отговор newsm51, супер!!!!

# 78
# 79
  • Добрич
Момичета пак съм аз feeding...
Искам да ви попитам тъй като не е упоменато в темата(или поне не мога да видя) къде пише относно интервала между обяда и вечерята в бобовия и въглехидратния ден?!? smile3502

# 80
pinito , ето мила :
В белтъчния ден промеждутъкът между храненията за обяд и вечеря трябва да бъде минимум 4 часа.
През останалите дни промеждутъкът между обяда и вечерята е 3 часа.

ГЛАДНА СЪМ  #Cussing out #Cussing out днес е 29 ми ден  Joy Joy как ще се преживява....

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 11:57 от celuvkata83

# 81
celuvkata83 , а в плодов ден не е ли 2 часа. newsm78 аз така мисля.
pinito добре дошла при нас ще ти хареса на мен много ми допада режима, е другата седмица ми се пада и първия воден дан, кога мина един месец направо не знам. Компанията е страхотна, а момичетата нямам думи.
И на мен ми е чудно дали може да се яде само едно от яденето, което се е пекло заедно примерно, ох не ме разбрахте сигурно.
Е например аз снощи пекох пиле и карттофи, ама поотделно, защото не знам, ако се пекат заедно дали може да се яде едното.
Аз днес на варива и съм си донесла на работа картофки. Усмихнат и слънчев ден.

# 82
Целувката, хапни си плодче, не си мъчи душицата  Hug Утре ще те чакаме да се похвалиш с резултати от първия етап. Пожелавам ти успех в днешния ден   bouquet
Момичета незнам дали може да се хапва от яденето, когато е готвено смесено, предполагам, че е по-малкото зло отколкото да се смесят, ако е толкова наложително си хапнете, но да е по-скоро изключение, според мен  Peace
Аз да кажа, който все още не е пробвал шоколадовите квадрати, да го направи, дали ще е на сладкиш или мъфини...просто са невероятни, добре че си взех само 5-6  Embarassed

# 83
  • област Софийска
Привет и от мен!
Днес съм на въглехидрати и обядът ми ще е филийки пълнозърнест хляб с лютеничка и някоя маслинка. Взела съм си и едни кубети за после, а правих и кексчета, та няма начин, ще ги опитам и тях. Екстра се чувствам и времето минава много бързо с това режимче и с вашата подкрепа  Hug
harizanova1985 , ама ти какво правиш, та не лягаш? Някъде предните страници пак беше писала, че не си лягала и аз взех да се чудя  newsm78
Мисис М , и аз съм се чудила по въпроса, който задаваш, макар че не съм яла нещо режимно, сготвено с друго нережимно. Да се надявам, че някой по-вещ по въпроса, ще отговори. Но при всички положения е по-добре да хапнеш така при повод, отколкото тотално да прегрешиш, както казва martin4e.
pinito , разбира се, че можеш да хапнеш плод между обяда и вечерята, важното е да спазиш само промеждутъка между храненията. Например, ако си обядвала към 12 в белтъчен ден, в 16 часа можеш да хапнеш нещо и после в 20 часа - вечеря. В бобовия и въглехидратния през 3 часа, в плодовия - през 2. Аз даже не винаги хапвам плод, понякога хапвам нещо режимно, но малко количество. Цитат от уводната статия: Вторият цикъл или периодът на хранене, продълава от 12:00ч. до 20:00ч. Именно през този период трябва да се храните. Количеството на храната няма толкова голямо значение (може да ядете толкова, колкото желаете). Важното е да се спазва правилната комбинация на храните и промеждутъкът между храненията.
celuvkata83 , успех с днешния труден ден ти желая! Ако много ти пригладнее, не се мъчи, хапни плод.  Hug
martin4e , квадратите ти изглеждат чудесно  smile3501 Ще ги пробвам и аз някой ден.
Лек и отслабващ ден желая на всички!

# 84
polq29, за плодовия ден разликата между хапванията е 2 ч. Да Simple Smile
Ох martin4e, резултатът едва ли ще е по различен от вчера или днес Simple SmileSimple Smile но и на това съм доволна, без да усетя свалих 4 кг Simple SmileSimple Smile
а иначе шок.квадрати направих още първия си въглехидратен ден и наистина останах очарована от вкуса им, онзи ден обаче направих един друг сладкиш - и не вярвах,че е възможно, но стана невероятно вкусен, даже по-хубав и от квадратите  Mr. Green и тъй като наистина страшно мн. ми хареса , ще ви насоча сега коя е точно рецептата да го опитате ако още не сте Simple Smile

Сладкиш с канела-много бърз и лесен
Продукти :
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. гореща вода
1 бурканче от детски храни със конфитюр или сладко
1/3 чаша олио
2 ч.ч. брашно +1 ч.л. сода,орехи,канела

Всичко се смесва, разбърква се хубаво и се пече в предварително загрята фурна около 20 мин

# 85
  • Добрич
Целувке,благодаря за отговора,то  пишело,ама кой да чете... smile3502

# 86
  • TX
celuvkata83 на моя воден ми беше трудно да чета във форума точно тогава огладнявах много , пих вода и чай и си легнах рано
споко утре като се качиш на кантара ще се кефиш и ще чакаш другия воден
 Peace

# 87
Целувке, ще се справиш!Аз с радост бих била на воден ден, само че днес ми е плодов.Simple SmileМожем да се сменим.WinkЗареди се с две шишета вода и се наливай.Има къде къде по-страшни неща.Пък и утре кантарът ще се отблагодари.Моят воден е чак на 19-и и нямам търпение да идва, но въпреки всичко съм доволна, че за 16 дни нямам прегрешения.Но както се казва "Никога не е късно да станеш за резил".Wink

# 88
celuvkata83 с теб сме миличка не се предавай и ще издържиш, подкрепям те напълно.  bouquet

# 89
Здравейте фиданки.
Аз днес съм на въглехидрати и преди малко си хапнах парче торта.
За вечеря сигурно ще хапна макарони или нещо сладко.

Иначе вчера както си очаквах прегреших с бутчета, картофена салата, сосове и ощее и още. Embarassed
Ама не се впрягам толкова, продължавам напред.Плюс тва поводът си беше сериозен. Mr. Green

Лек и отслабващ ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт