Отговори
# 105
Аз се чудя за шезлонга, има време да реша. Истината е и че има на смешни цени. Сестра ми беше намерила за по 30-40лв. от някаква търговия на едро което е смешна цифра.

# 106
  • offshore & overseas
Не знам за Лучина или както е там, но аз изкарах с една комбинирана Маг Ингланд цяла зима, пролет, лято, есен, като чат пат редувах се доста нестабилна, обаче 6-килограмова, лятна ЧУполина, наследство от сестра ми (последната е прибрана вовеки в контейнера, а как ми се иска и останалите да попаднат там, ама мъжо не дава -- тежка зима идвала, нямало да ни е до колички hahaha). Калина проявяваше еднаква неприязън и към двете... докато не заспи. Лято 2008 за морето купихме една Джордани за 190 лв. и с нея изкарахме цялото лято. Тогава още нямахме кола и трамбовахме много пеш.

П.П. Бръмби, шезлонгът е изпробвана работа -- за много бебета важи. Ние го купихме почти на шега, а бяхме отишли за кошче за кола. Кошчетата на мен ми се видяха странни, а на мъжо скъпи (естествено!) ooooh!, та уж за компромис закупихме най-скъпия шезлонг, който открихме в Хипо-то (73 лв. тогава, сега не знам). Е, тая покупка ни отгледа Калината, а после и косматото дете, то затуй и тя отиде там, откъдето нищо не се връща, че беше в неузнаваемо състояние (с орангутанско окосмяване).

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:06 от Мяуче

# 107
Аз искам всичкооо, искам количка със зимен кош, искам кошче, искам голямо легло, искам шезлонг, искам и люлката на Fisher Price, която сама люлее бебето и му пее, искам всичкооо...ама няма, поне за мечти пари не взимат  Peace

# 108
  • Burgas
Моника много обичаше да седи в количката,до към 10месец изобщо не беше изваждана от нея докато сме на вън,до 2,6м ползвахме лятната количка и ако не бяхме тръгнали на градина още щеше да се вози.За това този път искам да си купя само една количка да става както за новородено,така и за по голямо и да е лека.

# 109
  • Burgas
Аз искам всичкооо, искам количка със зимен кош, искам кошче, искам голямо легло, искам шезлонг, искам и люлката на Fisher Price, която сама люлее бебето и му пее, искам всичкооо...ама няма, поне за мечти пари не взимат  Peace
Някои от нещата може да си поръчаш на близки да ти ги вземат за подарък.На мен например майка ми ще ми купи количка,а за свекито ще видим какво ще и поръчам.

# 110
  • offshore & overseas
...този път искам да си купя само една количка...
Е това е приказка -- и аз искам една, ама вечна (тоест, качествена) и лека!

# 111
Мимита зад се записах в новата клиника при Д-Р Хубчев,който не е от Бургас,но всяка седмица в определени дни идва да преглежда там.
За количките и аз не искам с тези 2коша,има едни дето зимния кош се преобразува на летен,като новата количка Лумина(май така беша)на чиполино.

И аз към Лумината съм се насочила - че ми е и по- по джоба.
А какво ще кажете за люлките? Има едни за към 50-70 лв за вкъщи. Има и чадърче отгоре. Струва ми се много сладко.

# 112
  • offshore & overseas
Подарък, подарък, ама не мога да искам количка за 1300 лв. ни от мама, ни от свеки. Мама дава 300 лв., така ми е казала, па и не сме малки вече, де. Thinking

Дори пари да поискам от всички желаещи да даруват, пак няма да съберем за туй чудо на чудесата (те хората по 20-30 лв. дават)! Laughing

# 113
Подарък, подарък, ама не мога да искам количка за 1300 лв. ни от мама, ни от свеки. Мама дава 300 лв., така ми е казала, па и не сме малки вече, де. Thinking

Дори пари да поискам от всички желаещи да даруват, пак няма да съберем за туй чудо на чудесата (те хората по 20-30 лв. дават)! Laughing

Много точно казано  Peace
И сам воинът е воин...все пак сме двама воини де  Heart Eyes

# 114
здравейте да не е запис ,да се похваля корема ми расте всеки ден  Crazy приличам на мече hahaha

# 115
  • Burgas
Ех и вие сега аз не говоря за подаръци от 1300лв,а за нещо ефтино,мама ще даде за количка,но долу-горе 300-400лв,пък свекито предполагам,че ще приготви около 100лв за подарък,после сестра ми,зълва ми ще ме питат какво да купят,ще си набележа за всеки по нещо,аз знам долу-горе кой колко ще може да даде.

# 116
Охх, не мога да си свикна с темпото! Колко много сте изписали само!!!

Плами,  nbirthday Много, много здраве, късмет и радостни моменти!!!

Мимита, честито ти момченце! И ти си вече от нашия отбор   bouquet

Само да ви кажа, че ми изместиха термина на 01.03, но аз от тук не мърдам!!!  Twisted Evil
Та гледам, че си говорите за имена, ние мислихме, ако наистина се роди март, да го кръстим Мартин Simple Smile  Какво ще кажете? Харесва ли ви? Но ако февруари, още си нямаме име Simple Smile

# 117
Здравейте бъдещи мамчета на февруарчета!

Досега не съм писала във форума, но винаги когато имам време чета и следя какво става тук. Дойде и моят ред да се наредя в отбора на сините щъркелчета, защото днес разбрахме какъв е полът на нашето бебче - МОМЧЕ (аз от самото начало си имах вътрешно убеждение, че ще е момченце, но днес се уверихме в това). Вече мога да се заглеждам по разните бебешки сини джунджурийки, досега не смеех. Simple Smile

# 118
Здравейте,
 много се притеснявам... Колко време най-дълго не сте усещали бебето си?  Cry Cry Cry Cry Cry Толкова съм се притеснила че място не мога да си намеря  Sad

# 119
Плами, четит юбилей Wink Да си винаги много усмихната!!!

Мемория, хайде вече идвай тук на отчет.....заболяхаме палците от стискане, пък и никаква работа не съм свършила Laughing Mr. Green

Мимита, честито ти синьо вързопче!

Добре дошла на Силви!

Общи условия

Активация на акаунт