Къде бихте се завърнали и къде - никога?

• 26 105
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
съвсем спамаджийски да кажа, че напоследък отварям 'на път' с надеждата да чета за интересни дестинации, обаче никой нищо не пише...

някой няма ли да се похвали с нещо скоро посетено - Асинка, Миши, Аврора, магаренцето... някой друг  Grinning
Лени, нали знаеш че интересните дестинации тепърва ще се отворят Wink
При мен живот и здраве в нач. на следващата година се очертават.
Асинка, ами ако не може да стигнем по - надолу, поне да сме по-близо Wink

# 361
Бих се върнала с удоволствие в Лисабон ........А на Ибиза бих се връщала всяко лято Hug

# 362
съвсем спамаджийски да кажа, че напоследък отварям 'на път' с надеждата да чета за интересни дестинации, обаче никой нищо не пише...

някой няма ли да се похвали с нещо скоро посетено - Асинка, Миши, Аврора, магаренцето... някой друг  Grinning

Айде де! И аз така се ровя в пътническата тема! Mr. Green
Нашите планове за тази зима включваха Чили, но отпадна, уви, заради по-належащ бизнес проект. Т.е. тази година няма да се похвалим с ново пътуване /Гърция не се брои/. Дай боже догодина! Аз дори разпитвах за отзиви за Чили, ама, хора, никой ли не е ходил?! Имах доста мащабен план: Чили, задължително Патагония, Перу, о-в Галапагус и ако останат кинти /ама малко вероятно Laughing/ Венецуела. Надявам се да се превърне в дестинация, на която бих се завърнала.

Mi6i, гледам си фенка на Бали. Познаваш ли морето от снимката на профила ми?

# 363
И на мен така ми пропаднаха Чили, Боливия и Перу миналата година заради бременност, а страшно много  ми се ходи и е една от близкогодишните дестинации, които планирам. Вместо това отидохме в Доминиканската  Crazy.
Галапагос е сравнително позволима дестинация от Маями, но нещо не може да ме грабне на хартия  Thinking

По темата: не, че никога не бих се върнала, но май Португалия не ми остана кой знае колко в сърцето. Имаше и хубави местенца, но не ме 'докоснаха' така да се каже  Blush

# 364
Ох, Лени - подписът ти е прекрасен!!! Heart Eyes  bouquet
При нас тази година имаше само нормалните Азиатски дестинации (Тайланд, Хонг Конг) + Дубай, но май вече за него писах - не бих се върнала и там  Stop
Лятото не ни е сезон за екзотика, чакаме Коледа и НГ - засега проучвам Thinking newsm78

# 365
Аз пак да се върна към будещата люти спорове Гърция Mr. Green, но понеже бях за малко в Солун, ми се поопресниха спомените и... Не знам, не мога да споделя мнението, че българите масово обожават Гърция само защото не са пътували много по широкия свят - то че това е така, така е, не са пътували, но Гърция също има какво да предложи по мое скромно мнение Wink Аз лично в Солун отидох без никакви очаквания, някакси по снимките ми изглеждаше като малкото братче на Атина, малко невзрачно дори. Обаче ми беше по-приятно отколкото очаквах - дори само един площад от типа на Аристотел, който буквално стъпва в морето и е прекрасен (според мен Wink, пък аз съм виждала доста площади из Европа за сравнение Wink), цялото усещане за спокойствие и в същото време много живот. Оказва се трудно за описване, но на мен атмосферата там ми харесва. За историческото богатство на града и на Гърция изобщо няма изобщо да отварям тема - всички са наясно, предполагам Wink На мен ми се струва, че омаловажаването й става малко защото е прекалено близо и ни е съседка, но ми прави впечатление, че западноевропейците я оценяват и са идвали често много преди ние като горди членове на ЕС да имаме свободата да й се радваме многократно и до втръсване Wink

Извинявам се за връщането на темата назад, но тя и без това в последните страници е предимно в хвалби къде ще ходим до края на годината/другото лято, та... Mr. Green

# 366
отскоро ви открих и видях че има  много любителки на пътуванията като мен, надявам се да съм полезна и аз ... Simple Smile

по темата, доста свят съм видяла, но като атмосферата в Париж никъде не съм срещнала,там бих се връщала винаги и бих живяла.
Другото място  са Малдивите,всеки остров си има нещо специфично и чувството че си откъснат от света е уникално,но е много субективно и не всеки успява да го оцени.

Навсякъде има хубави и не чак толкова хубави неща,но е интерeсно да се видят различни реалности,после всеки преценява според вкуса и опита си.

# 367
Асинка, благодаря   bouquet

Шехина, не мога да кажа кой знае какво, както споделих, аз само в Атина съм била. Права си, че щом е близо, не е интересно, но в това няма нищо чудно, в много отношение Гърция прилича на България, а аз поне пътувам, за да видя различното.
Що се отнася до европейските площади, след 10тия вече всички започват да си приличат  Mr. Green

Да ви споделя един прекрасен хотел-имение в Чешката провинция, на около час път от Прага, в който бих се върнала. Препоръчвам го с 10 ръце; на който иска ще пусна на лични ревюто ми в Трипадвайзър.
http://www.chateaumcely.com/en/hotel.php

В Прага също бих се върнала - отидох с малки очаквания, а се впечатлих.

# 368
Бих се върнала с удоволствие в Лисабон ........А на Ибиза бих се връщала всяко лято Hug
Ох и аз на Ибиса бих ходила всяко лято Wink За мое голямо съжаление това лято не успяхме Cry
Но това е парти дестинация и аз хич не се сетих за нея тук.

# 369
Колко сме различни.. Sunglasses
На мен пък Ибиса хич не ми хареса, както и Палма де Майорка..нещо техно-дестинациите не ме влекат..а и беше адска жега, може би затова.. newsm78

Пролетта обикаляхме по женски из Тоскана - влюбих се..Бих се върнала там още няколко пъти..))
Преди 2 седмици повторихме Венеция - чудно си изкарахме, но понеже вече не сме прясно влюбени, не създадохме нови силно спомени.. Blush
Сега ни предстои Кения - повтарям Африка значи..(бях си я пожелала в началото на темата) Wink
За нещо ново - още не сме мислили..има време до зимата.. Sunglasses

# 370
  • София
Асинка, благодаря за разказчето за Капри, звучи очарователно и много ми се иска да успеем догодина.
на мен вече много ми се ходи извън Европа, малко must visit places ми останаха в листата за Европа и те са свързани с Шотландия, Ирландия, Исландия и Норвегия Heart Eyes

ако не се лъжа съм виждала круиз, който обхваща всичките тях.

и вече ми е време да излизам извън Европа. много ми се ходи в Нова Зенландия и Австралия.

# 371
Тъй като никой не обърна внимание на моята темичка  Laughing реших да питам тук!
Краят на септември ще отидем в Доломитите. Още не сме организирали всичко, но ми се иска да прочета отзиви от хотели, места, които не са за изпускане...
Мисля, че тук е най-подходящото място да питам  Mr. Green

# 372
  • София
Асинка, благодаря за разказчето за Капри, звучи очарователно и много ми се иска да успеем догодина.
на мен вече много ми се ходи извън Европа, малко must visit places ми останаха в листата за Европа и те са свързани с Шотландия, Ирландия, Исландия и Норвегия Heart Eyes

ако не се лъжа съм виждала круиз, който обхваща всичките тях.

и вече ми е време да излизам извън Европа. много ми се ходи в Нова Зенландия и Австралия.
Това лято бях за малко повече от две седмици в Исландия. За първи път нямах търпение да се махна от някъде, но сега, когато съм пак тук ми се иска да се върна там. Не ми хареса само  силният вятър, който е навсякъде и от части полевите условия, защото на много места в пустошта само на палатка можеш да спиш.

# 373
Това лято бях за малко повече от две седмици в Исландия.

ти къде точно си била? красотата на страната е извън Рейкявик. Тя и красотата е малко трудна за смилане, но на мен ми беше интересно.

# 374
  • София
Бях в Рейкявик само един ден, но ми беше достатъчен, защото градът е малък и няма кой знае какво да се прави там. Прези останалото време обикалях из северната, южната част и във вътрешността.Има едно място /много ми и трудно да им запомня наименованията, съжалявам/, близо до вулкана Лаки, цялото е в зелен мъх, страшно красиво. Истинска приказка. Около Аскя също беше интересно. За 16 дни там счупихме 2 джипа #Crazy, ама не ни взеха пари накрая, хората са свикнали.

Общи условия

Активация на акаунт