"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 113
  • 379
  •   1
Отговори
# 180
И аз така си мисля, че е несправедливо, ама миналата година в ДС пак така направиха ако не се лъжа. Върнаха някой.

# 181
Най- много ме кефи отбора на Алфредо Heart Eyes, според мен пък журито и по-конкретно Нешка Робева толерира незаслужено отбора на Раленкова и Сотиров... няма как да се забрави едно грозно падане на Анелия, а танца беше оценен от Нешка със 6 щото видите ли, тя много грациозно била замаскирала падането... Crazy

# 182
Вярно е, че ще върнат някои!Ники Кънчев спомена в играта си , когато на стола беше Мондьо, че ще гласува за него!

# 183
Днес четох интервю с Мира Добрева в Труд и тя каза същото.
А Мондьо пак ли със Сашка?  ooooh!

# 184
  • София
 кого ще връщат newsm78

# 185
Кога е било това изказване на Орлин за дългите крака на Яна, уж всичко гледам, но това съм го пропуснала, но както и да е.... Сега да си кажа мнението за формата - единствено ме дразни въпросния Орлин, въобще мястото не му е там мястото, опусумите, противно на много мнения тук са ми много забавни. Също симпатизирам на новата четворка на Крум и на Райна и Фахрадин, но ми се струва че на последната двойка малко им режат оценките всеки път. Почти винаги  получават еднакви оценки с Камен и сие, а разликата в танцуването м/у тях е от земята до небето.

# 186
за отбора на Алфредо Peace

# 187
Кога е било това изказване на Орлин за дългите крака на Яна, уж всичко гледам, но това съм го пропуснала, но както и да е.... Сега да си кажа мнението за формата - единствено ме дразни въпросния Орлин, въобще мястото не му е там мястото, опусумите, противно на много мнения тук са ми много забавни. Също симпатизирам на новата четворка на Крум и на Райна и Фахрадин, но ми се струва че на последната двойка малко им режат оценките всеки път. Почти винаги  получават еднакви оценки с Камен и сие, а разликата в танцуването м/у тях е от земята до небето.

Ами в повечето случаи е заради „компетентната„ оценка на въпросния Орлин #2gunfire

# 188
Помня, индийския танц на Райна и Феро с професионалистите беше перфектен и всеки от уважаемото жури гласуваха с 6, само Орльо се провикна злобно " Без малко 6, давам 5". Е, идеше ми да му разбия кратуната грозна.  341uu

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 22:37 от koki1

# 189
  • София
Помня, индийския танц на Райна и Феро с професионалистите беше перфектен и всеки от уважаемото жури гласуваха с 6, само Орльо се провикна злобно " Без малко 6, давам 5". Е, идеше ми да му разбия кратуната грозна.  341uu

За това днес се надявам зрителите да пратят любимите Яна и сие в къщи.Да си им дава 6 там ,не на дансинга.

# 190
Според мен зрителите не могат да изгонят тях, но пък може те да се откажат, че на Даниела покрай новото предаване може да не й остава много време.

# 191
... но пък може те да се откажат, че на Даниела покрай новото предаване може да не й остава много време.
                             А дано  Peace. Ама надали. Надявам се да си тръгнат най-сетне.

# 192
Авче, ще пускаш ли нова анкета за елиминациите?

# 193
Някъде другаде нова тема ли има , или съм си сама тука?  newsm78

П.П. Много ми хареса танца на Нешка  Heart Eyes

# 194
СУПЕР Е НЕШКА!

Общи условия

Активация на акаунт