Отговори
# 180
Здравейтеее  Hug

Мемориа, браво за вчера   bouquet Незначителното нещо с кистичките ще изчезне както е казал док  Peace  Hug Много са вълнуващи тези прегледи  Heart Eyes
Бръмби, зарежи го гадното настроение някъде, не ти трябва  Hug
Ако ви кажа какво пък аз закусвах днес  Grinning ... бананова каша на Хумана  Joy Върна ме в детските ми години, когато майка ми ни правеше с брат ми. Все толкова вкусно ми е, като едно време thumbsup
Днес съм пак на разходка, но ще изляза малко по-късно.

Прегръдки за всички  Hug !

# 181
За киселините, ако са от бременността, можеш да получиш само облекчение -- нищо не помага истински.  Confused

Раждането помага истински, но до него има още време..... Rolling Eyes

Бръмби, стягай се и оправяй настроението, че ще разсърдиш слънчо Naughty. Не помня имахте ли вие животинче. Ако имате, нагушкай го. Grinning

Ако не броим дъщерята, нямаме. Мислех да взимам котак, че и порода си бях харесала - британски късокосмест, мъжа ми като чу за цената му се изправиха косите, но и взех та най-накрая забременях и котака остана за след като поотрасне бебо. Иначе не съм се отказала. А живот и здраве някога ако заимаме къща ще си взема 1-2 големи кучета, стискайте палци да стане.
За котака смешното е, че голяма мания ме беше налегнала, бях проучила развъдници, всичко и аха да се обаждам, но теста положителен. И един ден както си седим в един квартален ресторант и гледам един добре угоен британец, само че беше женска, се разкарва около масата. Явно беше питомна, защото въобще не се впечатли от нашите предложения за ядене, иначе му викам на мъжа - грабвай я и ще спестиш 1000лв.  Grinning

# 182
  • offshore & overseas
Да ми е жива и здрава мама та да ми направи такива мекички.Нагуцах се!Ако на някой му се ядат да идва,има още !!!
Ти недей кани тъй смело, че има и нахални. Грух-грух. Animal Pig

# 183
Да ми е жива и здрава мама та да ми направи такива мекички.Нагуцах се!Ако на някой му се ядат да идва,има още !!!
Ти недей кани тъй смело, че има и нахални. Грух-грух. Animal Pig
Ама въобще не ме притесняваш,грабвай багажа и на 309 към Люлин,тамън ще имаш време докато дойде момента да си прибираш чавето да си похапнеш. Laughing

# 184
Стол....стооол...за стола беше...

Да му се невиди - 2 дни се чудя за какво обещах да дам линк.... bambam

Ето ги и негооо: http://liuleesht-stol.mebeli.bg/index.php?m=320&lang=1&c … did=271&col=1

Аз да се оправдая за закъснелия си пост - прибрахме се късно след безоглавно хойкане и затова оставих за днес   tiptoe

А за котаците - аз много си харесвам Мау-то, ама май за Бг е много трудна работааааа....

# 185
Аууу, много готин, харесва ми  Simple Smile Мерси, Мемориа  Wink

# 186
  • offshore & overseas
Аууу, много готин, харесва ми  Simple Smile Мерси, Мемориа  Wink
Кой, столът или адашчето Wink

Аз като видна дългокърмеща, май ще си поискам по заслуги един люлеещ се стол, а после и една камина и една меча/тигрова кожа. Поетапно, както си му е редът... Crazy

За Мау не си и мечтая, или по-точно -- само си мечтая.  Laughing

Ма и наш Монка си го бива, изключителен представител на улична превъзходна. Mr. Green Ще взема най после да кача някоя снимка във фейса, че е срамота, а има тооолкова много!!

# 187
как вървят само страничките,  не мога да изчета  та да пиша!

Плами- 4естит рожден ден на патерици.. много здраве, обич и много хубави неща да ти се случват

продължавам да чета, интересни саитчета пуската жалко че все съм на работа и не мога да хжаана и една от интересните лекции  Sad

# 188
  • York
Докато се излюпя то станало десет и половина  Rolling Eyes Цяла нощ не съм спала заради зъбите и ставането през 2 часа до WC - то.  Sick
Но пък поне навън времето е прекрасно и ще отида са се поразходя и да видя ето това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=411304
Как ми се иска един круиз из карибския басейн хм...  Mr. Green

# 189
Докато се излюпя то станало десет и половина  Rolling Eyes Цяла нощ не съм спала заради зъбите и ставането през 2 часа до WC - то.  Sick
Но пък поне навън времето е прекрасно и ще отида са се поразходя и да видя ето това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=411304
Как ми се иска един круиз из карибския басейн хм...  Mr. Green
Като тръгнеш вземи ме като багаж,моля те Praynig

# 190
Привет и от мен!
Честито на всички за хубавите новини,докато ви изчета забравих кой с какво се е похвалил,а пък и днес не съм в кондиция,вчера следобяд с мъжо направихме една лека катастрофа на центъра на Варна,ударих си много главата но слава богу на бебка нищо и няма.
Светла,опитаи за тежкия вкус препечена филйка с оцет,помага много
Плами,честит рожденден на патерици-да си жива и здрава и едно красиво бебе на финала smile3525
Таня ако искате кажете един час за другата събота и да се видим най-накрая,а пък аз ще го обява за всички които не знаят

# 191
  • York
Като тръгнеш вземи ме като багаж,моля те Praynig
Боби, предлагам да си намерим един спонсор, за да ни е удобно и на двете  Joy Те мъжете ще ни разберат и няма да ни се сърдят, че друг ни е платил круиза. Поне ще са спокойни, че не сме забременели от въпросния спонсор  Laughing

# 192
Здравейте!
Магелина настръхнах като прочетох за катастрофата,но се радвам,че сте добре!
Мемория много хубаво сте си изкарали на прегледа май,че и усмивка сте получили-кой като вас! Grinning

Довечера съм на преглед а и тъкмо са ми излезли кръвните изследвания и да видим резултатите.
Снощи бебка такова представление изнесе на баща си,той падна от смях-така риткаше,че корема ми подскачаше чак.Много готино! Party

# 193
  • София
И аз съм тук... Hug

Не ми говорете за котки, че са ми голяяяяма слабост...  Heart Eyes...имам две котки на вилата при свеки и като отида ми иде да си ги взема и двете барабар с мамата... Mr. Green

Аз днес бях на ЖК и прегледа мина за 5 мин.... Rolling Eyes То верно, че няма к`во друго да ми прави, освен да ми премери тумбака, да чуе тоновете на беба и да ме пита как си... Flutter  Ааа, и това за което най се ядосах е, че не им е верен кантара изкара ме 64кг. #Cussing out...не може да съм качила за един месец 5 кила... Shocked Shocked Shocked Верно, че с обувките и с дрехите се меря, ама то бива, бива...аз лично не се чувствам напълняла изобщо...само корема ми е доста щръкнал.  Та аз на тия кила(даже 63кг бях) отидох да раждам щерката... Mr. Green
На следващото ЖК - 06.11. - ще ми взимат пак кръв и урина.
Мяу, сподели и ти впечатления за кантара...на теб как ти се струва....понеже ходим в една и съща ЖК.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт