Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 30 926
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, минавам да се отчета, че на 28.09.2009 се появи бебчо Борис, мерки 2 400гр. и 47 см.Наложи се да останем малко повече в болницата, че се роди преждевременно, но вече сме си у дома и всичко е ок.
Поздравления и за всички други мами, които се радват на бебчетата си.
На очакващите-спокойствие и търпение.

# 241
  • Лавал-Пловдив
Сърдечни поздрави за Божидара на Прити и Ева на Герчо, както и за Борис на тбанкс.
Нека дечицата са много послушни у много да радват домашните.
При нас всичко е спокойно.
Много са сладки бебетата на моони и ронка

# 242
Здравейте и от мен!
И аз съм си намислила да пиша толкова много неща, а все не ми остава време- искам и за раждането си да разкажа , за да вдъхна кураж на мамите, на които им предстои и да им пожелая раждане като моето- за има няма 5 часа , бързо и сравнително леко...Ще се постарая тия дни да го споделя...
Иначе с малката все още се вработваме една към друга.Не знам дали от коликите или просто ще е нощна птица, но сън от 12 до 5 сутринта за мен няма...Все се събужда , неспокойна е , заспива за кратко и после пак почва да се гърчи....Дано да отмине скоро този период..
Иначе аз също не съм правила режим за храненето,но понеже контролираме колко хапва в началото я събуждах на около 3 часа по съвет на педиатърката ни ,после тя самата си изгради подобен режим и се събужда на 2,5 -3 часа да хапва.За мен е важно да започне да наддава и затова не мога да си позволя да я кърмя от гърди, а изцеждам, тя е толкова мъничка и няма сили да сучи , уморява се и в крайна сметка е гладна.Слагам я на гърдите, колкото да не си забрави сукателния рефлекс...Надявам се като наддаде малко да не се цедя повече, а да си я оставя да суче на поискване.Не знам дали постъпвам правилно, но това е положението....
И друго щях да пиша, но забравих какво newsm78
Мууни, малката Виктория е страхотна с тези бузки....Пу-Пу
ГЕр4о, живо и здраво да ти е бебенцето...
Tbanks, да ти е жив и здрав Борис
Да е жив и здрав и Кристиян на Рони, изглеждат много щастливи всички заедно на снимките
Честита принцеса Божидара на Прити
Дано не пропускам някого
Пожелавам и на очакващите събитието - да е леко и да го запомните като един от най-щастливите дни в живота!

Това е от мен, отплеснах се, ама сега ми се е паднало малката да спи и да не трябва да се цедя!
Хубав ден на всички

# 243
Честити бебоци на Прити, tbanks  Герчо!
Да внасят много топлина и радост в домовете ви Hug

Мууни, Рони много много сладички бебчовците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ние сме с колики, добре ,че баба го гледа цяла нощ бебо малко да се наспим с баща и Simple Smile

# 244

Честита  дъщеричка  Ева ,  Герчо! newsm44 newsm44
Да е жива и здрава и да ви носи само радост !

tbanks  , Честит син! Да расте здрав и силен мъж!

# 245
Да е честита Ева на мама Герчо  newsm51 newsm51! Да е жива и здрава и да ви носи само радост!

Честит Борис на tbanks  smile3525 smile3525 Да расте здрав и щастлив!

# 246
Честито на TBANKS!!!
Бебока на Рони е страхотен.

# 247
Привет!!!
Честити бебенца на Гер4о, Прити и tbanks  Hug Да са им живи здрави и много щастливи и безколикови  Laughing
Аз днес ходя по мъките с една ваксина на баткото  ooooh! За пореден път се убеждавам че осигуровките и ЗК за нищо не са.
Ще ни я сложат във Вита - платено. Не ми е за парите, ама въпроса е принципен  #2gunfire

# 248
  • Видин
Здравейте, бъдещи и настоящи майчета   bouquet
Пуснала съм специална темичка за нашето Прити - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434879.new#new
Нека я поздравим там!
На вас успех с раждането и отглеждането на бебоците  Mr. Green

# 249
чо-ко можеш ли да ми кажеш каква е активната сьставка на Лефаксин(на опаковката трябва да пише...)-мисля че е Симетикон(сьщото като на Инфакол), но не сьм сигурна; синьт ми имаше ужасни колики и този пьт сьм решила да се подготвя,а ще видим какво ще действа...

# 250
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЕВА, ГЕР40! Да ви радва много и да те слушкат с баткото!

ЧЕСТИТО и за Божидара на Прити и Борис на тбанкс!

Много са сладки Ронка с бебчо, а на Мууни варненското полълнение е голяма 6-ца - какви бузи и каква коса!

Целувки на всички!

Чоко,
ние си стоим на терасата на припек тази седмица всеки ден, но съм обещала на батковците първата разходка и ще е утре, когато не са на училище. Надявам се скоро да се натъкмим и до Южния парк та да се видим.

Успех на всички други очакващи мамчета, а родилите да цункат бебоците си по главичките от нашите две моми!

# 251
тбанкс честито мила, здраве и късмет му желая на Борис - много мило име за мен!
Ронка и фемили са супер чаровни   bouquet
Норче до седмица температурата на въздуха ще падне до 10 градуса, имай го предвид  Peace
Аз скучая вече - изпрах, сготвоих, изчистих и сега си седя.Май ще изляза да се поскитам в това прекрасно временце  Heart Eyes
Чакам снимки от Герчо - Ева  Hug, Ина Мария я няма днес  Thinking

# 252
Още доза поздрави за новите мамита от днес!

Четито появяване на света на малкия Борис!

Свърши се тормоза на Герчо! Да и е жива и здрава Ева!

Ани Боланд, Рони, Мууни много сте хубави! Малееее, Жики колко косичка имааа!

Аз успях да се измъкна от вкъщи за малко и си купих Инфакол. Добре че тук го внасят! Да видим!

# 253
Здравейте дами,
влизам много набързо само за да ви съобщя, че вече съм най-щастливата мама на малката Божидара!
Роди се нормално на 5 октомври  - 3 350 и цели 51 см!
Вече сме си вкъщи!

Честито мила Прити, да сте живи и здрави с малката Божидара!!!

Извинете мами, че нахлувам в темата ви, но Прити знае защо  Hug

Честити ви бебчета /на родилите/, а на останалите, които чакате - леко раждане и здрави и хубави бебета!!!

# 254
Честито и от мен на новите мами.Да са им живи и здрави бебчовците и много да ги слушкат.  bouquet
Аз съм се видяла в чудо,моито мъниче от 3 дена неможе да се изака.Сменихме днеска Фризолака с Аптамил Комфорт та да но помогне.Душичката направо голям зор вижда.
И това носле и тои.Аз и слагам Marimer,в аптеката на мъжа ми казали че е най доброто за малко бебче.Капвам и по 1 капка в всяка ноздричка на 3 часа и почти няма ефект.
Дайте ми акъл.Чудех се тоя физоологичен разтвор дето Чоко го слага същото ли е или трябва да си кажа в аптеката физиологичен разтвор. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт