Отговори
# 150
  • София
Ееее, не...вие ме шашкате...кога мислите да ви чета.... ooooh!...10 страници за един ден...е такова нещо не е било... Crazy

Минавам да ви кажа - лека нощ и добро утро на първите, които се излюпят утре...  Flutter

Мяу, Лора е страхотно име.... Heart Eyes

Честит празник на Плами....   bouquet

# 151
ponqkoga Анета много ми харесва-сестра ми така се казва,Лора също е страхотно  Peace
 Само аз ли не спя? Днес след работа бях толкова уморена,че съм спала като пън 2 часа и сега не ми се спи

# 152
  • York
Не си само ти, silvery.  На мен ми се пи, но ме болят зъбите и не мога да се отпусна.  Sick

# 153
Понякога,аз също съм с такива болки.Изведнъж ме заболяха всички зъби!Сега само от дясно,оправих един кариес,но продължават да ме болят!Имам чувството,че е от гадния вирус ,който карам!А може просто от бременността да е!Но с предишните не ми се е случвало!Търпя си и избягвам много студено или много топло!
Лягам си,че стана никое време!
Лека нощ на всички!

# 154
Хух, най накрая и аз да стигна до края - от вчерашния "запис" се опитвам да ви догоня. Дано да си кажа този път всичко дето ми е минало чрез акъла, че искам да изкоментирам, ама от толкова четене ми се увъртя мозъка.
 Плами честит юбилей  bouquet да си здрава, щастлива и много обичана!
Бръмби много се смях на твоето тоалетно приключение  hahaha и споко не си само ти без фейсбук,аз не че не искам да си направя ама съм с две леви полукълба в мозъка и не мога да се оправя - гледах го въртях ама английския ми е толкова зле че нищо не направих и се отказах.
По тоя повод да ви кажа, че не е честно само от там да си гледате снимки Crossing Arms дайте и в албумчето за по тъпите като мене. Аз много знам да мрънкам ама още не съм качила коремските снимки Outta Joint
 За зимния кош и аз исках да споделя че го намирам за излишен. Стоян си го носих в слинга  и под якето (няма студ) до петия месец и чак тогава пожела количка (тогава я и получи де hahaha) И сега залагам на слинга, но ако се наложи ще слагам коша за кола на количката за някои разходки.
 Пък нашата рода нещо хич не се натискат за подаръци този път  Confused Ама и много не ми обръщат внимание че съм бременна имам чувството ( нали не ми е за пръв път да се оправям) Със Стоян се надпреварваха кой какво да направи или вземе за него, кой пръв да дойде да помага, сега всеки с някакви негови си проблеми и задачи и чак понякога ми става тъжно за горкото дете все едно не го искат толкова   Sad Другото е че и никой не се зарадва особено на новината че съм бременна, никой не каза нищо , но се усещаше че всички са на мнение че не ни е момента за второ дете. Обаче ние си го искахме и това е най важното. Да си призная даже и да прояви някой инициатива за подарък доста ще се изпотя какво да му поискам, то всичко си имаме вече  Mr. Green Те хората може и за това да пасуват пък аз да си вкарвам само някакви филми  Crazy

# 155
Най-накрая и аз да ви догоня  animal037

Относно имената ,името при нас трябва да е българско и да носи със себе си нещо мъжко.
И все пак не сме стигнали до консенсус, но в най-скоро време трябва да се разберем Wink
Аз все се надявах на мома и бях измислила доста имена,но уви.Между другото любимото ми женско име е Калина,даже майка ми така кръсти сестра ми:) аз май не съм споменавала, че имам 8-годишна сестра Thinking
Както и да е...хайде да си лягам, че скоро ще се съмне smile3524

# 156
Добро утро !
Традиционно  Grinning!

Знам, че сте по здравословните закуски, но..... много ми се ядът  Laughing

# 157
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Лелеееее, ама вие не спите ли? Simple Smile

Добро утро, мацки и щастлив слънчев ден ви пожелавам!!! Simple Smile

А сега хайде на закуската Simple Smile Аз няма да хапна толкова здравословно Simple Smile Отивам да си направя "мазен" калоричен сандвич Simple Smile

Редакция: Star ме изпревари Simple Smile Ама да знае, че утре ще си купя тесто и ще си направя истински мекици Simple Smile мммммм, много вкусно изглеждат Simple Smile ... не ... отивам сега до магазина и се отказвам от сандвича Simple Smile

# 158
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ РАНОБУДНИ МАМИ И НЕ ТОЛКОВА РАНОБУДНИ!!! Party Едвам ви догонвам всеки път! Отдавна не съм писала, но предната седмица ме беше хванал някакъв вирус и ме болеше всичко! Е, вече премина и се надявам това да ми е последния до края на бременността! Смели мечти! Whistling Виждам че упорито обсъждате имената на бебчовците. На нашето още не са видяли пола, но аз само едно име имам в списъка и то е Борис!!! За женско изобщо не ми идва да мисля и ако накрая излезе момиченце незнам какво ще правя. Истината е че във всички градове освен Бургас има добри специалисти, работещи с 3D, а тук се чудиш кой път да хванеш! Айде 3D-то както и да е. Ами за раждането, направо не ми се мисли....... Naughty
Е, хайде по-оптимистично - хубав и ведър ден на всички изпълнен само с положителни емоции!!!  yes

# 159
  • Бургас
Добро утро и от мен !!!!  smile3525
Благодаря на Звездичката и на Ла вида Лока за прекрасните вкусотии !!!  Hug
Аз още нищо не съм хапвала,че ходих да ми вземат кръв..... ама то едно вземане беше,моите вени са от срамежливите и са скрити ,боде ме тая жена на лявата ръка,на дясната,пак на лявата и после пак на дясната ...................  newsm78 и накрая ми взе кръв от пръстчето  Tired
Някой да знае каква е разликата и при условие ,че е по-лесно оттам защо непременно държат да е от вената ??
Охх Както и да е ,оплаках се ,мерси за излушването.
Иначе днес я Бургас има ужасна мъгла,дано скоро да се махне!
Усмивки и хубав ден !

# 160
  • София
Добро утро и от мен !

Аз вече закусих и ще трябва да тръгвам към университета,че вече 2-ри ден ме мотаят и чакам на  километрична опашка за една справка и то без успех... Naughty  Дано днес имам късмет ! Стискайте палци,че от това зависи дали ще съм 2-ра или 3-та година студентка. Wink  Успешен ден на всички !  Hug

# 161
еееее   ама момичета от къде ги намирате тези вкуснотиии . . . . . .

# 162
Добро утро, момичетааааа  Hug Hug Hug Ухх, тия закусчици, дето сте ни ги направили.....  Kissing Heart

Аз  да разкажа за мойто ФМ, преди да се върна да ви изчета.

Добре мина прегледа - вие вече знаете какво е да си видите органчетата и личицето на бебчето...още не мога да му се нарадвам  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Като цяло всичко му е наред - сърчице, бъбречета, стомахче, далак, ч. дробче, костите, ставите, гръбначето и разбира се - мозъка Simple Smile
Единствено и при нас се видя, че има кистички в мозъка, за които Марков ме успокои, че ще се разсеят до към 24,25 г.с., та ще ги следим. Честно казано лекаря беше доста категоричен, че ще изчезнат, така че не съм притеснена много. Разчитам, че е прав и бебчо да си расте жив и здрав. Има си и по 5 пръстчета на ръчичките и крачетата и след първия поглед в който ни позволи да му видим личицето  ни се и поусмихна (Вярно, че мозъка ми е колкото на кукувица сега, ама аз видях усмивка, пък!  search  Naughty) После вече си криеше лицето с ръчички, след като демонстративно ни обърна гръб  Joy За сметка на това, обаче дупето няма никакви притеснения да си го показва, та мъжките му съкровища бяха гордо демонстрирани  hahaha hahaha, на мама ексхибициониста  newsm03
Та така, взехме си диск-че и аз дразня бащата, че устата е взел от мен  smile3532 smile3533

Рапорт даден!

Отивам да ви чета  Hug Hug Hug

# 163
Добро утро и от мен!
Айде вече знам как е минал прегледа на Мемория и започвам гимнасика на палците,че от вчерашното стискане са се схванали Wink.Днес се поуспах малко ,че с тая зарибявка фейса стоях до 100 часа и отивам да поям малко.Май мама ще пържи мекици,че като гледам тези на Стар и ми текат лигите ,а и съм МНОГО ГЛАДНА(явно беб вече дърпа пъпната връв за манджа) Joy.Целувам ви!!!

# 164
  • До Балкана
Добро утро, дами!
Радвам се Мемория за преживяванията и емоциите на ФМ. Щом доктора е казал, че се разсейват, значи е така  Hug. Много хубаво!!! С тез мИкички направо и мен взехте д аме изкушавате въпреки, че така се нагърмях с мюсли с прясно мляко, че едва се довлачих до работа - последните метри ми бяха най-трудни! Embarassed Повече няма да правя така! #Crazy Хайде, прекрасна сряда ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт