Отново убито дете от дете...

• 6 413
  • 86
  •   1
Отговори
  • В тъмната гора.
Отново дете уби дете във Варна, а боят е бил наблюдаван от тълпа гледала сеир.
Толкова ли прост народ сме станали бе хора?

# 1
 Shocked Какво говориш?

# 2
# 3
  • София и там където не се пуши
http://dnes.dir.bg/2009/10/05/news5176594.html

просто гадно, жалко, да си го държат в затвора.

# 4
Боже, що за агресия ooooh!
от спор в чат........агитка.......

# 5
А най - гадното е , че една камара народ са стояли и са гледали безучастно Sad

# 6
А най - гадното е , че една камара народ са стояли и са гледали безучастно Sad
И още по-гадното - болшинството възрастни хора! Twisted Evil
Наистина  "миличкият" ни народец вече  само на сеири /ако това ,може така да охарактеризира/  останаха!
Ужасно!

# 7
Имали са и агитка!Незнам за други,но аз таква неща не подминавам, винаги се намесвам с риск аз да си изям боя  Naughty... Направо немога да повярвам.

# 8
Отново дете уби дете във Варна, а боят е бил наблюдаван от тълпа гледала сеир.
Толкова ли прост народ сме станали бе хора?

Мен ме потресе случката, но още повече ме потресе това сеирджийско мислене на българина........ Sick

# 9
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Възмутително е колко сме станали безсърдечни и някак си живеем за единият цирк.
Как може имало хора-гледали били,а какво по точно си мислят тези хора сега/.
Жал ми е много на къде отива всичко в тази страна .И как човек да си възпитава децата за да не се стига до такива ужасии за поредното потърпевшо семейство

# 10
  • София
незнам вече какво да казвам  Cry Това е някакъв кошмар, който се повтаря постоянно, но с различни участници. Страх ме хваща какво става с нашите деца  #Crazy

# 11
  • София
Ама, какво толкова чудно има? Хората са го описали отдавна в дебелите книги - размиване на отговорност. Всеки от свидетелите мисли, че някой друг ще се обади на полицията или ще помогне на пострадалия. Колкото по-малко са свидетелите, толкова по-вероятно е някой от тях да реагира. Има описан истински случай, в който едно момиче е било убито пред погледите на всички съседи, но никой не се е обадил. Не е честно, но е обяснимо. Като започнете с това "ама толкова ли сме станали..."! Не е само до нашенци, а до човешката реакция при определени условия. Същите са и американците, и немците, и занзибарците, стига да живеят в големи градове, където анонимността е основна характеристика на начина на живот.

# 12
Бог да го прости момчето!  Flowers Rose Flowers Rose

И да, прост народ сме. Доказателството не е този ужасяваш случай, доказателството е по улиците.

# 13
Андариел, нали помниш случая с Косьо самоковеца, чиито убиец беше хванат от хора-свидетели на случката в центъра на големия град Амстердам??? Whistling Има народи, и народи. Ние сме сеирджии и това е самата истина. Независимо дали на село, дали в града... Никой няма да си мръдне пръста. Това е самата истина.

# 14
Прочетох статията.
Ужасни са коментарите под нея - повечето...
Не стига, че са неграмотни, ами и с толкова много агресия - "агресия" говори срещу "агресия" - животинска му работа...
Случилото се - няма да коментирам... (за затвор са цялото семейство на побойника...)

Общи условия

Активация на акаунт