Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Айде и аз да се намърдам  Mr. Green, толкова любов и уют, как да не му се прииска на човек. Wink

И ние трябва да купуваме ботуши.С другото се справихме, преди седмица купихме нови обувки и дрехи.Всичко и е умаляло от миналата година. ooooh!
Обаче панталоните са ни голяма мъка, Вики е с дълги крака и всички долнища и панталони са все къси.Горе са добре, крачолите къси.Като щъркел е.Чак се наложи едни да ги префасонирам, за да й станат на дължина. Crazy

Вики почва да става голям тарикат.Вече няколко пъти като иска нещо - присламчва се към мен, поглежда ме с един влюбен поглед и ми казва: "Мамо, аз много те обичам!".Веднага след като чуе: "И аз много те обичам!" ме отстрелва с въпроса: "А ще ми купиш ли ...еди-какво-си?" Whistling Simple Smile

# 166
  • София
Марулка, разбирам те напълно, и аз вече откачам с двамата вкъщи, искаааам на работааа  Crazy
Мда, знам за какво говорите  Whistling  Embarassed
Ембър, много девойки ще завиждат на Вики за дългите крака Simple Smile
Нали си знаете, че ви обичам?  Simple Smile

# 167
ама по ми допада идеята за Коледа в Австралия  Mr. Green

Ей, това ми е Голямата мечта! Е, може и в слънчева Калифорния...
Токи свикна бързо. Вече няма проблеми с ходенето на градина. В понеделник ми донесе една картичка с пате Отлично, в която пише, че е слушал много. Проблемът ни с храната е, че яде само определени неща. Само се надявам да не се разболява. Аз го записах на латино танци. Дано поне този мъж в семейството има усет към музиката и да танцува. А в петък ми сподели, че Гого има пижама с Бен тен и е обещал да купи и на него. Аз го питах с какво ще му купи пижамата и Токи отговори: ами с колата.  Laughing
Айде до другия път!  Heart Eyes

# 168
  • варненка от София
А в петък ми сподели, че Гого има пижама с Бен тен и е обещал да купи и на него. Аз го питах с какво ще му купи пижамата и Токи отговори: ами с колата.  Laughing

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ще ги изям бееееееее!

# 169
Нямаше ме няколко и дни и започнахте с признанията.  Wink

Ама ми липсваше вашата компания. Hug

Преди малко се прибрахме от Плевен. Вчера Тони изобщо не го изведох на разходка - такъв вятър духаше че измръзнах когато излязохме с баща му за малко до магазините. В крайна сметка не си харесах нищо. И като резултат от седенето цял ден вътре вечерта се разбесня и накрая нацели ръба на масата. Cry Добре че не уцели окото. Голяма паника съм когато става въпрос за Тони. А иначе хремата е по-добре, след като смених капките.

А в петък ми сподели, че Гого има пижама с Бен тен и е обещал да купи и на него. Аз го питах с какво ще му купи пижамата и Токи отговори: ами с колата.  Laughing
Айде до другия път!  Heart Eyes

Ще ги изям бееееееее!

Сладури. Joy Hug

После ще пиша повече. Hug

# 170
  • София
Какви капки слагаш сега?

# 171
Ейййййй, вие се обяснявате в любов, ама аз пък да ви кажа колко сте лоши  Twisted Evil Преди като си мързелувах по цял ден нямаше кой да се разпише, а сега нямате спирка  Crossing Arms Ама какво да ви правя  Laughing и аз си ви обичам  Hug Hug Hug

За времето хич и не ми се коментира  Crazy Иска ми се да можех да заспя зимен съм  Whistling

Лоретка е влюбена в народните танци, имат и "инглински"  Mr. Green Ама моето мишле нали всичко прави по-бавно от другите, та за 1 месец е запомнило само hello и bye bye  Mr. Green Днес учителките ми се оплакаха и че не може да оцветява  Rolling Eyes

Ставам, че направо ще събори хладилника - не мога да я изхраня като се приберем  ooooh!

# 172
И дария харесва танците. Да оцвеетява- също не умее Whistling АМа- това е положението-не съм се трогнала особено Sunglasses
Да споделя( щото не е особено за хвалба Crazy), че Дария си  купи яке...розово Sick Ама от онова най-гадното розово Sick Sick И е китайско до мозъка на костите си Sick Sick Sick И има пухче...... ooooh!( Те тук ми иде да се гръмна).Ама- това е положението.Има на първо време.Като свикне с усещането за по-плътни дрехи чрез това" нещо" ще й купя още едно - ама хубаво Crossing Arms
То бива лъвски характер и претенции ама....Дария напоследък направо ме побърква.Аз толерирам проявата на вкус или избирателност в облекло или ...каквото и да било.Все пак са нейните предпо4итания. Искам да й предоставя избор.Но явно влизаме в онзи период на розовото, в който бях убедена че няма шанс да попаднем Rolling Eyes.Не смея да й купя нищо без нейно присъствие и одобрение, защото  ще си остане необличано/необуто.
Как са вашите  дечица в това отношение newsm78

# 173
  • София
Велмар, нямаме такива проблеми. Надявам се и да прескочим периода с розовото  Whistling Laughing Само едни блуза Ивчо не искаше да облече на няколко пъти, не знам защо - вече и нея обличаме  Simple Smile
За оцветяването - бих се радвала, ако го може. Какво значи да са се оплакали учителките  Rolling Eyes - това не е някаква пакост  newsm78 Аз щях да падна като видях някакви слънчица, дето са рисували. Е, разбира се, с помощта на г-жата, щото Ивчо вкъщи и това не иска да прави. Та, Вст, за мен Лори е много напреднала  Hug
Времето не ми допада, учудвам ли ви?  Simple Smile
Кайли, а Тони уплаши ли се много? Милото. То и Ивайло подивява вкъщи.
А в петък ми сподели, че Гого има пижама с Бен тен и е обещал да купи и на него. Аз го питах с какво ще му купи пижамата и Токи отговори: ами с колата.  Laughing

Ще ги изям бееееееее!
Mr. Green

# 174
А забравих да пиша за якетата  Laughing Ние миналата година купихме страхотна грейка и яке от Марикита. Колко пране и мацане са отнесли и не са мръднали. Тогава ги купихме по-големи, та може би ще й стават и сега  Laughing Крачето й порасна рязко с 2 номера за около месец  Crazy та ще трябва да търсим нещо.

Велмарче, Лори рядко проявява претенции за дрехи и цветове  Peace Скоро обаче беше на вълна зелено и искаше всичко в този цвят  Laughing

Елфче  Hug то по принцип си е нормално да не могат да оцветяват на тази възраст  Laughing Едната учителка беше учудена, че им показала чайник и нито едно детенце не знаело какво е това. Ами моето Лори и чай не знае какво е  Laughing Та май ще се втрещява от знанията ни тази госпожа  Laughing

# 175
Моят  племеник( забележете- момче Wink). на 2 и половина оцветяваше страхотно.Ама- по-добре от мен. Явно той е избързал в това начинание, ама- децата са различни.Дария няма на кого да е " рисуваща".Още не са запо4нали допълнителните приложни изкуства,, но целта, да я запиша на такива беше единствето да постигнат 20  минути стоене на едно място и внимание от нейна страна.Тя е съвсем друг тип и темперамент.Ще ми се да се опитам посредством подобни игрови занимания да балансирам с бурния й характер.... Rolling Eyes ДАли ще се получи- само времето ще покаже.Иначе- плюсове- много. Развива фината моторика.Ама - пти Лори и Дари явн опо-късно ще стане това Laughing

Ванче, днес точно на Марикита гледах , 4е единия им магазин ми е под носа до работа.Имаха 3 момичешки модела, два от които бяха къси -  като спортно яке Rolling Eyes Нямаха качулка нито нищо.. Иначе колекциите им в нета изглеждат супер. Бях навита дори да рискувам и да купя без Даруна, но - нямах избор

# 176
  • гр.София
 Представих си и аз как Марулка "цвили" от смях  Joy

Вст, вчера бомба беше паднала, днес сме се разбъбрили.
 Щом Лори има сили да пребори хладилника,значи е здравичка Hug

"Льозово" трудно ще облечем, понеже София износва доста дрехи на Петър.
 Велмар, има деца,на които много красиво им стои. А и ако го съчетаеш с шапка и дънки в друг цвят... Тук във Ф-ци е униформа детето да е в розово от главата до петите.

За ината. София ми беше заръчала бонбони да й занеса. Занесох й шоколадче-все си мисля,че е 100 пъти по-хубаво. Тя ме почна от вратата-бонбони,та бонбони. Изяде шоколада и пак запя за бонбони.По целия път повтаряше като навита на пружинка . Отрязах я, но влязохме в къщата и се сблъскахме с баба й.Взе и на нея да обяснява,как ТРЯБВАЛО да яде бонбони.
 Баба й се прибра, върна се с два бонбона и настъпи спокойствие.

# 177
 Велмар, има деца,на които много красиво им стои. А и ако го съчетаеш с шапка и дънки в друг цвят... Тук във Ф-ци е униформа детето да е в розово от главата до петите.

Е те точно от това се втрещявам Sick Sick Sick И аз правя тази асоциация автоматично.Дария има доста разнообразни откъм цветове дрех Thinking и определено розовото не е преобладаващо.Или не в този му " класически филиповски нюанс Crazy".Явно е период.Или пък от разни другарчета в градината се влияе....Нямам представа.Само дето трудно преглъщам "льозовата" визия  TiredРазбира се че не е от глава до пети в розово, ама самият факт че набляга на него напослеък ме изкарва от релси..
Уф- ставам досадна с тази тема Blush, ама още съм под прясното въздействие....
Иначе за протокола - шапки не носи Mr. Green от бебе е така.Пак  го пиша в раздел-инат и претенции.... Whistling

# 178
Велмарче, ето я нашата http://picasaweb.google.bg/vstlis/wulikF?authkey=Gv1sRgCNConfrA- … 92489819592429570 Много си я харесвам и не е "льозова"  Laughing И ние като я взимахме беше последната. Явно няма голям избор в магазина  Rolling Eyes

Блан  Hug, бърборете си, ама аз нали да не изпусна нещо  Embarassed Laughing

# 179
имаха само една кафява  и онези, които ти изброих.Поне за размера на ДАри де.
(Ох- останах като втрещяна пред снимката на Лори....Не мога да повярвам че толкова са пораснали за една година Heart Eyes.Сякаш очаквах да видя настоящата Лори Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт