Златна есен и ФОТОШОП (Тема 69)

• 42 131
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Сиска защо не преместиш само фона? Thinking

# 31
  • Пловдив
Минерва, благодаря за новата тема   bouquet  Имам предложение - да сложиш на първа страница, при уроците, линк с обяснението за ползване на маски, тъй като е много често задаван

Добро предложение, Лени Simple Smile Готово е Simple Smile

# 32

Сиска защо не преместиш само фона? Thinking
newsm78 ми така ще стане ли?Аз искам и да я намаля цялата рамка с елеметите покрай,под и върху нея,а също и да си запазят подредбата.Истината е ,че аз веднъж успях с една рамка (точно преди да ви питам),но явно е станало на магия щом не можах да го повторя със следващата Blush. Както кали го е обяснила ми се вижда най-лесно  Hug След малко ще пробвам.
 Аз с маски нищо не съм правила все още Thinking

А този път сейвна ли си файла в началото  Wink
Е как бе,моля ти се Grinning Вече всичко ,което правя го сейвам в Psd формат Peace

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 17:26 от *Сиска*

# 33
Madgirl  нямате ,нямате и току се появиш и ни цапардосаш с някаква красота.Разкошна е ,благодаря за удоволствието, което си ни предоставила Hug

# 34
  • на село
Записвам се да следя темата  Embarassed
Отдавна не ми беше оставало време да отварям ФШ -а, но днес дори започнах да наваксвам от уроците, които сте давали.
Ужас! Всичко съм забравила! Лутам се като пате в кълчища, докато си припомня кое къде беше. Добре че сега ми се отваря повечко свободно време за два- три месеца.
А, освен това да ви попитам. Нещо не ме кефи CS3 - в смисъл при мен е ужасно, ама ужасно бавен  Rolling Eyes може и от компютъра ми да е, знам ли.
Вкарайте ме малко в час с каква версия работите и препоръчвате. Имам и една древна седмица, ама в интерес на истината, тя ми върши повече работа от тройката, като се има предвид втората колко е бавна  Tired

# 35
  • София
Madgirl  нямате ,нямате и току се появиш и ни цапардосаш с някаква красота.Разкошна е ,благодаря за удоволствието, което си ни предоставила Hug

Благодаря за коментара Hug

Напоследък не ми остава много време за ФШ..

# 36
MadGirl,невероятна красота! Толкова е приказна ! Намам думи!  smile3501

# 37

Благодаря за коментара Hug

Напоследък не ми остава много време за ФШ..

И ако това го правиш ей така в бързината Shocked Страхотно е!Направо ме потапя в приказката.Аз никога не мога да направя нещо такова Rolling Eyes
tatyana_77 с CS4 съм аз  Peace

# 38
  • София
А, освен това да ви попитам. Нещо не ме кефи CS3 - в смисъл при мен е ужасно, ама ужасно бавен  Rolling Eyes може и от компютъра ми да е, знам ли.
Вкарайте ме малко в час с каква версия работите и препоръчвате. Имам и една древна седмица, ама в интерес на истината, тя ми върши повече работа от тройката, като се има предвид втората колко е бавна  Tired
Аз работя с CS2, много съм доволна, засега не смятам, че ми е нужна 3-та или 4-та версия.Всъщност бяха ми казали че са доста по "тежки" за компютъра... newsm78

# 39
Аз съм с CS-3 и съм доволна.Наистина е малко тежичка,ама да отбележа че моят компютър(щайга) е на повече от 6 години Embarassed
Ама си работи и съм доволна.
tatyana_77 дибре дошла отново! Hug
MadGirl прекрасно е! Peace

# 40
  • София
*Сиска*  :  Laughing Не е чак толкова набързо  Wink

По въпроса за версиите на ФШ, един цитат :

...Според мен CS3 превъхожда предишните версии в почти всичко. Време беше да направят малко по-сериони промени по интерфейса, виждам, че Toolbox-a вече може да се превключи в единична колона, с което да заеме по-голяма част от вертикала вместо едно малко правоъгълниче горе вляво и отдолу под него е едно ничие пространство.
Виждам и dock-ващи се панели, максимизирането на файл не довежда до скриването му зад отворените работни панели. Интересни ефекти и по въпроса с панелите, цветовите нюанси на интерфейса.
Да не забравим, че е и по-лека от CS2, който май си присвои славата на една от най-тежките версии, поне от достъпните за нас. CS3 е вярно, че със себе си инсталира и други неща, повечето ненужни, да не кажа всички, но а лично за CS3 Extended в старт менюто виждам само две икони.
Само да поясня, че нормалната CS3 версия не й работи кейген-а ако сте решили да го ползвате.
Аз сложих CS3 Extended, и не се наложи ползването на crack, понеже въведения SN не изиска активация.

Друго което ми направи добро впечатление е доста изпипаният Cloning и Healing. Има и Black and White Conversion Control, който едва ли ще се ползва често, но също е добра идея.

# 41
  • Пловдив
по-недоизпипана версия на ФШ от CS3 едва ли има Simple Smile Ако някой смята да ъпгрейдва, направо към CS4 да минава. Ако нямате достатъчно място на харда, не си слагайте Extended. Дори и Portable върши страхотна работа Wink

# 42
Аз съм с CS4 и съм доволна. Не съм ползвала по-старите версии и нямам база за сравнение. На 4-ката качих допълнително plug in за филтъра extract.

# 43
по-недоизпипана версия на ФШ от CS3 едва ли има Simple Smile Ако някой смята да ъпгрейдва, направо към CS4 да минава. Ако нямате достатъчно място на харда, не си слагайте Extended. Дори и Portable върши страхотна работа Wink

Това Extended каква работа върши,защото аз го имам,но...не съм го ползвала newsm78 Blush

# 44
  • Пловдив
Extended поддържа видео, уау!

Общи условия

Активация на акаунт