Отново убито дете от дете...

• 6 418
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-03-08&article=269588
Eто за какво разказвах аз, вижте и какво се е случило...

# 31

Стига бе, хора, как ще свикваме с подобни новини!  Shocked Франческа, точно от теб не очаквах такива коментари!

Явно не си ме разбрала правилно.
Въпросът е не да претръпнем към агресията и убийствата. А това че всеки ден почти се случват подобни неща, което е ужасно, но е факт.

# 32
http://moreto.net/novini.php?n=61349&p=2
Сега излеза, че правят аутопсията вече.Около "Макаото" е доста оживено, но се доказахме за пореден път, колко не е мил собствения живот.Не искам да си представям гледката,която е била!
Мир на праха на момчето!

# 33
  • под кривата круша
Подобно на bubka72, и мен този случай ме касае в определена степен. Кой бил хрисим и кой не-въпрос на гледна точка на родители, учители и съученици. Не бих си позволила да коментирам без да имам лични впечатления. Трагедия е за двете деца и семействата им. И е факт, че и възрастни и не толкова възрастни сме бездушни и безотговорни сеирджии. Като такива, ще си носим последствията Flowers Rose Flowers Rose
P.S. Деца се сбиват всеки ден-винаги го е имало; ако вашето дете е на мястото на "убиеца" дали гледната точка няма да е различна? Ще ми се малко да мислим преди да даваме категорични определения.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 13:15 от Есме Вихронрав

# 34
  • Варна
И какво сега? Аутопсията може да докаже, че детето не е починало вследствие на ударите на онзи кретен, ами заради епилепсията, така ли? Искам да питам, резултатите от аутопсията зависят ли от финансовото състояние на семейството на убиеца  ooooh!. Баси тъпата държава дето сме!

# 35
Mari6a, дойдохме си пак на думата!

# 36
Не знам какво ще покаже аутопсията, но  ще е оправдателно. А и да не забравяме ,. че извършителят  е непълнолетен, каквото и да кажем те са само думи и затова докато  няма закони и  децата  ни  нямат страха от наказуемост  ще се случва все по често  остава ни само да се мъчим да възпитаваме децата си  в тази  лудница и  да  се учим на ценности, които  почти са изчезнали.

# 37
Като прочетохте/чухте за епилепсия?

# 38
Аз прочетох, че майката е казала, че момчето взима хапчета, но няма доказана диагноза.

# 39
  • ВАРНА
Много лесно и бързо мрънкотят 22-24 годишните/за такава възраст оставяте впечатление/ майки  тук.  И не пишете "деца" така лесно и бързо!  Защо не дадете снимка на "детето"?  Не отдавна три "деца" във Варна пребиха 43 годишен автобусен шофьор във Варна направил им забележка - "децата" били 18 годишни дванайсетокласници...90кг. добичета от спортното у-ще...единия борец..другия каратист..и то трима ли четирима са били забравил съм случката..бяха огърмяли новините...айде идете ги спрете дамите мрънкалници!  И мъжете ви ще се насерат?  Отдавна децата не са деца!  Сегашните "деца" нямат нищо общо с тези преди 20 години. Сега освен че всяко второ момче е по-едро от възрастен е и сто пъти по-нахално.  Преди 20г. почти нямаше едри деца и малко едри бяха кротки и послушни. Въобще всичко е тотално различно. Идолите на сегашните момчета са мутрите. За тийнейджъра е престиж участието в бой. Ще настръхнат доста родители тук че родителите на тези две деца са виновни.  Да ама не съвсем. Дори тези деца имащи свестни родители, които са ги възпитали на добро и да не се бият никога бързо ги отритва компанията и са обявени за задръстени!  Явно не познавате въобще психиката на съвременният тийнейджър.

# 40
Много лесно и бързо мрънкотят 22-24 годишните/за такава възраст оставяте впечатление/ майки  тук.  И не пишете "деца" така лесно и бързо!  Защо не дадете снимка на "детето"?  Не отдавна три "деца" във Варна пребиха 43 годишен автобусен шофьор във Варна направил им забележка - "децата" били 18 годишни дванайсетокласници...90кг. добичета от спортното у-ще...единия борец..другия каратист..и то трима ли четирима са били забравил съм случката..бяха огърмяли новините...айде идете ги спрете дамите мрънкалници!  И мъжете ви ще се насерат?  Отдавна децата не са деца!  Сегашните "деца" нямат нищо общо с тези преди 20 години. Сега освен че всяко второ момче е по-едро от възрастен е и сто пъти по-нахално.  Преди 20г. почти нямаше едри деца и малко едри бяха кротки и послушни. Въобще всичко е тотално различно. Идолите на сегашните момчета са мутрите. За тийнейджъра е престиж участието в бой. Ще настръхнат доста родители тук че родителите на тези две деца са виновни.  Да ама не съвсем. Дори тези деца имащи свестни родители, които са ги възпитали на добро и да не се бият никога бързо ги отритва компанията и са обявени за задръстени!  Явно не познавате въобще психиката на съвременният тийнейджър.

Да си дойдем на думата!

# 41
Да, като се каже деца, се сещам за 6 годишното дете, което няма как да е знаело какво е да хвърлиш камък по главата на друго дете от Нашите деца и за децата от ДиС на по 20 години, които щели като пораснат да се научат да не се заключват вкъщи с бебето и оставят гладни.

# 42
Децата, колкото и да са големи си остават  винаги деца за родителите си. И няма незнание или  безпричинно направено  действие и то  на агресия. На господина Печикамъков , с тези  обидни и  злoсни реплики  се възпитава  агресията. Ние  родителите  сме виновни  до толкова колкото  не отделяме достатъчно  време на децата  си  още от ранна детска  възраст, на детска градина, взимаме ги  забързани  в собствените  ни  проблеми  , много  често се натъквам на родители  ,които се интересуват  предимно от  това какво са яли  децата  им , а не какво  са научили или как се чувстват, след това в училище, щом имат  пари за закуска и  обличане на модни  дрешки  , носят добри  оценки, значи  всичко е ОК. Е, КОЙ  Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ АГРЕСИЯ.

# 43
  • Варна
www.vbox7.com/play:1778368b

Ето едно клипче от друга тема тук. Пак насилие, този път жертви (имам предвид смърт) няма. Ами ако това битото дете, стане и удари бияча си, а той падне и умре, кой е за затвора? Родителите?

Апропо, какво казвате на децата си ако ви се оплачат, че в детската градина/ училище ги бият?

# 44
  • Варна
Дори тези деца имащи свестни родители, които са ги възпитали на добро и да не се бият никога бързо ги отритва компанията и са обявени за задръстени!  Явно не познавате въобще психиката на съвременният тийнейджър.
А "компанията" няма ли си родители и тя? Не се ли сещаш, че всичко е навързано?

Общи условия

Активация на акаунт