Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 939
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит рожден ден на порасналия Габи! Ники, да ти е здраво и много щастливо детето, и вие покрай него! Както винаги си направила прекрасна торта, майстор си ни ти!   bouquet

Карма, радвам се, че облаците около съпруга ти се разсейват. Да сте здрави и щастливи заедно дълги години!

Хриси, ЧРД на Цвети на патеричка! Прекрасното момиченце да расте умно, здраво, обградено от верни приятели и любящи близки!

И накрая - браво на Марти, че е качил още грамчета! Дано наддаването му се удава все по-лесно! Поздрави на мама и тате, не е лесно чакането ви.  Hug

# 91
Браво на Марти ,все така да е ,и скоро вече ще сте си у дома . Laughing Hug Heart Eyes

# 92
Ники да е жив и здрав големият мъж Габчо и все така послушно юначе  bouquet
Ох ,аз докато поздравя юначе Марти  за неговите 1.260 грамчета ,той ще стане 1.500 гр LaughingДа е жив и здрав и да пълни бузки Grinning

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 09:42 от diana_val4eva

# 93
Страхотни новини  Hug Heart Eyes Praynig!Дано вече са само такива!Много ме зарадвахте  Heart Eyes!

# 94
  • Варна
Честит рожден ден на Габчо! Да е жив, здрав и много щасливо и весело детство му желая.
Фивка все така да наддава Марти. Много се радвам за вас, дано скоро се гушкате.

# 95
Браво на Марти! Юначе е той!  Hug

# 96
Фивка, как мина вчерашната визита при Марти? Как е юначето? Heart Eyes

# 97
  • Варна
Фивка, как мина вчерашната визита при Марти? Как е юначето? Heart Eyes
Hug Марти качва по 30-40 гр. на ден и за 4 дена е качил 100 гр. Днес е 1390 гр. в стабилно състояние е. Вчера се усмихваше и переше ръчички. Ретинопатията търпи обратно развитие. Надявам се нещата да вървят само към добре и да си го гушкаме скоро  Hug

# 98
Фивка , много се радвам за Марти ,дано детенце да наддава все така и да си го приберете скоро  Hug :pray .

# 99
Ихаааа, прекрасни новини! Все такива занапред и скоро да си го гушкате у дома! Hug

# 100
  • на дъното
Фивче,много ме зарадва новината за малкото ни борбено момченци Марти.Браво на него дано сега и с Ретинопатията се справи Hug  love001
Светле а ти нищо не казваш за твоя отбор юнаци Crossing Arms как е малчо и батко? Hug
Сега да ви разсмея малко с моето мамено глезанче.Мъжът ми е споменал на колегите си,че Дени много приказва за което е вярно,а де не говорим,че сега с ме в периода на задаване на въпрос по 1000 пъти и съответно аз отговарям като магнитофон Mr. Green,та срещаме един колега в магазина и той с децата си а Дени беше в момент на лига та викаше като аборигенче на негов лигав си език и нищо не му се разбираше.Мъжът ми после като ми спомена напрво голям смях падна.Сега човека какво си е помислен,ама много приказва хаха като аборигенче една дума докато си говорихме не каза като хората  Embarassed Grinning
Приятни почивни дни на всички Hug

# 101

Днес е Св. Св. Константин и Елена!

Честит празник на нашето Ели и на всички, които имат повод да празнуват днес!  Hug

# 102
  • Варна
Фивка много ме зарадваха новините. Все такива да ни носиш и скоро да се гушкате с Марти у дома, а и с ретинопатията да се справите.
Честит празник на именниците днес. Да са живи и здрави.

# 103
Честит празник на празнуващите  bouquetМного здраве и късмет ви желая Hug
Ели , прегръдки за теб Hug

Браво на юначе Марти  Peace

# 104
 Честито на всички именници-малки и големи и на семействата им!  newsm51  love001 smile3525
Диди,Куини,Марго благодаря Ви! Hug Two Hearts  Hug
Фив Hug,много се радвам за Марти!
Аз реших да почерпя с по едно здравословно фрешче

За ангелчета,които трябваше да празниват днес Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 13:26 от elisalou

Общи условия

Активация на акаунт