Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 944
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Дарето ,да е жива и здрава момата  newsm59  cook  ura
Марморанка Hug  bouquet

# 76
Карма, радвам се, че всичко е наред при вас!

И честито на всички празнуващи на патеричка!  Hug

# 77
 Здравейте,мили момичета! waveyИ аз с доста голямо закъснение се включвам в майската ни темичка с пожелания за един прекрасен месец  bouquet!
   На всички,имали повод за празнуване честито-на малки и големи рожденици и именици пожелавам много здраве и усмивки! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
  Фив Hug,браво за добрите новини и така се радвам за вас с Марти!Дано за изпълването на следващата месечинка да сте си заедно в къщи! Praynig
  jarence,пиши и споделяй,не трупай чувствата си,че ще те задушат,мила!Не се прадавай и чакаме скоро да се похвалиш с прекрасни новини! Hug
  Карма,дано всичко ш наред при вас! Peace

Мен също ме беше затресла паниката,имах посещения в спешния кабинет и всичко е наред с Бебо!Тъй като миналата година родих  точно в тези седмици и бях започнала да се паникьосвам! SadСега имам една приятелка на гости и тя ме разсейва!Вярвам,че всико ще е наред,но и не мога да изтрия от паметта си случилото се!Сега с наближаването на датата на миналогодишното раждане се улавям,че започвам пак да се треса от притеснения! #Puppy dogХубавото е,че се разкриха доста моми и нашите младежи няма да останат ергени! Wink

На всички пожелавам едни прекрасен ден,изпълнен с много усмивки и приятни събота и неделя!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 78
  • Талант на 2012,2013 г.
Мъжът ми си е в къщи вече. Предстои възстановяване. Няма да е леко, но ще трябва да го преодолеем. Така както всичко застигнало ни до тук.

Стискам палци на всички, които имат нужда от това. Hug

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:55 от Карма135

# 79
  • Варна
Карма  Hug Всички сме с вас. Пожелавам ви на цялото семейство само щастливи моменти да имате оттук нататък  Hug

# 80
  • Талант на 2012,2013 г.
Хубаво е, когато човек има подкрепата на толкова много хора. Вие ми станахте по-близки от някои, които смятах за такива. В такива моменти човек пресява много неща и си дава сметка за други... Hug Hug Hug

# 81
  • Варна
Момичета, Марти е 1260 гр. в стабилно състояние. Бавно наддава, но така е с толкова малки бебенца. Дано господ и лекарите продължават да помагат на нас и на всички вас да имаме здрави дечица.
 Hug Hug Hug

# 82
  • Варна
Фивър, много се радвам за Марти и за теб! Сама така да продължава малкия юнак!  bouquet  Hug

Карма, толкова неща ти се събраха.. Прегръщам те! Знам, че ще преодолеете всичко заедно! Hug Hug Hug

# 83
Фив,прекрасни новини!Браво на борбения Марти smile3501 smile3501!Вярвам,че скоро ще сте заедно и ще е най-голямата радост в живатота ти!Дано Бог чуе твоите и нашите молитви! Praynig Praynig Praynig

Карма,вярвам ,че ви предстоят прекрасни мигове Praynig!Прегръдки,мила приятелко! Hug Hug Hug

# 84
 Мили мои, днес мънинкия ми Габчо става на една годинка! Само като си помисля как изневиделица се появи в живота ни, но набързо зае своето място и в дома ни, и в сърцата ни. Толкова го обичам! Почерпете се за негово здраве!

Честит рожден ден на господин Класния;) /знаете ли, че двете ми деца си избраха да се родят точно на рождените дни на класната и на класния:)/ Светле, да ти е жив и здрав Митко! Наздраве от нас!

Фивка,  Heart Eyes

Карма, Hug Praynig стискам палци за бързо възстановяване на мъжа ти!

Целувки на всички ви! Стиснати палци на всички, които имат нужда от тях!

# 85
Прекрасна торта за прекрасният Габриел  Heart Eyes :Lil: Hug.
Ники ,много здраве ,щастие ,и безгрижно детство  да има твоето момче . NeWS59 birthday NeWS38  party002 Gift  cook newsm59 newsm38 nbirthday Gift

# 86
  • на дъното
Честит рожден ден на Габчо!Да расте много здрав,щастлив и палав Winkза радост на мама и тати.Ники  bouquet Hug
Светле,да ти е много здрав рожденика и да те слуша Hug  bouquet
Фивче,много се зарадвах на килограмчетата на малкия ни герой.Целувки от нас Hug
Карма ,бързо и леко възстановяване на мъжът ти Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 08:06 от silviayo

# 87
  • Талант на 2012,2013 г.

Честит рожден ден на малкият Габчо!
 Да расте здрав, умен и щастлив!!!

Момичета благодаря ви за подкрепата.  bouquet

Фивър, чакаме денят в който ще можем да ви поздравим с Марти, за това, че сте у дома... Hug

# 88
  • Варна
Честит Рожден Ден на Габчо  newsm59 newsm67 newsm38

Фивче - толкова съм щастлива  Hug Hug Hug

# 89
Ники Hug,Честит Първи Рожден Ден на Гбриел !Да расте здраво и послушно дете и мнооого да ви радва  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт