Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 31 063
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Честити ни новопоявили се бебчета! Да са живи и здрави и много щастливи с родителите си!!!

Моят бебчо е на път да ме изкара извън контрол! Ужасно много  плаче още от нощта преди да ни изпишат.... всички твърдяха, че това не може да са колики, защото е рано, а  е от недохранване. Тогава той ядеше по 10-15 гр. на 1 ч. и половина.... Сега яде по- на рядко 3-4 часа. От снощи му давам капки на Саб преди кърмене и чайче от резене и копър след това по 2-3 лъжички, но няма ефект...От 1 до 6 ч. не е спрял да плаче  Sad  Аз мислех, че са колики до днес, защото се гърчи и се чуват чравцата му, но сега не искаше дори да суче от рев... Изцедих му в едно шишенце и всичко си изцока  Cry Много ми е мъчно...

Съжалявам за лошото настроение, което внесох в темата....

# 76
ОнлиУан,колики са,мила.Така бе и моя големия син.Един месец в чудо се видяхме.Започна да реве на 3-тия ден от раждането и не спря до 43-тия.Редувахме се да го разнасяме на ръце с майка ми и мъжа ми.Адско бе просто.Тогава се сдобих с Инфакол-а и за 10 дни детето се успокои ,спря да реве.Също като теб мислех,че бебето реве от глад,но не би.Те бъркат болката и неразположението с глада.Започнах да изцеждам,да дохранвам..пълна лудница.Цедя 20гр.и се вайкам,че бебето умира от глад.А той готов да яде винаги.Е,като дадохме капките се разбра,че не гладът е бил причината.Дано скоро минат тези гадни периоди.

# 77
  • София
Здравейте пак от мен Simple Smile
Включвам се с прекрасни новини  Grinning

Днес със секцио Джулия Кристи е станала мама на прекрасната си дъщеричка Никол с тегло 3700гр и дължина 52см. И двете са добре и изпращат прегръдки на всички ни  Hug

# 78
Честито бебче на Джулия-кристи!!!Да им е жива и здрава Никол!!!  bouquet

# 79
Включвам се да споделя новината, че НИНА2020 днес сутринта е родила със секцио Димитър, 4150 кг и 52 см.Тя звучеше добре по телефона ..Доколкото разбрах и Ани Боланд е там, но още не са се видели...Ще си правят компания с бебчовците в болницата Laughing

# 80
Честито синче и на Нина,да им е живо и здраво,да расте в мир и любов!!!  bouquet
Бързо да се възстанови мама ,поздрави на Ани и ги чакаме за доклад. Mr. Green
ЛЕЛЕ,октомври едва започна,а ние се нароихме. Party

# 81
Ехаааа много ми е кеф като вляза тук и все хубави новини за бебета  newsm44 Да са ни живи и здрави новите Октомврийчета и да радват мама и тате  Party

За коликите на нас ни изписаха Еспумизан, не знам дали е добър и дали ние имаме колики де ама като й дам 20 капки преди ядене и след ядене се оригне после дори да не е заспала будува спокойно самичка, пуфка си разглежда (ако изобщо различава нещо  Laughing ) и спокойно заспива по някое време.

# 82
Честито на всички нови мами Ани, Каки, Хрискаи Ради,  докато пиша и още едно бебче, супер, честито и на Джулия Кристи,

Честити годишнини на Адри и Бейби мама и рожденик на Гинчето! Спретнали сте най-хубавия подарък за празника!

Гинче, стискай до понеделник и тогава с Надежда трите в болницата Laughing

А, и още едно бебе - Честит Димитър на Нина!

# 83
Честито на Джулия Кристи и Нина   bouquet Да са живи и здрави беб4овците ,а на тях бързо възстановяване Hug
Лелеее вси4ки взеха да раждат,само аз  се мъдря още  Simple Smile

# 84
  • София
Ех, много бебчета днес на тази хубава дата  Grinning Искам и азззззз  Crazy
Аз си имам и друг повод за празник днес - най-най-близкото ни и любимо приятелско семейство на нас с мъжа ни съобщиха, че очакват също бебенце   Heart Eyes  Ще бъде със слънчево майско терминче  Grinning Смешното е, че с мъжа ми изпаднахме в по-голяма еуфория за тяхното бебе отколкото навремето когато видяхме двете чертички на нашия си собствен тест  Laughing Ама то човек в такъв момент като си е негово е в такъв шок, че се държи неадекватно  Mr. Green

# 85
Здравейте, момичета!Както бях съобщила на 30.09. имах секцио.Та всичко мина, имам момиченце - Дара,3,300кг и 51см.Вече сме си вкъщи, а от мен по- щастлива няма.Учуди ме разликата в ехографа - бяха ми казали 2 седмици преди раждането, че е толкова килца.Засега всичко е наред, бебка е кротичка - чувам и гласа и и виждам очите само като е гладна.За съжаление почти нямам кърма и е на изкуствено хранене.
Честито на всички нови мами!Да са ни живи и здрави бебоците!
Лелееее, да си объркам на бебето килата Crazy....още не съм в час.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 18:28 от monnnn

# 86
Монннн,честита дъщеричка,да ви е жива и здрава.С моя юнак са родени на една и съща дата.  bouquet
/Да не си объркала килограмите?!/

# 87
Мон,Джулия Кристи ,Нина честито!
 Да имате най-лакомите и здрави бебоци Hug Hug Hug

Благодаря момичета, радвам се,че харесахте снимките.За мен има какво още да се желае. Simple Smile

# 88
.За мен има какво още да се желае. Simple Smile
Еее,чакай де,та ти сега роди.Наистина изглежаш чудесно. Hug

# 89
.За мен има какво още да се желае. Simple Smile
Еее,чакай де,та ти сега роди.Наистина изглежаш чудесно. Hug
Деска, права си, ама нали все припирам.
Да ви питам за изцеждането: Когат кърмя от едната гърда всеки път ли да изчеждам? Аз правя така давам от едната - през път цедя остатъка ,другата не пипам.на следващото хранене два мот нея , цедя и така. Много ми е сложно и незнам дал ище се справя, дали е содтаъчно за бебето, имал и нужда от добавка.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт