Отговори
# 210
  • Burgas
Добре дошла Жана,от къде си?
И аз вкъщи съм с лаптоп и като легна ми е много удобно с него,на работа цял ден съм седнала и вече ме боли гърба.

# 211
  • Бургас
 welcome janichka
Харемче как си??  Hug

# 212
  • София
То и аз си имам лаптоп.....вече 2 Mr. Green. Мъжа ми си имам компютер. Crazy
janichka, добре дошла Hug кога се очаква бебчо-дребчо?

# 213
janichka, добре дошла! Сподели малко повече информация за себе си  Grinning!

# 214
Добре дошла Жани,дай повече инфо за теб...
Ел,честит подарък....и ние сме с лаптоп,нося си го и на работа в офиса и после обратно в къщи,само дето напоследък все по трудно
се добирам до него от мъж ми,постоянна е войната Crossing Arms

Мяу,дай малко да се порадвам на косматото ти дете в къщи и после ти го връщам.... Laughing

# 215
Здравейте, момичета! Искам да ви се похваля, че вече съм госпожа Илева  Grinning Сватбата надмина очакванията ми. Ще ви чета по- късно, а сега мисля да кача снимки в албума. Лек ден на всички  Hug

# 216
  • Burgas
Честито Радост,да сте живи и здрави и много да се обичате,след малко отивам да гледам снимките.

# 217
  • София
Искам и аз лаптоооооп!!! Ел, със здраве да си го ползваш!
Ха, добър ви ден сега!  Laughing

Мемория, честити ти добри новини!
Жана, добре дошла!

Анджи, права е Мяу, буквално съм на режим, обаче не се лишавам от нищо полезно.
За деня ми се събира горе - долу следното - сутрин кафе, не закусвам.
На обяд ям готвено или сандвич, пица, нещо калорично ако реша е на обяд, вкл. може и хляб.
Вечер ям до 20 часа и то без хляб, обикновено е нещо готвено.
Сладкото за момента не ме влече, досега само веднъж съм изяла един цял шоколад. Плодовете и суровите зеленчуци не ги ограничавам - например много обичам сурова чушка пълнена със сирене. Ако реша да ям нещо ей така м/у другото си изяждам едно кисело мляко.
Тази сутрин се премерих, че вече килата ми вече са + 1,5.  Laughing
И при първата бременност така се ограничавах и всичко беше наред, качих 11 кг. Обаче имайте предвид, че наистина стартирам с двойни кг. спрямо повечето от вас и ако се изпусна ще си навлека някоя болест на главата.
И другото немаловажно - моите бебета не си дърпат пъпната връв за ядене, някак не си чувствам апетита увеличен само заради това, че съм бременна. Ако ме гонеше зверски глад не знам дали щях да се ограничавам. Hug

Добре сте дошла, госпожо Илиева! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая!

# 218
  • София
Илева, честито. Здраве, щастие и дечица колкото искате там Simple Smile...и аз се зареждам след малко да гледам снимкиииии Heart Eyes
Ника, вече ми е ясно  защо си толкова назад с килограмите  (сравнение с мен). Аз съм като  не видяла и май  ще взема  да мина на режим Thinking. Поне шоколадите ще огранича Blush

# 219
  • София
Здравейте, момичета! Искам да ви се похваля, че вече съм госпожа Илева  Grinning Сватбата надмина очакванията ми. Ще ви чета по- късно, а сега мисля да кача снимки в албума. Лек ден на всички  Hug

Честито г-жа Илиева, желая ти много дълъг семеен живот изпълнен с много любов, радост и детски смях!!!  newsm51

# 220
  • София
Ел, ако не се бъркам ти ли искаше да те назначат точно преди да излезнеш в 45-те дни болничен, за да взимаш майчинство? Ако е така, снощи прочетох, че за да излезнеш в болничен по принцип трябва да имаш 10 работни дни във фирмата, което означава, че трябва да те назначат да кажем около 60 дни преди термина грубо. Сметни си ги по-точно според работни/почивни дни. Това го четох тук из форума, не гарантирам 100% достоверност, ако искаш питай в майчинството-счетоводно.

# 221
Честито и от мен, г-жо Илева   bouquet  bouquet Много голямо семейно щастие, страст и усмивки ви пожелавам, както и колкото искате здрави дечица да щъкат покрай вас, като се започне с нашето Февруарче  Hug :hug

Ел  Hug Hug Ако си ме сънувала как не спира да ми дрънка устата - ази съм била  Joy Joy Joy

Благодаря, че сте загрижени и толкова готини всички  Hug Hug Hug

Жаничкаwelcome пиши ми на лични термина си, коя поред бременност ти е, от къде си и на колко години, за да те включа в списъчето.

Бтв, линка за значението на имената, който Плами даде е вече на заглавната страничка, да си знаете   bouquet

# 222
  • София
Ника, благодаря за информацията

# 223
Честито Радост,поздравленя за новата фамилия    bouquet  bouquet  bouquet
Много хубава булка си била,бравоооо smile3521

# 224
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА Г-ЖА ИЛИЕВА!ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ ,ИЗПЪЛНЕН С МНООГО ЛЮБОВ   txtloves txtloves txtloves baloni family6 ПРЕКРАСНИ МЛАДОЖЕНЦИ СТЕ.
ДОБРЕ ДОШЛА  НА Жана  Hug

Мемория ВСЕ ТАКА С ДОБРИ НОВИНИ    newsm10

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 14:13 от shomire

Общи условия

Активация на акаунт