Къде бихте се завърнали и къде - никога?

• 26 112
  • 378
  •   1
Отговори
# 315

но Италия...всички, които имат щастието да живеят в тази великолепна страна, царството на кулинарията, пищността за окото и шопинг манията са благословени. обожавам Италия, обожавам езика, културата, историята, кухнята, всичко...надявам се още много да имам поводи да отивам и да се завръщам там,

Ето, това е моят отговор
Докато пристигнем на летището в София ми се искаше да потегля отново и се надявам да се връщам отново и отново в прекрасната Италия.

В Германия, ако нямам някаква работа не бих се върнала,но всъщност повече  съм била в северната и част.

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бих се завръщала отново и отново в Шотландия. Това е страната с най-красива, величествена и дива природа, която съм виждала. И като добавим средновековния чар на Единбург, съм сигурна, че си оставих сърцето там Simple Smile.
Къде не бих се завърнала- Барселона. Хареса ми, но само за веднъж, не бих повторила.

# 317
Бих се завръщала отново и отново в Шотландия.

Това ми е отдавнашна мечта, не зная защо нищо не съм направила да я постигна.

# 318
  Бих се завръщала отново и отново в Париж-сърцето ми е останало там.
  В Гърция, Пелопонес-прекрасното градче Гитио.
  Никога не бих отишла отново на българското черноморие както и не ходя от 12 години насам. Двата жалки опита (по два-ти дни),които направи семейството ми като изключение,претърпяха пълен крах.

# 319
  • срещу двата комина :)))
бих се върнала в Лондон, този град ме е грабнал невероятно много и не може да бъде заместен ( за сега )  Heart Eyes. Друг град,в който се чувствах много добре и бих живяла там е Прага .
Не бих се върнала в Букурещ и Истанбул. Не мога да определя защо, но Истанбул ,особено, не е моят град.
Рим също бих го пропуснала при по-интересни дестинации, но мога и да се върна ако имам причина, но определено не бях възхитена. Прекалено натрапващ и затормозяващ ми дойде  Thinking

# 320
Не харесвам Палма де Майорка и винаги съм се чудила, какво толкова се прехласват по този остров. Към Испания също съм резервирана, но да приемем, че откакто не отсядаме в хотелите им, а си наемаме 2-3 семейства вила, по-става. И все пак, не ми е по сърце тази дестинация.

# 321
Аз нямам никаква тръпка към Лондон. Не съм ходила, но липсата на желание да отида много силно ме озадачава newsm78 Всички казват, че е изключително. И с Щатите така - никакво желание нямам да ги посетя.
Mu_ry, за разлика от при теб, Истанбул Е моят град. Laughing Гледай колко са различни хората! За Истанбул специално съм чувала само крайни мнения: или "Отвратително, няма да стъпя повече!" или "Искам да умра там!" Grinning

Никога повече - Гърция! Във всичките й "форми"!

Офф: А някой чувал ли е за остров Сокотра?

# 322
  • срещу двата комина :)))
kotkovo , различни сме наистина  Laughing мисля си, е голям пръст в това да не ми хареса Истанбул има мъжа ми. Само като си спомня какво мрънкане беше преди да отидем и колко съм го навивала (той беше ходил преди няколко години и изобщо не искаше да се връща ), а аз имах голямо желание да отидем. И какво стана накрая , на него му хареса, а аз се разочаровах  Joy

# 323

Офф: А някой чувал ли е за остров Сокотра?
да, ама ходенето е проблемно  Cry

# 324
Проучвала ли си нещо? Ако искаш пиши ми на лични. Знам само, че Йеменската авиокомпания няма свободни места до....обозримото бъдеще.

# 325
имаше тема тук, в подфорума. Аз лично не съм проучвала, защото Йемен не е и скоро няма да е спокойно място за обикновени семейни туристи с деца. Не ми се занимава. Освен това не е просто да идеш до Сана, трябва директно за Сокотра да се търси, островът е уникален. Имам възможност да ида максимално близо, до най-южната част на Оман, но както съм чела, няма нищо общо като природа. Не знам защо авиокомпанията няма места, те може да ги обявяват само за три месеца напред, но ми се струва, че частта с летенето е най-лесната.

# 326
Ами няма свободни места за полетите Сана-Сокотра. Laughing Или поне така дава в сайта им. Демек, целият свят се е юрнал натам!

# 327
предполагам, че трябва да се комуникира само с агенции, ако те не могат да осигурят билети, значи наистина няма. Агенциите предлагат и в момента разни екскурзии, ама колко е читаво всичко, не знам  Rolling Eyes малко оспамихме, сори.

# 328
  • София
всичко дето съм писала преди за разни места дето нямало вече да стъпя сега ми бледнеят в сравнение с Гърция - след като посетих Атина, Катаколон, Корфу, Миконос и Санторини мисля, че приключих с тази държава. там не получих нищо, освен хубави снимки.

# 329
всичко дето съм писала преди за разни места дето нямало вече да стъпя сега ми бледнеят в сравнение с Гърция - след като посетих Атина, Катаколон, Корфу, Миконос и Санторини мисля, че приключих с тази държава. там не получих нищо, освен хубави снимки.

Дай малко по-подробно.
Аз също имам  някакви предубеждения на базата обаче само на две посещения до Атина.
Гърция ми хареса , но хората  и отношението не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт