Отново убито дете от дете...

• 6 414
  • 86
  •   1
Отговори
# 75

Колкото до евентуално заболяване на момчето, аз съм склонна да вярвам. Или въпросният Тодор /може би без да иска/ е уцелил някакво супер специфично място в човешкото тяло, което води до летален изход, или момчето е било болно и е било по-крехко като организъм ли, и аз не знам какво искам да кажа...

Може и да е искал.  Sad
Виждала съм боксьор да удря друг младеж по лицето, след което вторият падна като пирон, без никакви признаци на съзнание. (той има късмет и оживя, макар и с ТЕЛК).
А този щом се е занимавал с кикбокс, едва ли е по-назад.  #2gunfire

# 76

Възможно е, разбира се.  Confused Те нали ги учат на тези неща в бойните спортове? Или бъркам?
Гледах бащата на момчето по бТВ. Съжалявам, че ще го кажа, но това беше човек, който изобщо няма представа за собствения си син, поне така ми се стори.  Confused

# 77

Възможно е, разбира се.  Confused Те нали ги учат на тези неща в бойните спортове? Или бъркам?
Гледах бащата на момчето по бТВ. Съжалявам, че ще го кажа, но това беше човек, който изобщо няма представа за собствения си син, поне така ми се стори.  Confused

Бъркаш!
Кикбокса е спорт, а не средство за убиване.

Тодор Панайотов не е състезател по кикбокс, не е картотекиран като такъв, не е участвал в състезания. Обявяването на Тодор като  "кикбоксьор" е поредния раздут от журналистите НЕПРОВЕРЕН  ФАКТ, който има за цел да направи сензация и да мине повърхностно върху това което се случва в страната ни и с децата ни.

# 78

Възможно е, разбира се.  Confused Те нали ги учат на тези неща в бойните спортове? Или бъркам?
Гледах бащата на момчето по бТВ. Съжалявам, че ще го кажа, но това беше човек, който изобщо няма представа за собствения си син, поне така ми се стори.  Confused

Бъркаш!

Тодор Панайотов не е състезател по кикбокс, не е картотекиран като такъв, не е участвал в състезания. Обявяването на Тодор като  "кикбоксьор" е поредния раздут от журналистите НЕПРОВЕРЕН  ФАКТ, който има за цел да направи сензация и да мине повърхностно върху това което се случва в страната ни и с децата ни.

202uu

# 79
Всъщност такава трагедия би могла да стане и при невинно бутане между децата. И тогава ли ще го наречете агресия? Ужасно е това, което се е лсучило, но едва ли "убиецът" е имал за цел да убие съученика си  Stop Просто от тъпа детска простотия се стига до фатален край.
А бой има навсякъде и непрекъснато: в училище, в квартала...и когато започнем да реагираме веднага и винаги, тогава децата ще започнат да вдяват, че е недопустимо всеки спор да се решава с ритници.

# 80
отново и отново се вижда агресията м/у децата.Дано господ ги пази ,много ми стана тъжно за майката Confused

# 81
  • Варна
Трябват глоби и наказания!!!!!
Не само за участниците  в такива своеволни и "невинни" игри, а и за всички СВИДЕТЕЛИ (ако са малолетни или непълнолетни, техните родители) , които са били там. Да не се забравят и администраторите на сайта, които трябва да следят за "добрия тон"!!!!!!!!!!   
Започва се от петцифрена сума глобата. Следващият път да се зачудят всички дали да отидат и да подстрекават такива игрички .... що за народ сме, сеирджийски ... трябва да дочакаме черното на вратата си, че да предприемем действия .... на никого да не се налага!!!!!!!!!!!!!!!!!
С говорене не става само, трябва и действия!!!!

# 82
Отново дете уби дете във Варна, а боят е бил наблюдаван от тълпа гледала сеир.
Толкова ли прост народ сме станали бе хора?

Мен ме потресе случката, но още повече ме потресе това сеирджийско мислене на българина........ Sick

Peace Взе ми думите от клавиатурата.

# 83
Изобщо няма място в сърцето ми за състрадание, оправдание и извинение на убиеца.
Нито към деца, пребили "по невнимание" друго дете, нито за деца, стрелящи "по невнимание" с пистолети, нито за деца душещи "по невнимание" други деца.
Дано накажат убиеца с най-строгото възможно наказание.
Макар че по-строго наказание от гузната му съвест, докато е жив, няма.

# 84

Бъркаш!

Бих искала да видя спорт, в който учат как да убиваш.  Tired Имах предвид, че се учат тези неща, за да се избягват. А това дали се спазва от отделния спортист, е друг въпрос.  Tired

Бубка72, ти имаш ли някаква допълнителна информация, нещо, което не знаем? Питам те като човек, който е 'по-навътре' в нещата. А детето ти по-добре ли е, успокои ли се?

# 85
  • София
Това изплува от нета ,преди минути:
http://www.focus-news.net/?id=n1274176

# 86

Сега ще почнат едни фалцети че видите ли не бил умрял от удара на момчето а от това че си е ударил главата в бордюра.... гравитацията и бордюра ще осъдят ... гадост Sick

п.п. Дано не съм прав  Confused

Общи условия

Активация на акаунт