Клуб "Парфюмен Ценител" 27 - Любими аромати Dolce&Gabbana

• 18 424
  • 344
  •   1
Отговори
# 270
Вчера бях на парфюмна обиколка , пробвах новия Sensuous на Estee Lauder - първата асоциация с един шампоан от соц. времето , билков ли , яйчен ли, нещо такова - все едно току що съм си измила косата с него  Confused , интересен аромат, но не ме развълнува
Пръснах пак блотерче на L'Instant ,  ММ категорично не го хареса , но пък се изказа много положително за Chloe Intense -  на мен ми наподобява на класическия агент  newsm78
Мислех си , че ще си тръгна от парфюмерията " необременена ", ако не се бях заела с изучаване на Шанел-ите / признавам си , повлияна от вилма за Коко / - и съзнанието ми е обсебено от Allure sensuelle , хубаво е да имам парфюмна мечта  Heart Eyes

# 271
  • Варна
Ще се опитвам пак да го харесам този Allure sensuelle, макар че всичките ми опити до сега са безуспешни. Тежи ми нещо в него и ми лепне, ама нали не разпознавам много съставки, не мога да установя какво.

# 272
  • София

Надеждата ми е в Attraction  Laughing Толкова исках да харесам нещо на Lancome Confused

Бижу, Attraction ти беше харесал, пробва го веднъж, когато се видяхме  Grinning

# 273
Аз пък явно съм голям слон с дебела кожа, но изобщо не се засягам от отрицателни описания в стил "смрад и половина".  Rolling Eyes Това са парфюми за бога, не става дума за човешко достойнство или живот или не знам какво по-сериозно да измисля.  Mr. Green

Пък и когато харесвам нещо въобще не ми пука за отрицателните описания. Просто една гледна точка и толкоз.
Мисля, че няма нищо лошо в това всеки да опише аромата така, както го чувства.

Днес съм с Ну. Никакви цветя не ми се показват на мен. Само пипер, тамян, горчивина и лед. Ама пък точно това толкова да ми харесва. Flutter

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 10:51 от Анонимен

# 274
Ще се опитвам пак да го харесам този Allure sensuelle, макар че всичките ми опити до сега са безуспешни. Тежи ми нещо в него и ми лепне, ама нали не разпознавам много съставки, не мога да установя какво.

МимсJoy  Hug
смея се тихо, но от сърце - десетина пъти го мъчих Алюр, Сенсуъл - по-малко, но нито един от двата не ми допадна ... просто ме дразнят  Rolling Eyes
дори последния път, когато ги пробвах, беше съвсем скоро, преди около седмица тормозих едно парфюмно другарче да ми ги носи /повлияна от всички положителни отзиви, реших, че може нещо аз да съм се объркала при предишни тестове, защото историята познава и такива случаи  Joy/, но не и не  Confused - аз просто не съм шанелско момиче ... но филма ще гледам  Mr. Green

днес: Виолетовия Ангел  Flutter

странно, днешният ми избор беше лош  Rolling Eyes - много се харесахме с този Ангел на безумните жеги, днес е плосък, с типичната си ангелска нотка, но леко замазана, и малко цветя, но не прекрасните виолетки, които помня от лятото, а просто 'някакви цветя' ... жалко, оглеждах се за голям флакон, представях си се как крача в снега, полята с него и вдишвайки разкош на всяка крачка ... мислех си: "ето Ангел и за мен!", но уви ... ще заложа на Дявола и ще го въплатя в Черния Кашмир  Mr. Green

# 275
  • Варна
И аз не съм шанелско момиче (ама май и не страдам заради това). Само един Коко харесвам (с изключение на някои от ексклузивите, ама те са една друга работа). Не знам дали съм права, но Шанел като цяло за мен е нещо, което се опитва да ме постави в рамки - така възприемам цялостната визия на бранда, и дрехите, и парфюмите. А аз съм си по шантав тип, дай ми Гарсони, Галиано-та, Будоари - все ей такива изгъзици  Mr. Green

# 276
Много Шанел момиче съм, но и изгъзици обичам. Grinning Mr. Green

# 277
  • Варна
По дяволите... харесах Allure sensuelle...
Къде ми е бил носът до сега?
Не очаквах това от себе си...

# 278
  • София
Падна поредната жертва  Mr. Green
Добре дошла в отбора на мечтаещите за Алюр Сенсюел  Laughing

# 279
По дяволите... харесах Allure sensuelle...
Къде ми е бил носът до сега?
Не очаквах това от себе си...
Оооо честито. Hug Вече сме доста в отбора на желаещите го. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПрекрасен парфюм.

# 280
  • Варна
Ъъъъ..., такова..., купих го вече  Crazy

# 281
  • Варна
Ееееее, крайно време беше! Изтърках си езика да го хваля, хванало е декиш както се казва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
"Не мога, Джулка, засяда ми на гърлото"  Joy Joy Joy hahaha
Честито за прекрасната покупка  Hug  bouquet

# 282
  • Варна
Ееееее, крайно време беше. Изтърках си езика да го хваля, хванало е декиш както се казва Mr. Green Mr. Green Mr. Green "Не мога, Джулка, засяда ми на гърлото"  Joy Joy Joy hahaha
Честито за прекрасната покупка  bouquet Hug

Вещице, ти затуй ли се включи сега, да ми триеш сол на главата  Mr. Green hahaha
Ами срам-не срам - това е положението  Embarassed

# 283
  • Варна
Как сол бе! Диаманти ще ти трия, може ли Алюр и сол hahaha hahaha

# 284
... и к'во? аз - алюр-аутсайдер  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт