Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Аз още не съм мислила за подаръци за коледно- новогодишните празници Rolling EyesАма , като ви слушам, не е лошо да се позамисля по темата CrazyИ аз още не съм взела лунния пясък.засега се опитвам да преглътна боичките Whistling
В градината Дари за първи път се докосна до мозайка и много й харесва.Жалкото е че в момента е на играчки, които са с дребни детайли  или много части и постоянно прескачам или се спъвам в нещо ooooh! Не знам как е при вас, но  от играчките квъщи спокойно  мога да обзаведа минимум 2 детски клуба ooooh!

# 616
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Еli_ym  bouquet

Аз също не съм мислела за подаръци. Като купим нещо на Ивчо и той казва "Утре ще ми купиш по-хубава играчка", та съм в затруднение. Лунния пясък определено не е за вкъщи, така че на лято може да се сдобием с него. Сега сме на вълна пластелини. Пипа навсякъде с мръсни ръце, кара баба си да му прави фигурки и после ги разваля, а тя много се ядосва.

velmar и в нас е така. Постоянно хвърлям нещо или прибираам по-бебешките играчки. Мозайките аз също много харесвам, но си мисля, че сме малки за тях.

Как са болничките днес?

# 617
  • София
На Марти купих пластелин на Play Doh и съм много доволна, защото изобщо не цапа, мек е и е в големи кутийки. Препоръчвам.

# 618
  • София
На Марти купих пластелин на Play Doh и съм много доволна, защото изобщо не цапа, мек е и е в големи кутийки. Препоръчвам.

Откъде?

# 619
Днес мислех само да изкарам 1 ден без да се докосна до компютър но не успях. Егати крастата е този нет.
Токи иска Дядо Коледа да му донесе камиона на МакКуин Светкавицата - Мак, който в Джъмбо струва около 100 лв. Така, че ако някъде мернете по евтин пишете.  Laughing
Онзи ден и аз се бях загледал по една мозайка, но като си я предствих разпиляна вкъщи и ми мина мерака. Забраних на родата да купуват играчки. И ние сме се заринали отвсякъде. Есента пратих едни по големи в ДГ в Завет, но пак има. Малко да порасне и ще раздам всичко. Така като гледам няма да има наслендик на играчките и дрешките.
nana77 взе ли си картата?

# 620
  • София

Взех. И заплатата преведоха и я изхарчих...почти. Сега пак в изходна позиция.  Mr. Green

# 621

Взех. И заплатата преведоха и я изхарчих...почти. Сега пак в изходна позиция.  Mr. Green
А, значи затова се включваш чак сега?  Mr. Green Имала си важна работа

# 622
  • София
От Джъмбо, 6 кутийки струваха около 10 лева, но са големи.

Дриймс, ние го купихме от един магазин на Гоце Делчев, много голям, само за играчки, но забравих как се казва, Мак струваше около 20 лева, много добре направен.

# 623
  • у дома
Така като гледам няма да има наслендик на играчките и дрешките.

щоооооооо  Thinking  Mr. Green

# 624
  • София

Взех. И заплатата преведоха и я изхарчих...почти. Сега пак в изходна позиция.  Mr. Green
А, значи затова се включваш чак сега?  Mr. Green Имала си важна работа

Ох, щото от сутринта съм написала 100000 новини. Много работа, много нещо. Иначе всичко плащам през Epay - нямам време да ходя по каси. Разхвърлях заеми, кредити и сметки и си седнах на д-то да работя, че да подсигуря следващия транш за банките.  ooooh!

Елен, благодаря мила, ама ще моля някой като ходи до този магазин да му купи на Кало. Аз съм се заклела повече да не стъпя там.  Twisted Evil

# 625
Дриймс, ние го купихме от един магазин на Гоце Делчев, много голям, само за играчки, но забравих как се казва, Мак струваше около 20 лева, много добре направен.
Супер е цената, те и без това играчките са от ден до пладне при нас. Ориентирай ме долу горе къде е?
Щото не ми стиска, пък на мъжо ми въобще.  Mr. Green  И за да си повярвам съвсем, че едно ми стига, се сещам за nana77 и за хората, които избират да живеят без деца.  Embarassed  

# 626
nana77 ние пазаруваме от Била до Джъмбо, така че тези дни мога да ти взема. Аз го гледах този пластелин, но Токи каза, че не иска. Но той не обича да си цапа ръцете.

# 627
У дома си имаме петна от пластелин по стените, та затова се въздържах да купя и аз такъв. Иначе Деница много обича да си играе. Щом не цапа, може да й взема от него. А мозайка съм купила отдавна, но предвидливо съм я прибрала. Може би по-нанатък ще я извадя. Деница е на вълна пъзели, покрай Влади се е зарибила и тя. То и аз обичам да редя пъзели, та с удоволствие клякам до тях Simple Smile

# 628
Драми с цапане от пластелин за щастия нямаме. Дори не драска на  неопределените за това места Grinning( пу-пу).Както писах, купих й престилка за рисуването с водните боички, та- нямам драми по темата.Ще взема и а да й купя от този пластелин- гледах го преди време, ама....си мислех че е все един и същ  всичкия Thinking За мозайка и аз си миселх че е малка, но в градината  си редята разни работи, и то доста успешно, та, явно й нейното време е дошло.Пъзели няма- не съм купувала още.
Иначе- магазина на Г.Делчев предполагам  че е Вега Тойс.Пада се до лучано точно.Имат и сайт http://www.vegatoys.com/

# 629
  • София
Супер е цената, те и без това играчките са от ден до пладне при нас. Ориентирай ме долу горе къде е?
Щото не ми стиска, пък на мъжо ми въобще.  Mr. Green  И за да си повярвам съвсем, че едно ми стига, се сещам за nana77 и за хората, които избират да живеят без деца.  Embarassed  

Въх, сега ще ме изгорят вече на кладата  Mr. Green

Точно сега една приятелка дойде на бързо кафе в обедната почивка и пак нищихме темата, защото тя е тъпа и упорита  Wink и не иска  да проумее, че хората сме различни.
Така че има хора, които искат и имат много деца, има хора, които не искат и нямат. Няма да се свърши света, нито пък е задължително. И мнооооооого мразя постоянно някои да ми повтаря как като съм била с едно дете, съм все едно без дете. Както и да е. Всеки си знае хавата и купичката и си знае неговото. Агитации особено по темата са абсолютно безсмислени.

Дриймсче, то ще е добре да вземеш, ако имаш път - не че знам дали Кало ще го пипне изобщо, ма да пробвам. Най-много да се отракаме с баща му да правим пластелинови влакове.  Laughing
Ааааааа и още нещо - искам частни уроци по турски - абсолютно сериозно го казвал, насълсън?  Hug Много съм се запалила да го уча този език.

Общи условия

Активация на акаунт