ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ние пък много работа свършихме днес. Цял ден правим `диетични` сладкиши, изгорихме миксера и ютията, а след малко тръгваме на театър, за да вкараме свеж полъх в прозата.

# 556
Браво момичета- отново среща!
Нямам представа какви ще са ми задачите за един месец напред! Но се радвам на непресъхващия ви ентусиазъм!

# 557
  • България
Скъпи дами, намерих билети за представлението на Камен в Пловдив на 21.12. Искате ли да се организираме за него?
Аз вече си поръчах билети за 21.12. - за мен, девойката и една нейна приятелка. Ако съпругът ми е тук ще вземем него!

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:40 от SofiaV

# 558
  • София и там където не се пуши
Щом на 21 е в Пловдив, значи е свободен да дойде на срещата ни на 20-ти  Joy

Обаче за косата не сте прави толкова да ме плюете - не ми е целта да се подстриже, а нещо да оформи. Сега без комп, ами говори си брат си, чете си цял ден и рано си легна. Иначе той нали е от четящите, - четеше по нощите. Е остава да провера дали все па е заспал или пряви някоя щуротия.

# 559
  • България
(х) Dorothy , всичко е въпрос на гледна точка. Вероятно той си мисли, че Това е прическата! Моят син се харесва с дълга коса и през лятото е ужас - той не дава да го подстригвам, а аз напирам, защото косата му е толкова гъста, че главата му е вечно потна. Сега с ме в консенсус Wink. Косата расте на воля и аз си трая.
 Относно Камен - да действаме чрез heterata, нали ни е дружка, трябва да ни даде едно рамо Grinning

# 560
  • гр. София
Ех,че сладък лаф! Hug
Тенденцията с дългите момчешки коси я забелязах още миналото лято.Но моят син,съвсем доброволно си подлагаше главата на баща си на всеки два месеца.Скоро забелязах,че е "обрасъл".На въпроса дълга коса ли ще пускаш,ми бе отговорено-
искам да ми е топло. Grinning
Топлото за сега време, не ме предразполага към коледно настроение.Макар,че май всички са решили около нас, къде ще изкарат празниците.Ние сме от хората,които не кроим планове. Laughing
И последно споделям,че не зная какво точно учат в 8 кл. Embarassed

# 561
Здравейте,
Този Камен съвсем ви е обагьосал. Истината е, че колегите от Сатирата не запазват билети и не дават никому, освен на тези, които са на опашката, защото стават страхотни разправии и хората се сърдят. Лично аз съм "ЗА" принципа и никога не го нарушавам. По-лесно е, когато спектакълът е в НДК, защото за него се продават билети и от театъра и от билетния център на НДК. Ако наистина сте толкова въвлечени мога да се поинтересувам.

# 562
Здравейте дами, бройте ме и мен за срещата в Мис Каприз.Засега са ми свободни и 19 и 20.12.-така, че- с вас съм. Grinning

# 563
  • София
Здравейте момичета!
 Hug

snow_bird - 19.12 или 20.12 – без значение , записвам те, ще актуализирам списъка след 1- 2 дни Wink

verona70 , да , пак среща, ама не казвай че пак си заета  Party

noshtna_ptica, голям купон у вас Simple Smile Поне сладките вкусни ли станаха?
Разкажи за театъра, моля!

Зла гад,
чакам да кажеш за Джъмбо - на мен ми е малко далече, но ще се пробвам да стигна- сигурно е пристигнало Коледното зареждане Wink Ама чудесно е да имаш гости!  Party

# 564
  • България
heterata, напълно подкрепям политиката на театъра относно продажбата на билети. Така е редно да бъде. Ти само му покажи постовете ни и кажи колко прекрасно ще бъде още едно представление в НДК, а от там нататък ние сами ще се справим. Все пак зала №1 е доста по-голяма Wink. А ти ще ни информираш навреме Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 12:16 от SofiaV

# 565
Здравейте! Не съм писала отдавна май.

Гледам културни мероприятия коментирате.
Далеч съм от тази работа.На театър не съм ходила от години. Embarassed
Ми нямам нито желание, нито време.
Май вкъщи театъра ми е достатъчен.
То и на кино не съм ходила, де.Филми дръпваме от мрежата и си ги гледаме вкъщи.
Домошари.

И среща сте заформили.Малко е рано за списъка, ама пък иначе какво ще коментираме?
Аз ще кажа дали ще дойда  непосредсвено преди срещата. За да не ми е неудобно, ако ви подведа с присъствие или отсъствие от сега.
Мисля, че едва ли някой от сега може да каже със сигурност  дали ще дойде или не.
По-важно е желанието, а аз имам такова.
Дано да ви видя този път.

# 566
Мии.., то и аз като Ана!

Пишете ме в спикъка с "има доброто желание"! hahaha

В тази събота или неделя преди Коледа народа ще е луд да търчи по магазините, подъръци, пазаруване.... ooooh! Хич и не се надявайте на ден без задръствания.

Сори, че съм скептична, но ми настръхват косите от "Големите Семейни Празници"-  chef

Обичам ви! Вие внасяте ведро настроение в душата ми с оптимизма си! Hug

# 567
 Hug

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 23:03 от borondy

# 568

и аз така дори и да питам не ми казват

А аз както всяка година ще купувам подаръците на 24 ти
сложно е с задължителните подаръци ,а пък с децата изобщо не знам -писна ми от
желания за телефони  PSP та лаптопи и др. #Cussing out
Тези деца съвсем забравиха нормалните  игри

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 07:43 от borondy

# 569
  • През девет земи в десета

и аз така дори и да питам не ми казват

станахме три вече Peace Laughing и изобщо не мие съвестно,важното е,че виждам всеки ден с какъв ентусиазъм отива на училище,как държи да си напише домашните,не само да отбие номера,а както трябва и не на последно място бележника е пълен със шестици Wink

Лейди,не стигнах до Джъмбо,огромно задръстване ooooh!и купих на малкото зверче лаптоп от един детски магазин Вега Маркет,не смятам да припарвам в този район най-малко още месец след Коледа Crazy Халите са ми по-наблизо,по-добре там.Ако имам нерви може аз да си нарисувам нещо,трябва да намеря играчки без шарки.

Хм,на мене пък ми настръхват косите от лудостта,която обзема хората по празниците,направо се чудя дали да не си взема отпуск,'щото всички юрват като побеснели насам-натам,все едно ще се свършва света или пък никога повече няма да могат да си купят нещо за ядене.Аз не мисля,че готвя зле,но не мога да разбера защо трябва да изкупя половин магазин и да си прекарам няколко дни в готвене,като никой не изяжда повече от обичайното,нито пък менюто ни се променя драстично.Единствено за Бъдни вечер приготвям традиционните ястия,но в количество,което се изяжда на вечеря,не да се подмятат цяла седмица сърми и баници из хладилника.
Напоследък се събираме с приятели Коледно-новогодишно,без предварително планиране,непринудено и всеки носи по нещо домашно приготвено,купона е пълен.Правим си партия само за фойерверките,но наближава време да ги закупим,не в последния момент.Коледната украса ще я направя към 1-ви декември,да се радват децата.
С коледните подаръци приключих днес,дори на мъжа ми успях да купя една ризка от Esprit,имат вече намаления.Деца,племенници,всички съм предвидила Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 23:19 от ☼ Зла Гад® ☼

Общи условия

Активация на акаунт