Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 946
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Късмет на Бела с градината и на Дени с яслата! Силви, много радост да има в новия дом !

Карма,  Hug, дано скоро се наредят добре нещата!

# 61
  • Стара Загора
Аз малко със голямо закъснение ама...мерси за пожеланията за имения ден на Борис хълцавицата Mr. Green /така го нарича баща му/
Браво за хубавите новинки за Марти Hug Hug
у нас е лундица и аз съм  #Crazy Баткото от стремежа си да е гальовен е като мечка Mr. Green

# 62
Херич и у нас е така ,пък Кокси ме прави дива и щастлива  Mr. Green,вечер си говорим с часове ,денем сме спокойни ,но пък тогава е ред на каката . Sick

# 63
Днес моето майско Цвете става на седем години ( кога ли отлетяха, тя пораства , а аз остарявам) , черпя по повода кой с каквото иска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поздрави момичета Hug

# 64
Hriska- да е жива и здрава малката "фръцла"  bouquetМного радост да ви носи Hug
Ние с тумбаците ще се почерпим по обилно Mr. Green

# 65
  • на дъното
На патерички,Хриска да ти е много здрава голямата вече рожденичка и само поводи за радост да ви дава   bouquet
Мърморанке,честита ти и на теб рожденичка!Нека расте здрава Дарето и има едно щастливо и безгрижно детство Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:28 от silviayo

# 66
  • Стара Загора
Хриска честита ти рожденичка Hug Да е много здрава и безгрижно детство Heart Eyes

# 67
Хриси да ти е жива и здрава момата   bouquet. Hug

# 68
  • Варна
Hriska да ти е жива и здрава порстналата госпожица. Много да ви радва!

# 69
Хриси, да ти е жива и здрава прелестната Цвети! Да расте все така чаровна и много да ви радва! Heart Eyes А като се замисля колко отдавна не съм зървала нейни снимки. Не бива да криеш такава красота, тъй да знаеш! Hug

Карма, изпращам ти силна прегръдка и положителна енергия!

# 70
Хриси, да ти е жива и здрава прелестната Цвети! Да расте все така чаровна и много да ви радва! Heart Eyes А като се замисля колко отдавна не съм зървала нейни снимки. Не бива да криеш такава красота, тъй да знаеш! Hug

Карма, изпращам ти силна прегръдка и положителна енергия!
Хайде да използвам написаното от говорителя. На Цвети всичко най-прекрасно желая. Да пълни сърцето на мама.
Карма,  Hug

# 71
  • Талант на 2012,2013 г.
Хриси, на патеричка малко, ама нека да ти е жива, здрава и щастлива малката Цвети!     bouquet

Момичета, Благодаря ви много. Все повече се убеждавам, че споделената болка е половин болка, а днес мога и да почерпя.

Резултатите от изследванията на съпругът ми са добри!

Благодаря ви мили приятелчета!

Благодаря ви, че сте с мен.     bouquet

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 18:36 от Карма135

# 72
Карма 135  Hug Hug Hug
много се радвам ,че всичко е наред ,дано това да е последното то притеснение. Praynig Praynig Praynig

# 73
  • Варна
Карма радвам се, че резултатите на мъж ти са добре. Дано да нямате повече притеснения.
Фивка чакаме новини за Марти, нали днес е четвъртък! Hug

# 74
Карма, дано това са последните притеснения около съпругът ти и да се радвате един на друг още  дълги години Hug

Общи условия

Активация на акаунт