ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 124
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • България
 Мисля, че влизам в списъка на обичайните заподозрени, за това не се обаждам до сега.  smile3503
 На мен ми е все едно. За сега съм свободна и двата дни.

# 541
  • Sofia
И аз в списъка.
В събота ще съм заета, в неделя - свободна.

Момичета, едно въпросче по БЕЛ.
Дъщеря ми ще прави контролно по литература. Изучили са Дебелянов, Лилиев и Вапцаров. Аз си мислех, че ще е съчинение, а тя смята, че ще е тест с лит. въпроси.
Въпросът ми е тестовата форма на изпитване продължава ли да е актуална и по литература?
Сигурно е глупав въпрос, но съм доста далечко от БЕЛ-а...

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 12:44 от noshtna_ptica

# 542
  • София
Момичета, наминавам само за да актуализирам списъка:

1.Dorothy –   може би 20.12
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - 19.12 -   без палачинки  hahaha
4.Margaritavass - 19.12 или 20.12 - без значение
5.Asss62 – 19.12 или 20.12 – без значение
6.borondy - 19.12 или 20.12 – без значение
7.Zla gad –  20.11 й е по-удобно
8. ellytza – 19.12 или 20.12 – без значение
9. dessislavas – 20.12 предпочита
10. SofiaV – 19.12 или 20.12 – без значение
11. noshtna_ptica – 20.12
12. rosisd – 20.12
13.  Знаток…?  - вярваме, че ще размислиш,..
13. adv – 20.12

Времето  е чудесно за разходка! Обичам топлата есен! Hug

Noshtna ptica, нашите са правили тест с въпроси, но вие май сте при друга г-жа,. Thinking

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 23:07 от Lady-B

# 543
При нас след всеки автор се прави литературно-интерпретивно съчинение  ooooh!
Времето наистина е страхотно,но тук вече пада лека есенна мъгличка  Thinking
За срещата съм по подразбиране,но 20.12 май наистина е по-удачен Peace

Верни на традицията всяка година да добавяме по една нова елхова играчка,днес се сдобихме с 2 такива.В халите има страхооотни....

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 16:48 от rosisd

# 544
  • София и там където не се пуши
Оооо не съм ви се похвалила, по музика до сега през срока 2 6-ци  Joy . Другият ни по-тежък предмет рисуването - няма оценка в бележника  Joy . Да видим до къде ще го докараме.

Таткото спря компютъра, защото не желае да се постриже. Косата не си я дава - компютъра даде. Сега лежи и спи . Е поне ще си отспи докато тати победи. Ама не съм виждала такова дете с такава коса около него. Направо се чудя какво да го правя.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 16:38 от (х) Dorothy

# 545
Голямо спамене тук  Laughing
През Декември имам 5-6 финансово-изсмукващи ангажимента (без коледа), така че не участвам никъде.

Затъмнение ще си го гледам в къщи. Иначе съм по-голям фен от Лили.

За тестовете не знам нищо. Ние учим немски  hahaha

Дороти остави човека на мира. Коса. Нали не са татуси, пиърсинг, марихуана... какво толкова? Вие като в казармата.

# 546
  • София
Оооо Знаток - появи се, ти по време на изпитите беше първа, а сега като спамиме никаква те няма!
За срещата - в каприз минаваме евтино, така че пак си помисли, липсваше последния път на всички ни...
За БЕЛ - направо съм забравила че го учи - сигурно ми предстои неприятна изненада...
dessislavas - нова сага, стига бе съвсем ще вампирясаме, защото и при нас аз съм по-запален фен на Здрач от дъщеря ми, ... ами приказка за Пепеляшка от 21 век, обичам приказките...
Дороти - какви са тези инквизиции на детето, заради една коса  Shocked - не си такъв човек, сигурно има прекрасна коса и си я пази. Права е Знаток, нали не си е направил татуировка с кокали, обеци по цялото тяло, розови и зелени перчеми - какво толкова с тази коса, толкова е безобидно... Laughing

# 547
  • София и там където не се пуши
Ох, освен да ви го покажа, на нищо не прилича. Ок, дължината да я остави, ама това влизане в очите направо ме съсипва.

# 548
  • София
Стига приятелко, голяма работа - детето си има собствен стил и както виждам характер, това е добре... Wink

# 549
  • България
(х) Dorothy , излагаш се!!! Толкова си готина и толерантна, а така да издребняваш.... Моята девойка пред август си направи едни кичури в боровинков цвят. Това не беше мечтата на живота ми, но я оставих да прави каквото иска. Сега вече не ги иска, те и избледняха, но преди това ги матира няколко пъти....
 Остави го, така ще го амбицираш повече и шанса да я отреже намалява в геометрична прогресия / в този случай регресия/. Нали се къпе все пак...   Joy Joy Joy
 Моля те, дръж се естествено!!!!

# 550
  • София
Dorothy, това с косата не го поставяй на  въпрос,...
 Ако той така се ч-ва по-добре - остави го, както каза SofiaV - само го амбицираш , а последното няма да доведе до победа на тати hahaha Виж, за бретона може да сключите сделка с тати за комп  Party

Ние сме другата крайност! Всяка седмица - в салона при Ева Flutter
Един ден Христо ме провокра с въпроса - може ли да си оставя дълга коса?
Ми да! - отговарям спокойно,..
И темата остана без продължение Mr. Green

Rosisd, в халите и аз съм купувала играчки за елха - наистина са разкошни!

Знаток, все пак те добавих в списъка - със забележчица  Blush
Мис Каприз наистина е подходящо място! Може и едно кафе да си вземе човек, ако не иска пица и бира,.. Elytza има опит с диетичните салати, които са в анти-диетично количество! Laughing

Аз едва утре ще стигна до Произведено в България,.. както знаете - от миналата неделя се каня! newsm62
Те дано днес не са го закрили, че ще стана за смях!  Mr. Green

# 551
  • България
Elytza има опит с диетичните салати, които са в анти-диетично количество! Laughing
Мисля, че най-диетично в салатата беше сосчето - абсолютна калорийна бомба!

# 552
  • През девет земи в десета
Добър вечер дами Hug

Ние имаме гости от Варна и в къщи е дена малка лудница,хаос и безумие,навсякъде се мъкнем по 10 човека,децата са безумно ентусиазирани,ужас ooooh!

Днес да се похваля, купих на моя синковец коледния подарък,малък лаптоп-нетбук,откога съм му обещала,но все се измъквах и сега е голяма радост,дано да оцелее до утре да му инсталираме Windows вместо Линукса Laughing

Деси,нямам никакви наблюдения за тази нова вампирска сага,но то се е видяло,че сме се подкарали на разорение с тия книги.Днес щерката ме увещаваше да купуваме някакви книжлета в стил фентъзи по 12-15лв. били и САМО 20-ина книжки Whistling

Дороти,ти ме уби,нека си ходи както си иска човека,като му писне може и нула номер да се подстриже.

Подсетихте ме,че и аз ще трябва да взема 1-2 нови играчки,уж внимавам като ги прибирам и винаги има поне една счупена следващата година,до халите няма да стигна,дано има нещо интересно в Джъмбо.

# 553
  • Sofia
Добро утро Мацки - купонджийки
  bouquet
И ние взехме един нетбук еее уж за коледа обаче и го дадохме по рано, няма такава радост. newsm44
Използва го предимно за учене в началото беше с Линукс  и после сменихме с Уиндоус.Пускам ви един линк за един речник Англ.Англ на Кембридж в който има и много упражнения .http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=170599&hit=1
Дороти и за мен е изненада поведението ти. newsm78
Рени за какви контролни говориш, ние нищо не сме разбрали дори Мери казва че Вапцаров още не са го почнали.
Хубав ден!!!

# 554
  • България
dessislavas , благодаря за речника   bouquet!
Ние купихме лаптоп на девойката миналия месец и по този повод коледните подаръци ще са символични Simple Smile.
Аз също купувам всека година по 1-2 нови играчки за елха, но първо ще разгледам в Загреб. Вероятно от там и ще купя, защото там съм свободна да обикалям магазините, а тук вечно бързам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт