Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 936
  • 141
  •   1
Отговори
  • Талант на 2012,2013 г.
Да бъдем всички живи, здрави и щастливи. Hug

# 1
Само с добри новини да изпълним новата тема  Hug :l

# 2
Честита ни нова тема! Нека я изпълним само с хубави новини и сбъднати мечти! Пожелавам на всички един прекрасен, весел, топъл и усмихнат месец!

Рядко пиша защото нямам време покрай малкото диване, но ви следя редовно  Simple Smile При нас няма почти нищо ново, бягаме, щуреем и правим само бели  Mr. Green

Фивър, много се радвам, че Марти е добре! И ти ми звучиш по-спокойна и обнадеждена! Всеки път когато чета постовете ти си припомням времето когато моят син беше в неонатологията и знам колко ти е трудно да го гледаш и да не можеш да го гушнеш. Моля се Господ да е с вас и по-скоро да си го приберете вкъщи  Praynig  Hug

# 3
Здравейте и от мен!Помнители ме...?
Не съм писала от много време,но нямам сили.Чета ви радвам се  и плача с вас.Искам да пожелая на родилите майки-малките им слънца да им се усмихват цял живот,а на Марти на Фивър стискам палци всеки ден.Наистина е борбено момченце. Hug

При мен няма нищо ново момичета,вече станаха десет месеца,а немога да събера смелост да пробваме пак.Колкото повече време минава толкова по се замислям какво ме очаква и се питам ще се справя ли...И като,че ли съдбата си направи шега с мене миналия месец ми закъсня с няколко дена,а това не се бе случвало  от раждането никога и реших да си направя тест в работата...Неможах да повярвам имаше 2 много бледи чертички испаднах в...незнам даже как да го обясня.Не му повярвах и по-късно през деня си направих втори.Шуар чек от новите и там две черти вече втората се виждаше по ясно от другия тест.Раплаках се и още не вярвах.След два дена нещо ми зацапа обадих се на лекаря като за капак на всичко  се бях и разболяла каза ми да лежа и да пия нощ-па и нещо за настинката.Хич не му  хареса,че съм болна.След четири дена отидох на преглед при него и...Каза ми невиждам нищо!Гледах ето така Shocked теста имаше 2 четри какво ли не ми мина през главата.Каза че може да е извън маточна и на сутринта да си направя друг тест-беше отрицателен.Обадих му се да му кажа....И така (явно тестовете понякога лъжат)  с мен доктора ми каза сега идва лято хубави емоции топло време не го мисли почвайте с  опити те- ''Ще си имате живо и здраво бебче''.
Много ви натоварих с разказа ми ама така е като не пиша толкова време. Rolling Eyes

# 4
  • Варна
Хайде да ни е честита новата темичка. Само с положителни емоции и радостни новини да я напълним.
jarence,  разбира се, че те помним миличка  Hug Това което ти се е случило, не е единичен случай, в смисъл, че понякога има оплождане, но поради ред причини, бременността не се развива и цикълът идва. Може би затова е показал теста 2 чертички. jarence, знам колко ти е трудно да събереш смелост за нови опити, но трябва да знаеш, че бременността променя коренно нещата-много е хубаво. А след 9 месеца ще се срещнеш с едно здраво и красиво бебе. Човек никога не знае какво го очаква и дали ще се справи. Събирай смелост мила и ще видиш, че всичко ще е наред този път. Не губи вяра и кураж  Hug

# 5
И още едно щкембе в новата темичка Mr. Green jarence и аз се присъединявам към думите казани от Сиси.Поварвай в себе си и ще успееш HugНие сме с теб и те подкрепяме.
Пожелавам  здраве и късмет на всички ви! Hug

# 6
jarence, не се предавай в никакъв случай!
Колелото се върти, нали знаеш... spoko

# 7
 Пожелавам хубав месец на всички! Много слънце, топлина и сбъднати желания за всички ви!

jarence, колкото и да ти е страшно, стисни зъби и вярвай, че скоро ще гушнеш мечтата си! Не се отказвай! НИе сме тук да даваме сили!

Пожелавам много хубав месец на Фив, дано следващия път не само да погалиш Марти, ами и да го гушнеш! Нашето борбено момче бързо да наддава и скоро да се приберете вкъщи!

Аз от събота съм крива Confused Пак изтеглихме късата клечка в лотарията, наречена "кандидатстване за детска градина". Бела имаше реален шанс да влезе в градината до нас, бяха 24 деца за 15 места... уви остана сред тези отвън. ГАбчо пък го пуснах в системата просто ей така. ИЗОбщо не съм и мислела да го давам. Бях шокирана като видях,че е останал първа резерва. Сега ако вземат да приемат Габчо,а Бела да остане навън Shocked #Crazy Shocked ще се видя в приключение. Яд ме е, че въведоха точки за месторабота и местоживеене и масово лъжат в това. СИгурна съм, че с 8,2 реални са много по-малко. НО какво от това. В такава държава живеем.......... Cry Cry Cry

# 8
  • Варна
Хубав месец на всички пожелавам. Нека ни донесе много хубави моменти!
Jarence не се отчайвай. И ти ще сбъднеш мечтата си.
KikiNiki  в последните години приемът в детска градина стана мисия невъзможна, във всеки град различни правила. От миналата година във Варна децата се теглят на лотария за приема в градините, племенницата едвам влезе, на едно от последните места беше детето. Все едно пускаш фиш от тото, думи нямам.

# 9
  • Талант на 2012,2013 г.
jarence, не се отказвай. Ако ти самата не си помогнеш, никой не може... Направи го, сбъдни мечтата си и дай живот на едно прекрасно детенце. Ние ще бъдем с теб. И пак пиши, дръж ни в течение. Когато споделиш, сякаш е по-лесно. Успех! Peace Hug

# 10
 Hug
Така е милички наистина като споделям е по лесно.Давате ми много кураж,а от това се нуждая най-много в момента.Благодаря ви. Hug

# 11
Ехо привет и от мен,
Аз днес съм именячка,та викам да ви почерпя Mr. Green

# 12
  • Талант на 2012,2013 г.
Ехо, Именячката... Wink

Бъди здрава, щастлива и усмихната... Hug

Избрала съм си бонбона, който е по средата... Mr. Green Laughing

# 13
Аз днес съм именячка,та викам да ви почерпя Mr. Green

Честитооооо!  smile3525
Със здраве да си носиш името още сто години!

# 14
Честит имен ден, ИсеПисе! и на всички, които празнуват на Св. Борис!!!

Най-искрено ви пожелавам на всички - месец Май да е изпълнен само с добри новини, късмет и щастие!!!

Общи условия

Активация на акаунт