Къде бихте се завърнали и къде - никога?

• 26 093
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
ами явно е въпрос на вкус тогава, макар, че честно да си призная след 5тия ден и на мен малко ми додея от камъни, но като цяло имам много хубави спомени от ходенето си там.

# 376
  • София
Не ме разбра. Природата там е страхотна, както и в цялата Скандинавия.Това, заради което нямах търпение да се прибера беше вятърът, който духаше постоянно и от4асти спането на палатка.(сведохме го само на 3 пъти, а не както беше планирано на 14 дни Crazy Много се бяхме надценили като за първи път на такива условия.)

# 377
Преди време бях споменала Мюнхен, като място, на което няма да ми омръзне да се връщам. Вече прибавям Венеция и Истанбул към този списък.

# 378
Много стара тема, но не намерих нова такава, а е интересна. Дали да не се премести в чужбинския форум?

Бихме се върнали и двамата с ММ в Италия (нарочно посетих първо Милано, защото много хора го оплюват като най-студения голям град като хора в Италия), ами хареса ми. Хората са добронамерени и в същото време възпитани. Храната е уникално вкусна. Дори в супермаркета, Унгария, Чехия, Словакия, в БГ в Стара Загора. В Словакия и С. Загора основно заради хората - много мои хора са. И на двете места повечето хора се държат много приятелски с мен.

Не бих: може би в Париж. Хареса ми, но само за веднъж. Германия - 2 пъти бяхме в 3 различни провинции, не е моето, Холандия, Виена (щях да напиша Австрия ако Залцбург не ми беше харесал толкова много), Нидерландия, Великобритания, Белгия.

Може би трябва да дам 3-ти шанс на Гърция след като Солун и Атина не ми харесаха, макар, че имам резерви по повод на хората и 2-ри на Румъния след като Букурещ ме накара да осъзная, че София не е толкова зле. И там съм с големи резерви заради хората. Няма да е скоро и на двете места, защото има много страни, където и един път не ми е стъпвал крака.

Общи условия

Активация на акаунт