Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-15

• 72 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте всички "строителки" - настоящи и бъдещи  Simple Smile. От почти година чета темите ви с надежда да се включа и аз във вашите редици. За съжаление все още сме на етап търсене на парцел. Поводът да пиша сега /а не само да чета/ е следният: Трима ентусиасти да имат собствени къщички сме намерили добър и на добра цена, според нас, парцел, който обаче ни е голям - 3 декара е. Търсим  още един или двама мечтатели, които да са със същите намерения и желания, за да си построим нашия VIP- комплекс с ограничен достъп  Grinning. Парцелът се намира в Пловдив - Беломорски, за повече информация - моля, пишете ми на лични.

# 136
...Търсим  още един или двама мечтатели,...
Ееех. Жалко, че не съм от Пловдив. Бих взел 2 дка.

Искам да помоля всички пишещи в темата с цел да не се раздува излишно да не цитират цели мнения, а само част. Който иска да види цялото цитирано мнение, може да го направи по-горе. Така няма да отваряме често нови теми и първите няколко страници да бъдат "Запис", както и на една страница ще има повечко мнения, а не преобладаващи цитати.
Благодаря за разбирането.

# 137
  • София
...Търсим  още един или двама мечтатели,...
Ееех. Жалко, че не съм от Пловдив. Бих взел 2 дка.

Бе това е добра идея, някой иска ли да си сътворим софийска група?

# 138
Добра идея наистина.Аз съм виждала комплекс от къщи и е страхотно. Peace

# 139
Здравейте,момичета  Grinning

Къде се изгубихте  Flutter

Искам да попитам тези от вас,които вече са поприключили със строежа си,колко лева на квадрат ви взеха майсторите за покрива?Само за труд  newsm78 /говорим за двускатен покрив с керемиди/.

# 140
Бе това е добра идея, някой иска ли да си сътворим софийска група?
Peace Peace

# 141
 Rolling Eyes изгубиха се строителките.

# 142
Тук сме Sunglasses Laughing
За сега само ви чета, че че нямам време да пиша.

Елфичка, за съжаление нямам представа колко ще струва покрив като вашия Rolling Eyes Колко ви искат строителите и с какви керемиди планирате?

При нас вече започнаха да правят кофражи за колонадата. По-нататък ще пусна някоя снимчица. Имаме един много дразнещ проблем с една шибана тръба, която "изниква" не там където и е мястото та сега ще я мъдрим. Така че гледайте много подробно плановете си Naughty

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 14:57 от galana_s

# 143
Може ли някой да ми помогне с информация дали е необходимо строежа на еднофамилна къща да се извърши задължително от строителна фирма, т.е. ако се прави от бригада, да има фиктивен договор със строителна фирма ? Предварително благодаря!

# 144
Може ли някой да ми помогне с информация дали е необходимо строежа на еднофамилна къща да се извърши задължително от строителна фирма, т.е. ако се прави от бригада, да има фиктивен договор със строителна фирма ? Предварително благодаря!

Не,разбира се  Peace

Ние строим еднофамилна къща с бригада от 3-ма човека/3-тият е общ работник,двамата са майстори/. Имаме и технически ръководител,който УЖ трябва "следи" нещата/когато пристига материал.../ ,но все едно го няма  Tired И това е.Нямаме никакви договори с никой  Peace

# 145
Hug браво чудесно сте се справили и вие и архитекта  Peace особено пък щом е странен и парцела  Rolling Eyes много ми харесва  на мен лично този тип къщи ми допадат "ужасно" Peace, но за съжаление не са много подходящи за района, в който ще строим ...някой ден  Joy

Аз на този етап само ви чета и ви се радвам, тъй като сме в "огромен" застой - 1во, че уцелихме май куца архитектка дето се мотае яко...а и все не ме е разбрала ...или не иска да ме разбере, кой знае  newsm78 а пък сега и с тази стегната финансова обстановка съвсем сме в режим изчакване  Sick
но покрай горната къщурка не се стърпях да драсна...тъкмо да не ви губя из форума  Mr. Green

Успех от сърце на всички току започнали и напреднали...а на тези като мен дето все още се лутат - търпение  Peace ще дойде и нашия ден  Wink

# 146
  • густо майна Филибето
Ние сме вече с виза , само дето парите за 2г  мотане, бяха вложени на други места и за къща няма Laughing Аз съм готова с идеята за проекта, дано и конструктора се справи с размерите на дневната част, защото къщата ще е дървена. Simple Smile Като се организирам, ще я драсна на лист за мнения  Simple Smile

# 147
На мен днес ми дадоха две предложения за дострояване.Довечера ще ги обсъждаме с каката/малкия още няма право на глас Joy/ и таткото.В понеделник ще решим с архитекта окончателния вариант и си действа човека.Пролетта строим.Трябва ли от сега да си търся бригада или да изчакам пролетта?

# 148
Ние сме вече с виза , само дето парите за 2г  мотане, бяха вложени на други места и за къща няма Laughing Аз съм готова с идеята за проекта, дано и конструктора се справи с размерите на дневната част, защото къщата ще е дървена. Simple Smile Като се организирам, ще я драсна на лист за мнения  Simple Smile
Честито.
Близо до нас построиха такава къща за 10 дена.Страхотна стана.Може да ти я снимам ако искаш

# 149
  • густо майна Филибето
Снимай  Simple Smile  Ако е измазана отвън, по нищо няма да личи че е дървена, но аз гледам с удоволствие къщи всякакви  Simple Smile Нашата, когато и да стане, няма да е за 10 дни, защото ще я правим със собствени сили. Но при всички случаи ще стане по-бързо от тухлена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт