Отговори
# 195
момичета ,че се хвалите с домашни любимци . . . .  и ние си имаме един прекрасен екземпляр,но е куче и си го намерихме пред блока и сина ми така си го хареса че аз не издържах на милия му поглед и си го взехме.Той пък стана 40кг,звяр красавец - казва се Каспър

# 196
  • offshore & overseas
...Мяу, сподели и ти впечатления за кантара...
Оу, не думай, тъкмо се зарадвах, че съм покачила, пък то може и да не е верно (те дрехите и обувките могат да добавят до 2-3 кг, в зависимост от сезона)... Ти за какво отклонение се съмняваш?

Аз се опитах сама да се претегля, че ми е интересно, но не се получи, та акушерката надве-натри там нещо бутна и дръпна и не знам колко е ок. Все ми се ядосват, че не съм се научила, ама Tired...

Инак, и моята ЖК мина за 2-3 мин., без ехограф разбира се, но следващия месец ще си поискам. Няма да допусна да ме претупват пак като преди (макар че тогава един единствен месец не ме гледаха и точно тогава се е получило изоставането, мързеше ги да дишат)! Naughty

Каро, на теб искаха ли ти резултатите от ФМ? Или като си ги правила в Шейново, те директно се прехвърлят. Мен най-нагло ме попитаха дали съм се записала, а после ме смъмриха, че не нося резултатите. Не знаех, че ФМ е задължително изследване вече.  Crossing Arms Сега ако тръгнат и да ми държат сметка защо няма да ходя на кардиолог, ще им тегля една майна вече наистина.

П.П. Отново да подчертая, че името, което сме избрали не е Лора, но и нашето име е хубаво и благозвучно.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 13:20 от Мяуче

# 197
  • offshore & overseas
момичета ,че се хвалите с домашни любимци . . . .  и ние си имаме един прекрасен екземпляр,но е куче и си го намерихме пред блока и сина ми така си го хареса че аз не издържах на милия му поглед и си го взехме.Той пък стана 40кг,звяр красавец - казва се Каспър
Страхотно, гледайте си го с любов! Heart Eyes

# 198
йа да питам аз извун темата - на колко време си правите срещи на момичетата от форума,защото аз като една новодошла мама много ми се иска да се запозная с всички ви и понезе сум пропуснала йавно няколко срещи предлагам много скоро да си направим една някъде и да обновим познанствата Party какво ще кажете а?

# 199
простете за яравописа ,но сум свикнала с латиница и тук малко ми е необичайно . .. . . .

# 200
  • offshore & overseas
Няма определено време, Дани, от време на време се обявява среща, на която присъстват всички здрави и неангажирани желаещи. Досега е имало 2 срещи, аз съм присъствала само на първата. Ако се събираме пак, ще научиш. Обикновено slyn4ogled е организатор и съобщава за събитието с големи червени букви, така че никой да не го пропусне.

Няколко девойки се каним да ходим и на 2 октомврийски лекции от у-щето на сп. 9 месеца, на 16-ти за къпането и на 23 за нормалното раждане. Ако те интересуват, или искаш да се запознаем, запиши се и заповядай. Сега ще изровя и телефон. И така, телефонът е: 0876 181 114 (всеки работен ден от 9 до 17:30 ч.)

И не се безпокой, постепенно ще се ориентираш -- всеки от нас е бил нов във форума, просто трябва да внимаваш да спазваш правилата, най-важното от които е да пишеш на кирилица. Hug

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 15:11 от Мяуче

# 201
Таня ако искате кажете един час за другата събота и да се видим най-накрая,а пък аз ще го обява за всички които не знаят
Мегелинче, аз другия уикенд има вероятност да не съм в града. Може да си ходим по родния край с мъжлето, ама не е сигурно още, той може и да е на работа тогава. Така че другите мами да кажат удобен за тях час, да се съобразим особено с тези, които са с дечица и си имат покрай тях ангажименти. Star, ти като мама с детенце какво предлагаш? Например в 11ч на входа на Мол-Варна?
Хайде, варненски мами, с  megelina чакаме включване да видим накрая кой ще идва, кой- не!  Wink

# 202
  • София
Запис   bouquet

# 203
Сладурки, изтървах ви края  Crazy. Понеделник и вторник се влачих до болницата за болничен, на ЖК и пак до болницата. Мързи ги да дишат лекарите - два дни не могат да ме изпишат. Добре, че моя доктор е съвестен и всяка ЖК ме оглежда отвсякъде мин. 30 мин. и задължително и с ехограф.
Месец-два заобикалях кантара, но в неделя като му скокнах и се опулих  Shocked. Сега вече трети ден тъпча бебето с витамини (салати и плодове) с надеждата да бутна някое килце, че скоро ще започна да се търкалям.
Ника, я сподели с какво се храниш, че си качила само 1 кг. За Мяучето съм абсолютно наясно - сутрин като хапне баничка и кара на нея до 16 ч., така че няма шанс да напълнееш, мила  Simple Smile.
Да се похваля - всичко ми е ОК. Изследванията са супер, а леко увеличеното бъбречно легенче на бебето си е съвсем в норма. Докторът каза, че най-вероятно е задържало урина и затова така се е видяло на ехографа. На 21-ви съм отново на ФМ, но този път при Димитрова от Фемина.
Сега се връщам да прочета какво сте писали и дано успея.
Прегръдки на всички и усмихнат ден  Hug

# 204
  • София
Здравейте!!!
Днес сам много щастлива. Вчера мъжа ми донесе един лаптоп от някакъв клиент за продаване (мъжа ми е търговец). Аз много го харесах. Човека дойде да се разберат нещо за продажбата, заговорихме се. Казах му че е много  хубав лаптопа и той ми го подари newsm09. Не съм очаквала такъв подарък и то от непознат.
Memoria, радвам се за добрите новини.  вчера толкова те споменавахме, че даже съм те сънувала тази нощ Grinning
Магелина, съжалявам за неприятностите. Доколкото разбирам всичко е наред Hug
puhtar , ще чакаме новини от теб. Може и д те сънувам Grinning
Andjy, поздравления за добрите новини Hug

# 205
  • York
Със здраве да си ползваш подаръка, Ел  Peace

# 206
Ел, честито   bouquet
Сега можеш да си лежиш и да си четеш. Аз закъсвам с четенето на темите именно заради липсата на лаптопа през деня.

# 207
  • offshore & overseas
Ел, честит неочакван подарък -- тези и аз най ги обичам! Mr. Green Моят лаптоп не мърда от масата, на него работя и чатя, но напоследък повече чатя, съвсем съм се разхайтила.

Анджи, Ника спомена, че е на режим и се ограничава в някои работи, дано не греша, но тя ще сподели подробности, ако желае, като се появи.

# 208
  • До Балкана
Е, браво Ел, честит да ти е!
 Party

# 209
здравейте! казвам се жана и с нетърпение чакам моя бебчо-дребчо! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт