Квилинг за маниаци - 3

• 171 750
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Mayaaaaaa , казвай аз съм от Бургас Wink
flower_00, да направи човек ретро картичка от квилинг не е лена работа, освен ако не ползва спецефичните неща за скрапбоока. Твоята като идея и изпълние на квилинга е чудесна, но основата /картона/ нещо не ми пасва. Дано не те обиждам Heart Eyes
quilling , най-накрая ти намерих място в списъка Grinning А за цветето- едва ли е рязано на ръка. Трябва да е перфоратор newsm78
migito, права си! Взимам си бележка Hug

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 12:58 от Ianina

# 646
Ianina , не се обиждам, приемам критики. Simple Smile

# 647
Ianina искам да ти видя картичките , в Бургас ако move да ми кавеш къде има квилинг ленти в Бургас ?

# 648
сори за правописните грешки но нямам програма за Български език !

# 649
Ianina искам да ти видя картичките , в Бургас ако move да ми кавеш къде има квилинг ленти в Бургас ?
Ленти от тук http://armstrongcentre.com/index.php?option=com_content&task … 03&Itemid=143

# 650
Момичета ,  благодаря за вашите коментари за картата на България !Тя е третата подред която правя , но не съм снимала първите две -просто не успях , така че отговарям на условието на задачата !Първата беше подарък за класната стая на голямата дъщеря -правих я миналата година ,а другата я подарих на една депутатка.
Despina-много благодаря за наградата!
А ето нещо в което ми останаха очите !
http://stranamasterov.ru/node/67623

# 651
Здравейте момичета   bouquet
От доста време ви следя, но чак сега събрах смелост за първия си опит. Съпружеството има рожден ден в петък и в негова чест направих това

# 652
Като за първи опит имаш 6+

Моите поздравления, справила си се страхотно   bouquet

# 653
Здравейте момичета   bouquet
От доста време ви следя, но чак сега събрах смелост за първия си опит. Съпружеството има рожден ден в петък и в негова чест направих това
Чудесно! Като за пръв опит, какво ли ще е по-нататък  Wink
П.П. Извинявам се за спама, но не се сдържах да те поздравя и за другият резултат! Дюкан ли е или друго, но разликата е невероятна!

# 654
Горда, здравей   bouquet
Много добре се е получило и цветовете са много добре съчетани. Продължавай!

# 655
  • Варна
Горда, прекрасна е. Направо не е за вярване, че е първата ти работа.

# 656
Еееее, благодаря ви момичета  Hug
Наистина е първи опит. Скоро ще правя втори - сестра ми ще има рожден ден, та за нея. Цветовете не са кой знае какви. Дъщерята е студентка в София  и като ми трябва нещо я пращам в Слънчоглед. Та тя ми взе два картона А4 за основите на двете картички и 6 броя по-тънички цветни А4. Като ги видях на живо останах малко разочарована. Иначе...рязах с макетно ножче и обикновена линия, а "инструмент" си направих с губерка, стара празна химикалка и горещ силикон  Embarassed
А другото..... - да, Дюкан е. За съжаление го спрях не по правилата и възвърнах доста...

# 657
Горда, и аз мисля,че първия ти опит е чудесен!

Момичета,във Варна вече се продават инструментчета за навиване (ако някой се интересува да ми пише на лични и ще споделя къде ги гледах днес).

# 658
Горда, и на мен много ми харесва първата ти творба. Мисля, че следващите ще са още по-хубави!
Само като си спомня колко плачевни бяха моите първи опити...  Joy

Искам да ви питам - някъде в София има ли инструменти за навиване?  newsm78

А сега нещо слънчево от Жак Превер, за да се усмихнете широко:

Слънчева баня

Вратата на банята е заключена,
но слънцето влиза през прозореца
и се къпе във ваната,
и се смее във пяната,
а сапунът плаче, защото
му е влезло слънце в окото.

Превод: Валери Петров

# 659
Горда чудесен първи опит...чакаме следващите! Wink
bellaG така ме зарадва!!! Писах ти на лични, чакам отговора с нетърпение!   bouquet
От два дни нищо не съм направила, все няма време, но днес ще се прибирам по-рано и ще спретна нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт