Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 943
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Във Виница изпращат всички бебоци от АГ, на които им остават само да качват Peace . Аз знам, че ако се подпишеш може да се прибере бебчето в къщи.

Исе, радвам се че сега си добре, дано и бебончето е ок  Praynig

# 136
  • Варна
Интересно във Виница толкова ли добри условия има за недоносени, че ги пращат там, но явно ще е за кратко, 200-300 гр. бързо ще ги наддаде Марти щом стигна до тук.
temir сега говорих с някои от родителите, на които децата са преместени в този дом. Обясниха ми, че условията наистина са много добри, чисто и приветливо е. Финансират се от програма на Европейския съюз и явно нещата са на ниво. Доволни са и от отношението на персонала. Така, че се чувствам спокойна, че детето ми отива там. Разбрах също, че децата които са стабилни и само трябва да наддават се преместват там. А и по този начин ще се облекчи работата на отделението, където наистина се полагат много усилия да се спаси живота на много рискови бебенца.

# 137
Фивка, като те чета съм вече сигурна че остана съвсем малко. После ще си го гушкаш вкъщи  Grinning

# 138
  • Варна
Исе, радвам се, че вече си добре! И наистина - пази се и никакви болници повече!

Фивър, щом ще го местят другата седмица, значи е наистина стабилен. Браво на момчето! Дано във Виница са по-големи свижданията и имате повече възможност да сте заедно! Като гледам, ако качва по 40 гр на ден, до термина си може и да качи още 800 гр. и да може да си го приберете! Simple Smile

# 139
Fever, значи нещата се развиват много добре, щом бебо отива там, значи са преценили, че вече няма риск за живота и здравето му. А това е много хубаво.

# 140
Честити празници на всички момичета,макар и на патерица !!!newsm67  bouquet
Fever,  бебчо ще е добре - пази се, защото ще му трябваш дълги години!!!Както описваш мотивите и условията за преместването - от там -следващата крачка е вкъщи Simple Smile
Исе, пази се!
И другите майчета!!!

# 141
 Фивка, стискай още малко... скоро ще си е по цели дни и нощи при теб юначето! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт