Отговори
# 135
Честит рожден ден на Пламиhappy bd baloni  party023 Gift
Добре дошла на Силвиwelcome
Мушмулче, не се тревожи, не си мисли лоши неща. Вярвам, че всичко е ок с бебешорчето.
Аз цял ден скиторих днес. Сега съм прегладняла и после сядам да превеждам един текст от немски на братчето ми, че трябва да си вземе изпита.  Laughing Божеее, с тия многото момчета около мене, дето хич не им се чете, не знам вече колко основни и средни образования изкарах.  Laughing
Хайде, до после, маманчета!  Hug

# 136
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,най-накрая да успея с фейсбука!Докато си направя рег. и да си оформя приятели и нам к'во си и то мина цяла вечност.Тъй като не ви следих като си давахте координатите,искате ли да ми пуснете някое и друго именце и да ви потърся там? Embarassed

# 137
  • Бургас
Бобишанке кажи как се пишеш ти или с какъв е-майл си се регистрирала и аз ще ти поискам request и ще ти пратя всички момичета от форума ,които са ми приятели .

# 138
Бобишанке кажи как се пишеш ти или с какъв е-майл си се регистрирала и аз ще ти поискам request и ще ти пратя всички момичета от форума ,които са ми приятели .
Борислава Димчева

# 139
Бобишанче, добавих те във фейс-а... Само ме приеми.  Wink

# 140
Айде добавете ме и мен да си ви имам - Гергана Димитрова (geri_stam@abv.bgRolling Eyes  Моето бебче се разшава та се поуспокоих малко  Embarassed

# 141
ЛЛЛеееееелллллеееееее!Омотах се !!!!!!!!!! Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

# 142
  • Бургас
ЛЛЛеееееелллллеееееее!Омотах се !!!!!!!!!! Shocked #Crazy #Crazy #Crazy
Да,да не е вярно ,щом взе и албумите да гледаш значи се справяш  Peace   bouquet

# 143
Оф, сигурно само аз нямам фейсбук, ама не ми се занимава с никакви социални мрежи и това е.  newsm78
Мемория никаква я няма. Сега се сетих че и линк на един люлеещ стол за дърти ни е обещала.  Thinking Хайде, Мемо, не ни дръж така в напрежение. Надявам се всичко да е наред и да си отишла някъде да полеееш добрите новини. Sunglasses

# 144
  • София
Леле, не мога да повярвам - 10 страници за един ден! Настигнах ви обаче.  Laughing

Плами, честит юбилей, да си много здрава и щастлива!

Честито на всички, узнали пола!
Аз половината ден бях навън, после спах и сега готвя.

# 145
Плами , честит юбилей  Hug !

Мемория сигурно ще даде отчет утре  Grinning!

# 146
Мемория сигурно ще даде отчет утре  Grinning!
Ще й откъсна ушите!Аз цял ден стискам палци!!!

# 147
  • София
Dallcheto, и на мен Вихра (или Вихрен) ми е супер любимо име, но мъжо наложи вето, така че няма да ми се сбъдне мечтата да си имам едно малко вихърче вкъщи...  Sad

# 148
Плами, честит рожден ден! С пожелания за  здраве за теб, бебо и всички около теб, много щастие и късмет.
(Сестра ми днес също има рожден ден и също става на 30)

Добре дошла на новата мама!

Ние за име още не сме мислили. Засега чакаме момченце, но ще видим в понеделник на 3Д-то какво ще се покаже. След това ще трябва да се заемаме с имемислене Simple Smile

За количка съм си харесала за момента това http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1691. Малко ме стряска цената, така че ако намеря нещо подобно на по-приемлива цена може и да премисля.

Сега отивам да лягам, че ми се разчекна вече устата от прозявки. Лека

# 149
  • York
Успях да ви изчета най - найкрая. Вие сте същински хуни  Laughing

Аз много се чудих за името. Вчера докато си вървях и зяпах витрините на магазините в главата ми изникнаха две имена - Анита и Анета. След кратък телефонен разговор с бъдещия ми съпруг (още два дни му остават да ергенства и на мен да моминствам  Joy), името бе избрано - Анета.  Party

Преди малко прочетох, че в Майчин дом Варна ще има лекции на тема ‘Защо да кърмя? Как да кърмя успешно бебето си?’. Някой записа ли се?

Втора редакция: Усещате ли болки в зъбите? Мен ме болят или всички долни или всички горни зъби. Полудявам на моменти. като пия нещо топло и се успокоява болката за около половин час. След това историята се повтаря. Избягвам да пия студени напитки, защото веднага ми изтръпват венците.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 23:23 от ponqkoga

Общи условия

Активация на акаунт