Отговори
# 120
  • offshore & overseas
Мушмулке, не се притеснявай! На този етап може и по-дълго да не го усещаш. Ако имаш възможност, тичай на ехограф, щом си притеснена. Можеш да се поглезиш и с 3D!

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 17:31 от Мяуче

# 121
Мушмулке, не се притеснявай! На този етап може и по-дълго да не го усещаш. Ако имаш възможност, тичай на ехограф, щом си притеснен. Можеш да се поглезиш и с 3D!

Oх какво съм се ошашкала и аз не знам.... попринцип вечер около 20:00ч. пощурява, така рита че вече е видимо, целия ми корем подскача, а сега от вчера сутринта хич го няма. Снощи ми се стори че го усетих, но беше толкова лекичко че реших че си внушавам  Shocked
3Д за съжаление във Враца има само на едно място, но днес доктора го няма, не че знам кои дни работи просто днес в болницата видях че е цял ден и нощна Wink

# 122
  • София
Здравейте ейй голямо писане , 2 дена не мог ада ви догоня да ви из4ера, засрамете се!!!!! Joy

Та аз какво правя Simple Smile Ходих да си пробвам бул4инската рокля, още ми става Simple Smile Ходих до ритуалната да си дам документите за събота, който не е разбрал, ще се омъжвам събота, наближи ве4е! Ходих да пазарувам бикини(дадох 18лв, луда съм ама пък са хубави) и 4орапи и ей такива боклуци  Crazy
Купихме за кумовете кафе-машина и това е за сега Simple Smile

Плами честит рожден ден, то е и юбилей, пожелавам ти много здраве, щастие, любов и най-прекрасното бебе на света през февруари или януари, аз си мисля 4е ще родим януари  Flutter.

Добре дошли на новите мами и 4естито на узналите пола, много имах да 4ета и настана каша в моята глава... ще ме извините  Blush

Аз коли4ка съм си харесала на премаман , няма зимен кош но има едно, което не знам как се казва , което се слага вътре и става като кош и им аи дръжки и да се носи, има и 4увал4е, 4анта дъждобран и стол4е за кола за 737лв то4но !! Оранжево бежова, няма я никъде в нета за да ви я покажа!

Моето мом4е, ще се казва Мартин  Така сме решили Simple Smile Хубаво или не това е, аз свиквам с мисълта!

Така това е за сега. Я всъщност разкажете малко за срещата, аз не успях да дойда, кои бяхте какво правихте и ей такива!  Hug

# 123
  • София
извинете ме за правописните грешки ама ме мързи да ги поправям! пиша бързо.. Embarassed

# 124
Честит рожден ден ПЛАМИ,много любов и сбъднати мечти + сладко бебе февруари  smile3525

На мен брат ми ще ми подари краватчето,поне тва ще отпадне от дългия списък,че тепърва ни предстои и ремонт... #Crazy  ooooh!

# 125
Споко Мушмулче!!!Те сега си кротуват и по повече.Аз имах едни 3дни,в които ако е ритал малкия мъж го е птавил кротко докато аз спя и въобще не съм го усетила.Ако се притесняваш много отиди да те видят на видеозон ,най-малкото за твое успокоение.
Аз също очаквам момента с подаръците и да започна със заявките,че той нашия от страна на родата на мъжо ще е първо бебе(той е най-голям от братовчедите си ) и сетете се с всички лели,чичовци,баби и дядовци какво ще се случва.То и моя страна пак ще е така,ама моите роднини са по-малко.Да не говорим,че бабата на мъжа ми от Търговище вече е започнала да му събира килими,одеяла и тем подобни,та като се зажени да има с какво да дарява булката. Joy Joy JoyА и добре дошло за мен.Мама и тати няма да ги товаря,тъй като това,че ще живеем при тях и почти само влизаме и се събуваме на мен ми се вижда шредостатъчно,а и те винаги ще могат да си му купуват нещо,ако им хареса.
Честит рожден ден на Плами!!!!!!
Добре дошло на новото майче!!!!

# 126
  • Бургас
Благодаря ви, момичета, за честитките!  Hug

Мимита зад се записах в новата клиника при Д-Р Хубчев,който не е от Бургас,но всяка седмица в определени дни идва да преглежда там.
....

Ммм, да, четох за него във Ветрен-ската тема. Ще разказваш как е.  Wink

Мушмулче, и аз не усещам много-много беб, даже на мен ми се струва рядко. А, и освен това, даже на моменти не съм сигурна, че е той. Едни такива лекички, ммм, побутвания усещам. Гледам да не се притеснявам.

За колички все още не гледам усилено, само хвърлям по едно око на линковете, които пускате.  Laughing Искаше ми се да поръчаме от някой чужбински сайт, но ме притеснява въпросът с гаранцията.

# 127
Момичета,вижте тази темичка.Навява на доста размисли,а и е интересно четиво,ако нямаш какво да правиш.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404433.0

# 128
здравейте мамчета как сте аз съм добре искам да ви попитам някоя от вас ходила ли е на изследване за гестационен диабет моята доки ме праща а аз незная какво е това и защо ще го правя като нямам никакви оплаквания благодаря предварително Laughing

# 129
  • offshore & overseas
здравейте мамчета как сте аз съм добре искам да ви попитам някоя от вас ходила ли е на изследване за гестационен диабет моята доки ме праща а аз незная какво е това и защо ще го правя като нямам никакви оплаквания благодаря предварително Laughing
А как ти е кръвната картина? Да не би да имаш повишена глюкоза в кръвта (кръвна захар)? Това е една от причините, поради които могат да те пратят. Другата може да е високо кръвно или високо тегло. Ако имаш фамилна обремененост (диабет, кръвно, високо тегло) и си споделила с лекарката, също могат да те насочат.

Иначе в БГ изследването съвсем не е задължително. Гадничко е като процедура, защото трябва да погълнеш на гладно определено количество глюкоза (немалко Sick), за да се проследи как се усвоява тя, ама не се плаши! Ако нямаш желание да го правиш и не се опасяваш от такъв диабет, откажи да ходиш, имаш право на това! Но ако се опасяваш, по-добре иди, защото състоянието може да бъде опасно за плода. Hug

# 130
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН !ОТ РАБОТА И РЕМОНТИ НЕ МОГА ДА СИ "ВДИГНА ГЛАВАТА",НО УСПЯХ  ВСЕ ПАК ДА ВИ ИЗЧЕТА   newsm44
ДА ЗАПОЧНА С ЧЕСТИТКИТЕ ПЪРВО:ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ПЛАМИ,МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!  newsm59
ЧЕСТИТО НА БРАКУВАЛИТЕ СЕ-ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!
ЧЕСТИТО НА УЗНАЛИТЕ ПОЛА!
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВОТО МАМЧЕ   bouquet
БРЕЕЕ ДАНО НЕ СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОГО  Joy
НИЕ ЗА СЕГА СМЕ СЕ СПРЕЛИ НА ДВЕ ИМЕНА-ВАНЕСА И ВАЛЕНТИНА,АКО СЕ РОДИ НА 14 ФЕВРУАРИ  ЩЕ СЕ РОДИ С ИМЕТО НАПРАВО.
ОТНОСНО ДЕТСКИТЕ КОЛИЧКИ ВСЕ ЕДНИ СКЪПИ ГИ ХАРЕСВАМ  #Crazy,АМА НЯМА ДА ДАМ В КРАЙНА СМЕТКА ПОВЕЧЕ ОТ 500-600ЛВ.,ДАЖЕ И ТЕ СА МНОГО-ЧЕ ТОВА СИ Е ЕДНА ЗАПЛАТА.
Е ТРЯБВА ДА ВИ ОСТАВЯМ ДА СИ ПРОДЪЛЖАВАМ С ЛЕПЕНЕТО НА ТАПЕТИ.
ЧАО И ВИ ГУШКАМ ВСИЧКИ  Two Hearts

# 131
  • offshore & overseas
Предпоследно за днес, да отправя един призив: хайде, мацки, пълнете албумите по повод и без повод, че ми се гледат снимкииии! Peace Или се страхувате от световната конспирация? Twisted Evil

Никой нищо не е слагал от незнамкогаси. Naughty Naughty Naughty

# 132
ами аз нямам никакви оплаквания всички изследвания са ми в норма а диабетик в сем.нямаме можеби ще го пропусна това .а за име на бебчо сме решили калоян просто ни харесва  Laughing

# 133
Исках доста неща да изкоментирам, ама не ви четох цял ден и сега ми е непосилно  Whistling Blush Главата ми е куха след изчетеното...
Честито на мамите узнали пола!
Чакам вести хубави и аз от Мемориа  newsm68  Hug
Плами, честит рожден ден, мила! Да си много здрава и щастлива! Това е за теб

shomire, имай предвид, че Валентина празнува имен ден на 10 февруари. На тази дата православието почита деня на Св. мъченица Валентина. 

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 17:43 от Ralipo

# 134
  • Бургас
Предпоследно за днес, да отправя един призив: хайде, мацки, пълнете албумите по повод и без повод, че ми се гледат снимкииии! Peace Или се страхувате от световната конспирация? Twisted Evil

Никой нищо не е слагал от незнамкогаси. Naughty Naughty Naughty

Мяуче влез във Facebook-а .Там всяка от нас има по много снимки,аз още не съм ги изгледала всички .Само дето има 1-2 девойки ,които незнам кои са във форума   Blush ,не съм ги разконспирирала ама нищо,.....има време    jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт